Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Ποντάρουμε στις έδρες (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακο +6ΑΔΑ)




Κανονικό πάρτι είχαμε για μία ακόμα αγωνιστική στην Ευρωλίγκα όπου τα τέσσερα βασικά μας σημεία πέρασαν και πλήρωσαν αδρά. Συγκεκριμένα πλήρωσε η πρόταση διαδικτύου με Νεπτούνας και Λαμποράλ από το άρθρο της Τετάρτης ενώ πλήρωσε και η κοινή τριάδα ΟΠΑΠ- Διαδικτύου της Πέμπτης με Ουλκέρ- Μάλαγα- Λαμποράλ. Πέρασε και το εξτραδάκι του Αστέρα και γενικά όλα πήγαν περίφημα. Καλοφάγωτα.


Σήμερα επιστρέφουμε στα κατά τόπους εγχώρια πρωταθλήματα. Σε ένα κουπόνι με πολλούς αγώνες άλλα ουσιαστικά με ελάχιστες επιλογές καθώς υπάρχουν αρκετά αμφίρροπα παιχνίδια- οριακά με τα χάντικαπ και επικεντρώθηκα περισσότερο στις απλές νίκες.


Ξεκίνημα από Ελλάδα όπου περιμένουμε μεγάλη μάχη στα Τρίκαλα με την τοπική ομάδα να τρέχει ένα μεγάλο αρνητικό σερί και την ΑΕΚ με τον Σάκοτα να έχει στρώσει. Αν δεν έχανε από τον Άρη η ΑΕΚ και συνέχιζε το νικηφόρο σερί της σήμερα θα είχα Τρίκαλα με +3,5 στα πολύ καλά σημεία. Τώρα, μετά την ήττα της ΑΕΚ πάλι με τον άσσο είμαι άλλα πολύ πιο συγκρατημένα. Περιμένω θρίλερ.


Από τα υπόλοιπα πάμε με την νίκη του ΚΑΟΔ στο 1,65. Που κάποτε πρέπει να κερδίσει και ο Απόλλωνας είναι ομάδα έδρας ως τώρα. Οι αμερικάνοι του είναι το «κλειδί» άλλα αποδίδουν πολύ καλύτερα στην Πάτρα και μακριά αυτής πέφτει η απόδοση τους. Δεν είναι κάτι σπουδαίο ο ΚΑΟΔ φέτος άλλα οριακά πιστεύω κερδίζει. Πιθανή η νίκη και του Κόροιβου άλλα 1,30 είναι πολύ χαμηλή απόδοση.


Στην Γαλλία δύσκολη αγωνιστική και πάμε με το +3,5 της Σαλόν (+2,5 ΟΠΑΠ) δηλαδή κοντράρουμε το χοτ Στρασβούργο μιας και κάπου θα την κάνει την γκέλα και η έδρα της Σαλόν είναι υπολογίσιμη. Πάμε πιο ζεστά όμως με το +2,5 της Μπουλόν την Δευτέρα στο παιχνίδι με την Ρουέν. Αμφότερες νεοφώτιστες με την Ρουέν να είναι άνετη βαθμολογικά και επικίνδυνη εκτός έδρας.  Απλά δεύτερο σερί εκτός μετά από διπλό νίκης μέσα στην Ορλεάν με μία Μπουλόν που δεν είναι κάτι ιδιαίτερο άλλα ποντάρει σε τέτοια ματς, νομίζω αξίζει ο άσσος. Πέρσι στην Β’ κατηγορία η Μπουλόν είχε κερδίσει μέσα- έξω!!


Στην Γερμανία λίγα πράγματα επίσης. Αμφίρροπο πολύ το Μπράουνσβαϊγκ- Λουντβιγκσμπουργκ με τις δύο ομάδες να είναι ντεφορμέ με αρκετές ήττες παρόλο που ξεκίνησαν για πλέι οφ. Προς διπλό με +3,5 άλλα όχι φανατικά. Κρατάω την νίκη της Μπρεμερχάβεν που επίσης τρέχει ένα μεγάλο αρνητικό σερί και υποδέχεται την Τρίερ. Μία Τρίερ που είναι ομάδα έδρας και «πετάει στα ουράνια» μετά την απρόσμενη νίκη επί της Μπάγερν εντός έδρας. Μου άρεσουν τέτοια ματς. Ο πιο προσγειωμένος φτάνει και στον στόχο. Νίκη Μπρεμερχάβεν επομένως στο 1,50 άλλα όχι με -4,5 καθώς περιμένω σφιχτό και αγχωτικό ματς.


Στην Ιταλία λογικά με την έδρα κερδίζει η Αβελίνο την Ρόμα που δεν παίζει τόσο καλά εκτός όσο εντός. Λογικά κερδίζει και η Βαρέζε την Μπολόνια. Μία Βαρέζε που έσπασε το αρνητικό σερί με διπλό στην Μπρίντιζι, δείχνει ανάκαμψη και υποδέχεται την Μπολόνια που παραδοσιακά είναι ομάδα έδρας και τα τελευταία χρόνια με μέτριο ρόστερ. Πάντως για να τα λέμε όλα η Μπολόνια φέτος παρουσιάζει μία συμπαγή ομάδα και δεν είναι το περσινό συνοθύλλευμα. Γι’ αυτό πάμε μόνο με την απλή νίκη και όχι και με χάντικαπ -4,5. Τέλος στο ντέρμπι κορυφής πάμε με το +4,5 της Ρετζιάνα. Για την Βενέτσια του Ρεκαλκάτι σας είχα πει πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα πως φέτος είναι για μεγάλα πράγματα. Και οδηγεί την κούρσα. Απλά ανάμεσα στις δύο αυτές «ανερχόμενες» δυνάμεις του ιταλικού μπάσκετ λόγω φτώχειας των παραδοσιακών δυνάμεων, εκτιμώ πως θα έχουμε θρίλερ ως το τέλος, οπότε το +4,5 είναι ένα καλό μαξιλαράκι.


Στην Ισπανία επίσης αγωνιστική με μέτριο ενδιαφέρον. Και τα θηρία είναι άγνωστο αν θα ξεσπάσουν ή όχι. Πάντως στο +10,5 της Μπιλμπάο βάζουμε λίγα με αντίπαλο την Ρεάλ. Από εκεί και πέρα πάμε με νίκη Ανδόρρας στο 1,55 και νίκη Γκραν στο 1,35. Τα Γκραν έχουν το πάνω χέρι στα ντέρμπι με την Τενερίφη ενώ η Ανδόρρα ποντάρει εντός φέτος για να σωθεί στην πρώτη της χρονιά στα μεγάλα σαλόνια και νομίζω πως εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει την Μούρθια.


Επομένως ΤΡΙΚΑΛΑ (+3,5)- ΚΑΟΔ ΝΙΚΗ-ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ (+3,5)- ΜΠΟΥΛΟΝ (+2,5)- ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ ΝΙΚΗ- ΒΑΡΕΖΕ ΝΙΚΗ- ΑΒΕΛΙΝΟ ΝΙΚΗ- ΡΕΤΖΙΑΝΑ (+4,5)- ΑΝΔΟΡΡΑ  ΝΙΚΗ- ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ   ΝΙΚΗ.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

781. (+3,5) ΤΡΙΚΑΛΑ- ΑΕΚ   1
808. (+2,5) ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ- ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ   1
834. (+1,5) ΜΠΟΥΛΟΝ- ΡΟΥΕΝ   1


**ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ 5ΑΔΑ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΑΛΑΡΗ ΤΡΙΑΔΑ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΠΧ ΚΑΟΔ (-2,5) ΡΕΤΖΙΑΝΑ (+4,5) ΚΤΛ.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ    1


ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ- ΤΡΙΕΡ   1  ΝΙΚΗ ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ  1 ,50
ΜΠΟΥΛΟΝ- ΡΟΥΕΝ   1  ΜΕ 2,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΟΥΛΟΝ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2


ΒΑΡΕΖΕ- ΜΠΟΛΟΝΙΑ   1   ΝΙΚΗ ΒΑΡΕΖΕ   1,48
ΚΑΟΔ- ΑΠΟΛΛΩΝ  1  ΝΙΚΗ ΚΑΟΔ   1,65
ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ- ΚΑΝΑΡΙΑΣ 1939     1   ΝΙΚΗ ΓΡΑΝ   1,35



***ΣΤΗΝ ΕΞΑΔΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΔΟΡΡΑΣ   1,55. ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΞΑΔΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ  14 ΜΟΝΑΔΕΣ


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου