Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

"Αιώνιοι" Episode1 (Μπάσκετ Πέμπτης)



Δεν τα πήγαμε καλά χθες στην Γερμανία με συνέπεια να χαθούν και οι δύο προτάσεις μας. Η Τούμπιγκεν παρόλο που στο τέταρτο δεκάλεπτο έκανε comeback και πλησίασε αρκετά, φρόντισε να τα καταστρέψει όλα στο τελευταίο τρίλεπτο. Η Τρίερ επίσης χάθηκε στο χάντικαπ της καθώς επιθετικά ήταν πολύ μέτρια.


Πάμε σήμερα να δούμε τι κρατάμε αν και έχουμε ελάχιστες επιλογές και συγκεκριμένες.


Κατ’ αρχήν δεν μπλέκω με το +4,5 του Άρη μέσα στην Κηφισιά για το κύπελλο. Από την μία έχουμε την έδρα για την Κηφισιά, που είναι ξεκούραστη και έχει συμπαθητικό ρόστερ. Από την άλλα έχουμε την κούραση για τον Άρη μιας και Τρίτη έπαιζε με την ΑΕΚ, επίσης έχουμε συμπαθητικό ρόστερ εδώ και μεγαλύτερη φανέλα φυσικά. Το παιχνίδι είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα οπότε ούτε νίκη Κηφισιάς ακουμπώ. Ίσως ασχοληθώ μόνο στο Live αν βρω κάποια ευκαιρία σε τιμή χάντικαπ.


Την Κραϊλσχάϊμ την κρατάμε από την Γερμανία. Και με -1,5 ΟΠΑΠ και απλή νίκη στο 1,65. Ανέλυσα το σκεπτικό μου στο άρθρο της Τρίτης καθώς το σημείο ήταν στις προτάσεις μου.


Πάμε και στον μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» που κλέβει πάντα την παράσταση. Τα δεδομένα. Νοκ άουτ και χωρίς κόσμο η αναμέτρηση. Εκτός Νέλσον και Μαυροκεφαλίδης για Παναθηναϊκό. Αμφίβολος ο Γκιστ και ψιλοανέτοιμος ο Μπλουμς που ήρθε προ ημερών άλλα είναι παίχτης εργάτης και θα βοηθήσει ακόμα και έτσι. Στο  Ολυμπιακό εκτός Ντάρντεν και Παπαπέτρου. Ο Ιβάνοβιτς, όπως κάθε γιουγκοσλάβος που σέβεται τον εαυτό του, δίνει βάρος στα νέα παιδιά οπότε έχουμε έναν Παναθηναϊκό με new look και πολλά νέα πρόσωπα. Σαφώς αποδυναμωμένος και δεν έχει σχέση σε ονόματα το φετινό ρόστερ με αυτό άλλων εποχών. Σιγά σιγά ο κύκλος κλείνει…


Ο Ολυμπιακός έχει πιο γεμάτο ρόστερ και πληρότητα σε όλες τις θέσεις. Ο βασικός κορμός παραμένει ο ίδιος  και γίνονται προσθαφαιρέσεις πάντα με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα. Οπότε πιο έτοιμη ομάδα χωρίς πολλές αλλαγές που να διαταράσσουν τις ισορροπίες.


Το κακό είναι πως ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ έχει «κόμπλεξ». Άλλα χωρίς κόσμο σήμερα έχει χρυσή ευκαιρία νίκης. Πάντως ο Παναθηναϊκός είναι πάντα Παναθηναϊκός και δεν μπορούμε να τον ξεγράψουμε έστω και υπό αυτές τις συνθήκες.


Στοιχηματικά το χάντικαπ από +4,5 υπέρ Παναθηναϊκού εκτοξεύθηκε μέχρι και +8,5. Με +4,5 είχα αποφασίσει να απέχω. Με +8,5 ή +7,5 θα παίξω άσσο. Γνωρίζω τα δεδομένα άλλα είναι προκλητικό το χάντικαπ και δεν μπορώ να απέχω. Νίκη Ολυμπιακού δεν παίζω αν και πιστεύω πως ήρθε η ώρα του. Απλά πιστεύω πως μπορώ να την βρω σε καλύτερη τιμή στο live και επίσης πιστεύω πως κερδίζει με 4-5 πόντους ή εκεί κοντά. Συνεπώς προκύπτει και μικρή κάλυψη εδώ νίκης Ολυμπιακού 1-5 πόντους για όποιον θέλει να ασχοληθεί.


Με πρώτο σκόρερ, με head to head και λοιπά ειδικά δεν θα ήθελα να ασχοληθώ. Πάντα σας λέω να βάζετε λίγα στην παράταση όταν μιλάμε για ντέρμπι «αιωνίων» έστω και αν σήμερα έχουμε ξεκάθαρο φαβορί.


Τα παιχνίδια ανάμεσα τους ξεκινούν από under απλά προσέχουμε πως ο Ιβάνοβιτς είναι λίγο επιθετικής φιλοσοφίας και μπορεί να βρεθούμε προ εκπλήξεως. Όταν ήταν στην Λαμποράλ χρόνια έπαιζε πολύ με το τρίποντο με ακροβολισμένους παίχτες ανεξαρτήτου θέσης. Θυμάμαι τον Σπλίτερ ως σέντερ να ευστοχεί αρκετές φορές σε κρίσιμα τρίποντα!!!


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


711. ΚΡΑΪΛΣΧΑΪΜ- ΓΚΕΤΙΝΓΚΕΝ (+1,5)      1
713. (+7,5) ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ     1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΚΡΑΪΣΧΑΪΜ- ΓΚΕΤΙΝΓΚΕΝ   1   ΝΙΚΗ ΚΡΑΪΛΣΧΑΪΜ    1,65
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   1  ΜΕ  8,5π. ΥΠΕΡ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ


**ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ 7,5 ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ.


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


flipboard Ε Δ Ω

Όλες οι αναλύσεις σε μορφή mp3 πλέον με καθαρό ήχο μόνο στο Google Drive του orangeballbet@gmail.com    Πάρε κωδικό, μπες και άκου ΤΩΡΑ. Είναι δωρεάν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου