Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Κύπελλο Ελλάδας- Γερμανία φουλ (Αναλύσεις- Προτάσεις)


Πληρωθήκαμε εκ νέου το σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Στην διαδικτυακή μας πρόταση με δυάδα Λε Μαν και Μπρεμερχάβεν. Συγκεκριμένα η Λε Μαν έχασε με 1π. άλλα είχε +4,5 υπέρ της ενώ η Μπρεμερχάβεν κέρδισε με 1π. αν και είχε και +4,5 υπέρ της. Στον ΟΠΑΠ πήραμε τα δύο παραπάνω σημεία άλλα μας πρόδωσε η Φουενλαμπράδα. Μεσοβδόμαδο κουπόνι διαίτης πλέον με ελληνικό κύπελλο και το πρώτο ελληνικό κλάσικο της χρονιάς την Πέμπτη. Βάση μας η Γερμανία πάντως όπου έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική.


Στο κύπελλο οι αγώνες είναι νοκ άουτ. Η Κηφισιά θα παίξει με τον νικητή του ΑΡΗΣ- ΑΕΚ ενώ ο Πανιώνιος με τον νικητή του Απόλλων- Κοροϊβός. Τα άλλα δύο παιχνίδια είναι προημιτελικά έτσι κι αλλιώς.


Στo Nick Galis Hall ο Άρης υποδέχεται την νεοφώτιστη ΑΕΚ και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Δεν πιστεύω πως θα χάσει ο Άρης απλά στοιχηματικά αυτό το 1,25 της νίκης του δεν έχει καμία αξία. Λογικά παίζει ο Ρίντ. Εκτός ο Ράϊτ και ο Νίκολιτς για τους φιλοξενούμενους. Με +7,5 για ΑΕΚ «ξύνομαι» προς το διπλό απλά θα το αφήσω  ήσυχο καλύτερα.


Αφήνω και τα άλλα δύο παιχνίδια που ακολουθούν. Στο μεγάλο ντέρμπι προσέχουμε πως ο Παναθηναϊκός είναι νέα ομάδα και ο Ολυμπιακός πιο στρωμένος άλλα με +4,5 για Παναθηναϊκό μέσα στο ΟΑΚΑ είναι προκλητικό. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα πάντως τι να κάνω με το συγκεκριμένο σημείο. Ο Ολυμπιακός αν και έχει κόμπλεξ μέσα στο ΟΑΚΑ, τώρα βρίσκεται στο καλύτερο μομέντουμ για διπλό πρόκρισης!


Πάμε να δούμε τι θα παίζουμε.


Πρώτη επιλογή είναι η Τούμπιγκεν με +6,5. Ομάδες με τον ίδιο στόχο η Μίτελντόϊτσερ και η Τούμπιγκεν απλά η Μίτελ παίζει καλύτερα εντός και εδώ είναι παιχνίδι που πρέπει να πάρει βάσει καλεντάρι. Στα αρνητικά ότι προέρχεται από εντός έδρας νίκη την Κυριακή επί της Τρίερ και αυτό δημιουργεί μία …χαλαρότητα. Η Τούμπιγκεν «σεφτέ» δεν έκανε ακόμα άλλα είχε και δύσκολο πρόγραμμα με Άρτλαντ και Βόννη. Και έρχεται επίσης δύσκολο πρόγραμμα οπότε το παιχνίδι αυτό είναι κομβικό και το μόνο στο οποίο ρεαλιστικά ελπίζει σε νίκη στις 5 πρώτες αγωνιστικές. Συνεπώς θα παλέψει. Καλό το +6,5 που έχει. Το κρατάω.


Δεύτερη επιλογή είναι το +3,5 της Τρίερ. Από τις μικρομεσαίες ομάδες η Τρίερ είναι η πιο έμπειρη και με καλή έδρα σχετικά. Η Άρτλαντ ξεκίνησε δυναμικά άλλα με αδύναμες ομάδες. Στην ουσία τώρα πάει σε μία καλή έδρα πρώτη φορά. Σωστό το χάντικαπ. Δεν είναι για παραπάνω. Αν ήταν ένα +6,5 π.χ. θα μιλούσαμε για καλή ευκαιρία. Τώρα πάμε με τον άσσο και περιμένουμε. Έχουμε και το τρίποντο αν όλα κριθούν στο τέλος.


Τρίτη επιλογή είναι η Κραϊλσχάϊμ στον πρόωρο τελικό παραμονής. Ντέρμπι νεοφώτιστων με σούπερ ενδιαφέρον. Παιχνίδι που θέλουν και οι δύο. Η γηπεδούχος έχασε εύκολα εντός την Κυριακή από την Όλντενμπουργκ. Η Γκέτινγκεν επίσης έχασε χθες από την Άρτλαντ εντός. Προσέχουμε πως πέρσι στην Β’ κατηγορία στο συγκεκριμένο ζευγάρι μίλησαν οι έδρες τόσο στην κανονική περίοδο άλλα και στον τελικό. Με βολεύει που η Κραϊλσχάϊμ έρχεται από εύκολη ήττα πάλι εντός έδρας . Πιστεύω θα είναι πιο «σφιχτή» και έστω δύσκολα θα κερδίσει την Γκέτινγκεν. Άσσος.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


704. ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ- ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ (+6,5)    2
709. (+3,5) ΤΡΙΕΡ- ΑΡΤΛΑΝΤ     1
711. ΚΡΑΪΛΣΧΑΪΜ- ΓΚΕΤΙΝΓΚΕΝ (+1,5)     1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ- ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ  2   ΜΕ  6,5π. ΥΠΕΡ ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ

ΚΡΑΪΛΣΧΑΪΜ- ΓΚΕΤΙΝΓΚΕΝ   1  ΝΙΚΗ ΚΡΑΪΛΣΧΑΪΜ   1,70


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


flipboard Ε Δ Ω

Όλες οι αναλύσεις σε μορφή mp3 πλέον με καθαρό ήχο μόνο στο Google Drive του orangeballbet@gmail.com    Πάρε κωδικό, μπες και άκου ΤΩΡΑ. Είναι δωρεάν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου