Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Φουλ του διπλού (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακο)



Το πρώτο ταμείο της σεζόν είναι γεγονός. Στρασβούργο και Λούντβι μας δικαίωσαν απόλυτα και μας πλήρωσαν αδρά με τις νίκες τους. Η Λούντβι μάλιστα είχε και χάντικαπ υπέρ της άλλα δεν μας χρειάστηκε. Χθες μέσω facebook σας έδωσα μία ακόμα δυάδα με Όλντενμπουργκ και Λε Μαν. Ξεκινήσαμε καλά μιας και η Όλλντενμπουργκ πέρασε με διπλό από την Ουλμ. Η Λε Μαν αγωνίζεται σήμερα.


Γενικά έχουμε πρεμιέρα σε Ισπανία, συνεχίζεται η Γαλλία ενώ έχουμε κολλητή αγωνιστική στην Γερμανία και προσέχουμε εδώ. Πάνε να δούμε τι κρατάμε.


Πρώτη επιλογή είναι η Λε Μαν. Την έδωσα από χθες όπως προείπα άλλα για όποιον δεν είδε την δυάδα στο facebook την βάζει στην σημερινή τριάδα ΟΠΑΠ. Όποιος την περιμένει ήδη τότε κάνει την τριάδα, δυάδα. Αγωνιστικά η Λε Μαν προέρχεται από ήττα σοκ εντός από την Ρουέν στην πρεμιέρα και θέλει να ρεφάρει εδώ, μέσα σε μία πολύ καλή έδρα (πέρσι την καλύτερη του πρωταθλήματος) καθώς είναι ομάδα που στοχεύει κορυφή και μόνο. Η Ντιζόν έχασε στην πρεμιέρα από την Σολέ εκτός έδρας (φυσιολογικά) και τώρα στην καλή της έδρα θέλει να κάνει την πρώτη της νίκη. Θυμίζω πως η Ντιζόν αποδυναμώθηκε σε σχέση με πέρσι άλλα παραμένει λογικά μία καλή έδρα και γι αυτό έχουμε τόσο μεγάλο φαβοριτισμό υπέρ της. Όταν πέρσι τελειώνεις αήττητος εντός το πρωτάθλημα λογικό είναι ο «μπουκ» στο πρώτο ματς εντός να σου δίνει χαμηλή απόδοση. Και εδώ είναι το λάθοςς πιστεύω καθώς στην Γαλλία πέραν του ότι όλοι μπορούν να κερδίζουν όλους, η Λε Μαν είναι και μεγαλύτερο μέγεθος της συμπαθέστατης Ντιζόν. Θεωρώ πως δεν καλύπτεται το +4,5 της φιλοξενούμενης ομάδας  από την στιγμή που και οι δύο ψάχνουν την πρώτη νίκη της χρονιάς

.
Δεύτερη επιλογή είναι η Φουενλαμπράδα. Θα αναλύσουμε όλη την Ισπανία μέσω google drive βέβαια μόλις υπάρξει λίγος χρόνος παραπάνω. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι το +7,5 της Φουένλα είναι καλό χάντικαπ. Από την μία έχουμε μία γηρασμένη Μπιλμπάο με παλιοσειρές τύπου Μουμπρού, Λόπεζ, Ερτέλ και μαζεμένες κινήσεις με Τοντόροβιτς, Κόλομ, Γουίλιαμς και από την άλλα έχουμε ένα μίνι restart για την Φουενλαμπράδα με ουσιαστικές κινήσεις όπως του Κλάρκ, του Ντίαζ, του Ακιντέλε γιατί όχι και του Παπαμακάριου. Έμεινε και ο Πάνκο που σίγουρα θα βοηθήσει. Οι βάσκοι της Μπιλμπάο δεν έχουν σχέση με την ομάδα- όνειρο που έφτασε μέχρι τους τελικούς προ διετίας, τα οικονομικά είναι περιορισμένα άλλα πάντα είναι φιλότιμη εντός γι αυτό και το -7,5 χαρακτηρίζεται δίκαιο χάντικαπ. Πάμε με το διπλό εμείς όμως με την ελπίδα τα παλικάρια του Καζίμιρο να σταθούν με αξιοπρέπεια.


Τρίτη επιλογή είναι η Μπρεμερχάβεν που ελπίζω σύντομα να μας δώσουν τα χάντικαπ στην Γερμανία όλες οι εταιρίες γιατί προς το παρόν την ώρα που γράφω το άρθρο έχω ενδεικτικό χάντικαπ +5,5 για Μπρεμερχάβεν σε συγκεκριμένες εταιρίες. Συνεπώς με αυτό θα πάμε και αναλόγως βλέπουμε. Αγωνιστικά δεύτερο σερί εκτός για την Μπρεμερχάβεν η οποία χθες έχασε στο …μηδέν εκτός έδρας πάλι από την Μπάμπεργκ. Πρώτο δείγμα ξένων θετικό που είναι και το βαρόμετρο της ομάδας. Η Χάγκεν στον αντίποδα άλωσε την Φρανκφούρτη στην παράταση και συνεχίζει το περσινό ρυθμό με μια φιλοσοφία «όσα φάμε και όσα βάλουμε». Επίσης οι ξένοι της έπαιξαν καλά που είναι και το ζητούμενο. Περιμένω ένα θριλεράκι στο συγκεκριμένο παιχνίδι και δεν αποκλείω μέχρι και νίκη για Μπρέμερχαβεν. Με +5,5 είμαστε καλά πιστεύω.


Προσέχουμε το πονηρό χάντικαπ της Λαμποράλ. 13-14 πόντους ενώ προ ημερών και μάλιστα μέσα στην Βιτόρια η Μπαρτσελόνα πέρασε «αέρας» και συνέτριψε την Λαμποράλ με +29!!! Όπως και να έχει άσσο με χάντικαπ δεν παίζω ποτέ και μάλλον σε μονό αποδεκτό θα πάω με το χάντικαπ της Λαμποράλ.


Διαδικτυακά πάμε με Λε Μαν (+4,5) και Μπρέμερχάβεν (+5,5).


Όσοι περιμένετε ήδη Λε Μαν παίζετε μόνο την δυάδα και δεν ξαναβάζετε Λε Μαν.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


720. ΝΤΙΖΟΝ- ΛΕΜΑΝ (+4,5)    2
727. ΜΠΙΛΜΠΑΟ- ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ (+7,5)    2
732. ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ- ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ         2


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΝΤΙΖΟΝ- ΛΕ ΜΑΝ     2  ΜΕ  4,5π. ΥΠΕΡ ΛΕ ΜΑΝ
ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ- ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ   2  ΜΕ  5,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ



**Και φέτος θα έχουμε πεντάδες και εξάδες απλά περιμένουμε να έχουμε όλα τα πρωταθλήματα σε εξέλιξη για να έχουμε και επιλογές.

Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


flipboard Ε Δ Ω

Όλες οι αναλύσεις σε μορφή mp3 πλέον με καθαρό ήχο μόνο στο Google Drive του orangeballbet@gmail.com    Πάρε κωδικό, μπες και άκου ΤΩΡΑ. Είναι δωρεάν!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου