Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Ομηρικές μάχες (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακου - Πεντάδα ΟΠΑΠ- Εξάδα Ίντερνετ)




Η Γερμανία μας πλήγωσε μεσοβδόμαδα με συνέπεια να μην πάμε καλά παρόλο που διαβάσαμε ολόσωστα το ντέρμπι «αιωνίων» στο κύπελλο και πήραμε το σημείο του Παναθηναϊκού. Πλέον έχουμε γεμάτο κουπόνι με όλες τις λίγκες διαθέσιμες. Πρεμιέρα στον ΟΠΑΠ και με την Τουρκία.


Επειδή παρακολουθώ την Τουρκία αρκετά χρόνια πριν την βάλει ο ΟΠΑΠ στο κουπόνι μας έχω να πω πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα με αρκετές εκπλήξεις. Η Τουρκία πλέον έχει αρκετές ανταγωνιστικές ομάδες όπου πλην των Εφές, Ουλκέρ και Γαλατά τόσο η Καρσίγιακά όσο και η Μπάνβιτ επίσης (ειδικά εντός) είναι πολύ δυνατές άλλα ακόμα και η νεοφώτιστη Νταρουσάφακα έκανε καλές κινήσεις και έριξε χρήμα άλλα και η Τραμπζοσπόρ με την Άνκαρα (Κολεϊλιλερ) και την Γκαζιαντέπ είναι πάντα «ζημιάρες» αν τους δοθεί η ευκαιρία. Συνεπώς «χτυπάμε» πολύ επιλεκτικά όταν υπάρχει κάτι και πάντα προσέχουμε στην συγκεκριμένη λίγκα. Οι «μεγάλοι» πάντως έχουν αρχικά κύριο στόχο την Ευρώπη και δεν το ξεχνάμε αυτό.


Πρώτη επιλογή είναι η Φουενλαμπράδα. Που διασύρθηκε στο Μπιλμπάο από την τοπική ομάδα άλλα εντός παραδοσιακά αποδίδει καλύτερα. Υποδέχεται την Μούρθια που επίσης είναι ομάδα έδρας, μικρομεσαία και προέρχεται από μεγάλη νίκη εντός με την Βαλένθια. Τέτοιες ομάδες όταν κάνουν μεγάλες νίκες συνήθως χάνουν μετά καθώς η χαρά τους κρατά παραπάνω από όσο πρέπει. Πάω με τον άσσο και +1,5 που προφανώς δίνεται +1,5 λόγω των αποτελεσμάτων της πρεμιέρας.


Δεύτερη επιλογή είναι η Ρεμς. Η νεοφώτιστη ομάδα έχει καλή έδρα. Στην πρεμιέρα έχασε στο «μηδέν» από την Παρί εντός ενώ στην συνέχεια έχασε δύσκολα στην έδρα της Σαλόν. Η Νανσί είναι «μεγαλύτερο» όνομα απλά επίσης ομάδα έδρας. Εκτός παρουσιάζεται κατώτερη των περιστάσεων. Ντέρμπι είναι το παιχνίδι απλά πιστεύω πως η Ρεμς μπορεί να κάνει «σεφτέ» στις νίκες.


Τρίτη επιλογή είναι η Σαραγόσα. Που προέρχεται από ήττα σοκ εντός με την Μπανταλόνα (μιλάμε για ομάδα που θέλει εξάδα φέτος) ενώ η Τενερίφη κέρδισε μέσα στην Σεβίλλη και σχετικά άνετα σε ένα παιχνίδι που δεν είχε άγχος ως αουτσάϊντερ. Σήμερα έχουμε +2,5 για την Σαραγόσα που θέλει να ρεφάρει την ήττα της πρεμιέρας απλά έχει χάντικαπ υπέρ της για δύο λόγους. Πρώτον η Κανάριας παίζει καλά εντός έδρας. Δεύτερον η Σαραγόσα δείχνει να θέλει λίγο χρόνο για να «δέσει». Πάω με το διπλό. Πιστεύω πως έστω και οριακά θα μας φτάσει το +2,5.


Τέταρτη επιλογή είναι η ΑΕΚ. Ντέρμπι νεοφώτιστων εδώ με τον Κοροϊβο να έχει αλλάξει όλη την περσινή ομάδα και την ΑΕΚ να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με καλές κινήσεις. Ο Κοροϊβός σίγουρα θέλει χρόνο καθώς μιλάμε για κυριολεκτικά νέα ομάδα. Η ΑΕΚ με το ειδικό βάρος και ίσως τον κόσμο της μπορεί να πάρει το παιχνίδι το οποίο είναι μέσα στο πρόγραμμα της για νίκη. Διπλό με +0,5.


Πέμπτη επιλογή είναι η Ρέτζιο Εμίλια. Που φέτος έκανε και πάλι καλές κινήσεις και γενικά από τις ιταλικές ομάδες είναι μέσα στις 3-4 που έριξαν χρήμα φέτος. Η νεοφώτιστη Τρέντο έχει έδρα άλλα περιορισμένο ρόστερ και στόχο έχει αποκλειστικά την παραμονή. Το κακό είναι ότι μέχρι και πέρσι τουλάχιστον η Ρέτζιο εκτός έδρας «χανόταν» ανεξήγητα. Συνεπώς ανεβασμένη η νίκη της λόγω αυτού άλλα και του γεγονότος πως είναι άγνωστη ακόμα η δυναμική της Τρέντο εντός στα μεγάλα σαλόνια. Εγώ πιστεύω πως η Ρέτζιο κερδίζει. Στον ΟΠΑΠ δεν έχουμε απλή νίκη οπότε πάμε με το -2,5.


Έκτη επιλογή είναι η Βενέτσια. Που επίσης έκανε καλές κινήσεις άλλα το σημαντικότερο όλων είναι πως φέτος έχει και καλό προπονητή. Τον Ρεκαλκάτι που ξεκίνησε να χτίζει την αυτοκρατορία της Σιένα πριν χρόνια (με ασίσταντ τον Πιανιτζιάνι), είναι μεγάλο όνομα στην Ιταλία και λογικά θα κάνει δουλειά στην Βενέτσια που οικονομικά στέκει καλά. Η Αβελίνο είναι ομάδα έδρας άλλα πλέον στην Ιταλία οι έδρες πάνε και λίγο  …περίπατο μιας και έχουμε ελεύθερο μπάσκετ  με βαρόμετρο τους αμερικανούς  λόγω περιορισμένων οικονομικών για τις περισσότερες ομάδες. Είμαι με το +2,5 της Βενέτσια. Ελπίζω να δικαιωθούμε.


Πάμε να πούμε και μια κουβέντα για όλα τα υπόλοιπα.


Από Ελλάδα προσέχουμε πως ο Άρης έχει την κούραση από δύο συνεχόμενα ματς κυπέλλου και η Ελεύσινα ποντάρει αποκλειστικά εντός για την παραμονή και φέτος. Οπότε προσοχή. Ο ΚΑΟΔ άλλαξε τον Μάρκοβιτς με τον βοηθό του Μέξα και χαμήλωσε το μπάτζετ άλλα παραμένει μία καλή έδρα. Προς νίκη εδώ άλλα χαμηλή η απόδοση. Λογικά περνά πάντως μιας και τα Τρίκαλα εκτός έδρας δεν λένε και πολλά. Τέλος κοιτάμε λίγο το χάντικαπ της Κηφισιάς που πετυχαίνει έναν νέο Παναθηναϊκό εξόχως χαρούμενο και μπορεί να τον δυσκολέψει.


Από την Γαλλία λίγο Βιλερμπάν στην αήττητη έδρα της Ντιζόν σε ένα δυνατό και ανοιχτό παιχνίδι. Λογικά κερδίζει και η Λε Μαν άλλα η νίκη της πληρώνει ψίχουλα.


Από Γερμανία καλό σημείο η νίκη της Μπραουνσβάϊγκ εντός με την Μιτελντόϊτσερ. Άνετη η φιλοξενούμενη με το 2/2 εντός έδρας. Κομβικό παιχνίδι για την Μπράουνσβάϊγκ που πρέπει να πάρει βάσει προγράμματος.


Ντέρμπι με αντιπαλότητα στον ιταλικό βορρά ανάμεσα με Βαρέζε και Καντού. Προς άσσο εδώ μιας και η Βαρέζε έκανε λιφτινγκ μετά το περσινό χάλι ενώ η Καντού αποδυναμώθηκε και άλλο απλά είναι υπολογίσιμη ελέω Σακριπάντι.


Στην Ισπανία τέλος λογικά κερδίζουν τα Γκραν άλλα επίσης είναι χαμηλή η νίκη τους. Από κοντά παρακολουθούμε και το πρώτο εντός έδρας της Ανδόρρα στα μεγάλα σαλόνια. Είναι πονηρό ματς.


Συνεπώς κρατάμε τα βασικά σημεία άλλα και τα υπόλοιπα που προκύπτουν από τις αναλύσεις αν θέλετε τα βάζετε σε συστηματάκια 2-3 ή 3-4 αναλόγως τα οικονομικά σας. Στις προτάσεις θα πάμε με δυάδες σήμερα. Είναι πιο ορθός τρόπος παιξίματος.


ΠΡΟΤΑΣΗ 1


731. (+1,5) ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ- ΜΟΥΡΘΙΑ    1
744. ΚΑΝΑΡΙΑΣ- ΣΑΡΑΓΟΣΑ (+2,5)    2


ΠΡΟΤΑΣΗ  2


736. (+1,5) ΡΕΜΣ- ΝΑΝΣΙ    1
750. ΚΟΡΟΪΒΟΣ- ΑΕΚ (+0,5)    2


ΠΡΟΤΑΣΗ 3


758. ΑΒΕΛΙΝΟ- ΒΕΝΕΤΣΙΑ (+2.5)      2
762. (+2,5) ΤΡΕΝΤΟ- ΡΕΤΖΙΟ ΕΜΙΛΙΑ   2


ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΑΔΑ


ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ- ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ   1  ΝΙΚΗ ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ    1,50
ΤΡΕΝΤΟ- ΡΕΤΖΙΟ ΕΜΙΛΙΑ   2  ΝΙΚΗ ΡΕΤΖΙΟ   1,57


ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ 1 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ 2


****  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ ΟΠΑΠ ΠΑΜΕ ΜΕ ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ (+1,5)- ΑΕΚ (+0,5), ΣΑΡΑΓΟΣΑ (+2,5), ΒΕΝΕΤΣΙΑ (+2,5) ΡΕΤΖΙΟ ΕΜΙΛΙΑ (-2,5)



******  ΣΤΗΝ ΕΞΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΜΕ ΜΕ ΝΙΚΗ ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ- ΝΙΚΗ ΡΕΤΖΙΟ- ΑΕΚ (+0,5)- ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ (+1,5)- ΣΑΡΑΓΟΣΑ (+2,5) ΚΑΙ ΒΕΝΕΤΣΙΑ (+2,5). Η ΕΞΑΔΑ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΜΟΝΑΔΕΣ!!!!

Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου