Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Τα φώτα στο Nick Galis Hall (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακο + 5άδα + 6άδα)



Όπως στο Eurocup, έτσι και στην Ευρωλίγκα διαβάσαμε πολύ καλά τα παιχνίδια της πρεμιέρας στις αναλύσεις μας άλλα και στις δύο αυτές διοργανώσεις από ένα σημεία μας «ξέφυγε» με αποτέλεσμα να κάνει την ζημιά. Στην Ευρωλίγκα πάντως ως έναν απολογισμό θα λέγαμε πως χάθηκε μεν η Βαλένθια άλλα πήραμε Σπανούλη ως πρώτο σκόρερ και από εκεί και πέρα πέρασε η τετράδα νικών με Ουλκερ- ΤΣΣΚΑ- Εφές- Μάλαγα άλλα και το χάντικαπ της Μπάγερν. Ταμείο στην πρόταση δεν πήγαμε άλλα μέσα από το άρθρο συνολικά προέκυπταν πληρωμές!


Αρκετά όμως με τον πρόλογο. Δεν μας φτάνει η ώρα σήμερα και θα πάμε λίγo γρήγορα στην ανάλυση μας και θα πάμε ανά πρωτάθλημα για να είναι πιο συγκεντρωμένα όλα.


Από Ελλάδα κρατάω νίκη Άρη, νίκη Τρίκαλα και Κηφισιά(+11,5). Ο Άρης έχει την έδρα, έχει καλύτερη ομάδα από πέρσι καθώς μπορεί να έχει ξένους πλέον ενώ και ο Πρίφτης δίνει βάση στην άμυνα που τον δικαιώνει. Οι φιλοξενούμενοι έχουν την κούραση  (1 παράταση με Ρέθυμνο- 2 παρατάσεις με Καρσίγιακα μεσοβδόμαδα για το eurocup) και παραδοσιακά πλην ελαχίστων εξαιρέσεων σε αυτές τις αναμετρήσεις μιλάει η έδρα αρκεί βέβαια να υπάρχουν πάνω- κάτω ίδια ρόστερ σε ποιότητα. Αυτό φέτος συμβαίνει, είναι ντέρμπι το παιχνίδι και σωστά δίνεται όπως δίνεται  και πάω με τον άσσο και την νίκη του Άρη.


Τα Τρίκαλα ποντάρουν στην έδρα πάντα και σώζονται με την έδρα πάντα. Χαμηλό το 1,47 άλλα περνά έστω και δύσκολα πιστεύω. Τέλος η Κηφισιά πετυχαίνει έναν χαρούμενο Ολυμπιακό που ίσως κάνει όμως συντήρηση στους βασικούς του εν όψει ευρωλίγκας δεδομένων και των απουσιών που έχει. Πάω με τον άσσο καθώς πιστεύω πως δεν διασύρεται η Κηφισιά.


Στην Γαλλία κρατάω μόνο Σολέ. Νίκη διαδικτυακά 1,65 και με -0,5 στον ΟΠΑΠ. Δεύτερο σερί εντός για την Σολέ που έχασε το πρώτο με την Ναντέρ. Δεύτερο σερί εκτός για την Γκραβελίν που κέρδισε το πρώτο στο Παρίσι με την Παρί! Η Γαλλία σε τέτοιες περιπτώσεις πολλές φορές σπάει την συμμετρία και κερδίζει ο γηπεδούχος. Τώρα έχει και καλή απόδοση. Και η φετινή Σολέ μπορεί μεν να δείχνει ότι ζορίζεται άλλα παίζει καλύτερα εντός και έρχονται δύο δύσκολα ματς εκτός οπότε η νίκη είναι πολύτιμη σήμερα.


Από Γερμανία κρατάω νίκη για Μπράουνσβάϊγκ που έχασε ένα must win  με την Μίτελντόϊτσερ στην παράταση εντός έδρας και υποδέχεται τώρα σε δεύτερο κολλητό εντός έδρας άλλον έναν «βατό» αντίπαλο και δεν την παίρνει να χάσει. Καθώς στηρίζεται και στην έδρα. Ειλικρινά αν χαλάσει το σημείο θα εκπλαγώ πολύ.


Κρατάω και την Βόννη αν και είναι ντέρμπι το παιχνίδι. Η Βόννη κάνει μία μίνι κοιλιά άλλα ψάχνει επίμονα την πρώτη  νίκη της εντός έδρας που θα την τονώσει και ψυχολογικά. Η Άρτλαντ είναι αήττητη ακόμα στην Γερμανία (έχασε μόνο στο Eurocup) άλλα δεν είναι ομάδα «τρένο» και λογικά κάπου θα την «κάνει» καθώς δεν έχει σοβαρό πάγκο και με την εκκίνηση του Eurocup η κούραση θα είναι αρνητικός παράγοντας.


Στην Ιταλία κρατάω την νίκη της Καζέρτα και με -1,5 ΟΠΑΠ. Άσχετα αν έχασε αμαχητί η Juve στην Ρώμη και η Μπρίντιζι έκανε περίπατο με την αδύναμη Πέζαρο. Με την έδρα εδώ πιστεύω πως περνά ο άσσος. Κρατάω και το χαμηλό 1,37 της Μπολόνια που παίζει εντός με την νεοφώτιστη Ορλαντίνα και  τέτοια παιχνίδια είναι  πρόωροι τελικοί παραμονής που πρέπει να κερδίσει αυτή η τεράστια φανέλα για να μην έχει περιπέτειες στο τέλος. Πάντως δεν φορτώνω το σημείο καθώς είναι αρχή πρωταθλήματος ακόμα και θέλει προσοχή.


Στην Ισπανία πάω με το πονηρό χάντικαπ της Χιπούσκοα στο +4,5 και μετά ως δεύτερες επιλογές κρατάω την Σαραγόσα στο +6,5 και λίγο την Ανδόρρα διαδικτυακά στο +5,5 μιας και εντός η ομάδα παίζει πολύ παθιασμένα και μου άρεσε στο ματς με την Μπιλμπάο που έχασε κυριολεκτικά στην λεπτομέρεια.


Από την Τουρκία προσοχή στις απλές νίκες για Νταρουσάφακα και Καρσίγιακα. Έχουν καλύτερο ρόστερ από τους αντιπάλους τους άλλα ίσως δεν περάσουν και οι δύο νίκες μαζί…


Από vtb λίγκα πάμε με το χάντικαπ της Ρίγα μέχρι +18,5 όμως όχι παρακάτω. Δεν έχω χάντικαπ ακόμα στα χέρια μου άλλα στο ίδιο γήπεδο την Τετάρτη η Κίμκι κέρδισε με +29. Δεν έχει λόγω να «ξανασκοτώσει» την Ρίγα μέσα σε 4 μέρες.


Νέος προπονητής στα Σκόπια οπότε ίσως και λίγο νίκη Σκόπια στο 1,50 μαζί με Λέφσκι (+6,5) από Αδριατική λίγκα.


Πάμε στις προτάσεις.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ  1

064-311 ΑΡΗΣ- ΠΑΟΚ    ΝΙΚΗ ΑΡΗΣ     (ΑΚΥΡΟ-ΜΟΝΑΔΑ)
756. ΣΟΛΕ- ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ (+0,5)   1
773. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ- ΜΠΕΪΡΟΥΘ (+2,5)    1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   2


771. ΒΟΝΝΗ- ΑΡΤΛΑΝΤ (+0,5)   1
763. ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ- ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ (+4,5)   2
777. ΚΑΖΕΡΤΑ- ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ (+1,5)  1


*ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   1


ΑΡΗΣ- ΠΑΟΚ  1  ΝΙΚΗ ΑΡΗΣ   1,75
ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ- ΜΠΕΪΡΟΥΘ   1  ΝΙΚΗ ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ   1,57


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ    2

ΣΟΛΕ- ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ  1  ΝΙΚΗ ΣΟΛΕ   1,65
ΚΑΖΕΡΤΑ- ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ  1  ΝΙΚΗ ΚΑΖΕΡΤΑ   1,72


*ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΔΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΙΚΗ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΒΟΝΝΗ (+1,5) ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 22 ΜΟΝΑΔΕΣ



***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ!!!


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου