Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Πρεμιέρα Eurocup! (Ανάλυση όλων των παιχνιδιών- Πρόταση)



Πέρασε ένα κακό Σάββατο και μία καλύτερη Κυριακή άλλα ο συνολικός απολογισμός δεν μας επιτρέπει να πούμε πολλά. Για την ιστορία πλήρωσε η ιταλική δυάδα με Ρέτζιο και Βενέτσια, πλήρωσε η τοκοφλυφική δυάδα μέσω facebook με ΚΑΟΔ, Λε Μαν και Γκραν Κανάρια (διπλασίαζε) ενώ τονίσαμε και το χάντικαπ της Κηφισιάς. Πέρασε και η Σαραγόσα. Όλα αυτά πλην της Λε Μαν έγιναν Κυριακή. Το Σάββατο ήταν τραγικό.


Γενικά σαν άνθρωπος ποτέ δεν θα «κουκουλώσω» μία κακή στοιχηματική μέρα γιατί πολύ απλά όταν ο καθρέφτης είναι η τσέπη μας εγώ ότι και να γράψω είναι «να χαμε να λέγαμε». Αναφέρω απλά τα σημεία που πέρασαν γιατί τελευταία έχει γίνει μάστιγα πολλοί να δίνουν 20 προτάσεις, να περνούν οι 3 και να κάνουν πάρτι σε εφημερίδες ή social media αναλόγως την επιρροή. Με την δική τους λογική εγώ το σαββατοκύριακο «ξέσκισα» με 2 «ταμειάρες» συν τα εξτραδάκια. Άλλα φυσικά η πραγματικότητα είναι άλλη. Αρκετά όμως με τον πρόλογο. Απλά ήθελα να το πω γιατί θα τρελαθούμε στο τέλος με το κάθε «κωθώνι» που τινάζει την μπάνκα στον αέρα με τυμπανοκρουσίες. Κάθε Δευτέρα… Κάθε Παρασκευή…  Λάχανα δεν είμαστε. Καλύτερα να δουλεύουμε παρά να μιλάμε, μόνο αυτό θα πω. Όλοι. Τα λόγια είναι περιττά όταν μιλούν τα αποτελέσματα.


Πάμε να δούμε το καινούργιο μας κουπόνι όπου έχουμε πρεμιέρα σε Eurocup και Ευρωλίγκα. Σήμερα θα ασχοληθούμε με το Eurocup. Αύριο με την Ευρωλίγκα.


Πριν όμως από αυτό να πω δύο λόγια για Γαλλία και Ισπανία που έχει το πρόγραμμα. Την Τουρκία λόγω ώρας δεν την προλαβαίνω άλλα δεν θα την ακουμπούσα έτσι κι αλλιώς.


Στην Γαλλία το παιχνίδι είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα και καλό είναι να απέχουμε. Η Σολέ εντός δείχνει καλή με το ξεκίνημα. Η Ναντέρ δείχνει επικίνδυνη γενικά. Οπότε νο μπετ.


Πάμε λίγο με το χάντικαπ της Μανρέσα και το +17,5 ή +16,5 ΟΠΑΠ. Καταλωνικός εμφύλιος με τις δύο ομάδες να έχουν καλές σχέσεις και κατά καιρούς η Μπαρτσελόνα δίνει παίχτες στην Μανρέσα για να «ψηθούν» ως δανεικοί. Παρασκευή έχουμε το Μπαρτσελόνα- Μπάγερν και δεν βρίσκω τον λόγο να «σκοτώσει» η Μπαρτσελόνα τον συμπαθέσταστο δορυφόρο της. Προς άσσο άλλα όχι σοβαρό ποντάρισμα καθώς παιχτικά στα ίσια είναι για +20 η αναμέτρηση.


Πάμε στο Eurocup.


Νίκη Άρτλαντ στην έδρα της με την Βιλερμπάν δεν παίζω ποτέ. Βέβαια μέχρι τώρα έχουμε δει μία σταθερή Άρτλαντ στην Γερμανία και μία κακή εκτός έδρας Βιλερμπάν στην Γαλλία άλλα δεν θέλω να ακουμπήσω 1,40 σε πρεμιέρα γερμανούς με γάλλους. Όπως είδαμε και στα προκριματικά στην ευρωλίγκα άλλωστε η Βιλερμπάν αν ξεκινήσει με καλό τρίποντο θα την πάει «καροτσάκι» την Άρτλαντ.


Πιο λογική η νίκη της Γκραν που έχει καλή έδρα και είναι ισπανική ομάδα. Θεωρητικά πιο φερέγγυα. Είπαμε για την Καντού που έχει αποδυναμωθεί. Έχασε και στο ντέρμπι από την Βαρέζε. Λογικά χάνει και εδώ άλλα εν τέλει δεν θα ακουμπήσω.


Από αύριο.


Αφήνουμε τα ματς της Όκτυαμπρ (Βολγκογκράντ) και  της Κίμκι.


Η Βέντσπιλς παίζεται μέχρι +3,5 διαδικτυακά και έχει μία αξία. Τα ρόστερ δεν λένε και πολλά απλά ποντάρουμε στην έδρα εδώ και στην παραδοσιακή αποδυνάμωση των μαυροβούνιων μακριά από την Ποντγκόριτσα. Το ταλέντο πάντως είναι με τους φιλοξενούμενους για να τα λέμε όλα.


Καλό παιχνίδι το Μπάνβιτ- Χάποελ. Οι τούρκοι έχασαν στην πρεμιέρα από την Καρσίγιακα εκτός άλλα πάντα έχουν πολύ καλή έδρα και είναι δίκαια το φαβορί. Βέβαια αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρσι που ήταν ομάδα όνειρο άλλα πάλι έγιναν καλές κινήσεις.  Η Χάποελ φέτος είναι καλή ομάδα με καλούς αμερικανούς άλλα και γηγενείς εβραίους (Χαλπερίν- Ελιάχου κτλ). Βέβαια πάντα πολύ ανώτερη στα Ιεροσόλυμα. Εν ολίγοις μιλάμε για δύο ομάδες έδρας απλά η Μπάνβιτ προέρχεται από ήττα που πόνεσε και θέλει παραπάνω την νίκη πιστεύω.  Χαμηλή πάντως στο 1,40. Οριακό το χάντικαπ -5,5. Καλύτερο του ΟΠΑΠ που είναι -3,5.


Αφήνουμε την Ρίτας που αν βρει ρυθμό καλύπτει το -9,5 πάντως. Η Παρτίζαν ξεπούλησε για πολλοστή φορά και έχει αποδυναμωθεί πολύ.


 Η Μπεσίκτας δεν είναι η παλιά Μπεσίκτας που «έχωνε» αβέρτα χρήμα και έφτασε μέχρι και ευρωλίγκα. Μέτριο ρόστερ άλλα συμμαζεμένο και πειθαρχημένο. Υποδέχεται την Ολίμπια η οποία επενδύει σε νιάτα με την υπογραφή του Άλες Πίπαν. Περίεργο ματς. Η Μπεσίκτας λογικά κερδίζει άλλα δεν είναι εμπιστοσύνης σε πρεμιέρα.


Καλό ματς στην Πολωνία με την Ζιελόνα να υποδέχεται την Κούμπαν. Καλή έδρα και καλό ρόστερ για Eurocup οι πολωνοί. Ένα επίπεδο πάνω η Κούμπαν που έχει ρόστερ για ευρωλίγκα άλλα είναι λίγο «σοφτ» εκτός έδρας. Προέρχεται από θρίαμβο επί της ΤΣΣΚΑ εντός  για την vtb πάντως και αυτό με «σπρώχνει» περισσότερο στο άσσο με χάντικαπ.


Η Καρσίγιακα έχει πολύ καλή έδρα. Και γενικά  καλή ομάδα και φέτος. Δεν ξεχνάμε πως πήρε και το σούπερ καπ με αντίπαλο την Ουλκέρ άλλα και κερδίσε και την Μπάνβιτ στην πρεμιέρα σε ένα δυνατό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ παίζει το πρώτο του εκτός. Από αυτά που είδα στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα δεν με έπεισε. Προς άσσο είμαι ακόμα και με -7,5. Στο μόνο που κολλάω είναι να μην πέσει η Καρσίγιακα θύμα της πρεμιέρας. Κατά τα άλλα μπορεί και +10.


Αφήνουμε την Σζολνόκι με την Ζενίτ.


Πολύ περίεργα δοσμένο το Βόννη – Στρασβούργο. Με τους γάλλους να είναι «χοτ» στην Γαλλία και την Βόννη να ψάχνεται. Και βρίσκουμε Στρασβούργο μέχρι +3,5!!! Δεν θέλω να μπλέξω. Αθώα αν δούμε το ματς βάσει φόρμας είναι ξερολούκουμο αυτό το +3,5.


Αφήνουμε την Όλντενμπουργκ.


Αφήνουμε και την Νανσί με την πονηρή Νίμπουργκ.


Πάμε στην Ντιζόν. Που είναι ο ορισμός της ομάδας έδρας και με όπλο αυτή κάνει καλές νίκες. Η Οστάνδη όμως είναι εξ’ ίσου επικίνδυνη και ζημιάρα εκτός. Δείχνει να περνά έστω και δύσκολα αυτό το 1,65 της νίκης της Ντιζόν άλλα αν το βάλετε, να μην είναι σε καλό δελτίο.


Κρατάω την νίκη της Ρέτζιο. Που έχει καλή έδρα και σε σχέση με πέρσι ενισχύθηκε περισσότερο και το είδαμε και στην πρεμιέρα του καμπιονάτο την Κυριακή. Η Μπάμπεργκ φυσικά δεν είναι η παλιά Μπάμπεργκ. Και εκτός έδρας έχει αδυναμίες που φαίνονται ακόμα και με τις μικρομεσαίες ομάδες της Γερμανίας. Μέτριος και ο Τρινκιέρι, που ως ιταλός θα προσπαθήσει να κερδίσει τους συμπατριώτες του άλλα δεν το πιστεύω. Κρατάω αυτό το 1,50 της νίκης της Ρέτζιο.


Αφήνουμε την Σαραγόσα. Αφήνουμε και την Σαρλερουά.


Συνεπώς τι κρατάμε.

ΜΑΝΡΕΣΑ (+17,5) ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ  ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ
ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (+5,5)    ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ
ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ (+3,5) ΔΙΑΚΙΚΤΥΑΚΑ
ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ (+7,5)
ΡΕΤΖΙΟ ΕΜΙΛΙΑ ΝΙΚΗ  1,50


**και ότι άλλο σας άρεσε από τις αναλύσεις.


ΠΡΟΤΑΣΗ  ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΡΕΤΖΙΟ ΕΜΙΛΙΑ- ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ  1   ΝΙΚΗ ΡΕΤΖΙΟ  1,50

ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ- ΚΟΥΜΠΑΝ  1  ΜΕ 7,5π. ΥΠΕΡ ΚΟΥΜΠΑΝ


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου