Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Θα βάλει τέλος στο αρνητικό σερί; (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακο)




Αποτυχία το φινάλε στην Ευρωλίγκα όπου δικαιωθήκαμε μόνο σε Βαλένθια και Γαλατά. Στα υπόλοιπα κομβικά της Ούνιξ και του Παναθηναϊκού κάναμε λάθος. Μία Ούνιξ που έχασε δικό της παιχνίδι από την Νίζνι και αποκλείστηκε. Και ένας Παναθηναϊκός που ήταν της πλάκας και αναρωτιέμαι αν θα αποσυρθεί ο Διαμαντίδης, αυτή η ομάδα πόσο καιρό θα κάνει να συνέλθει οργανωτικά. Ο Νέλσον ήταν φιλότιμός, ο Σλότερ ήταν για μπάτσες, άμυνα με τα μάτια κάτω από την ρακέτα με τον Μπατίστα να κάνει τουρισμό με συνέπεια ο Λάμπε να κάνει προπόνηση με εύκολα καλάθια. Άλλα σκεφτόμουν όταν έβαζα τον άσσο. Προφανώς το μυαλό του Παναθηναϊκού ήταν στο ντέρμπι αιωνίων που έρχεται και όχι στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.


Πάμε να δούμε τα του Σαββατοκύριακου. Εν τάχει τι κρατάμε από όλο το κουπόνι.


Από το κύπελλο Ελλάδας να πούμε πως αναβλήθηκε το ματς του Παναθηναϊκού και από ότι φαίνεται αυτό το ζευγάρι είναι «στοιχειωμένο» φέτος μιας και για το πρωτάθλημα είχαμε αναβολή  ελέω «Δημόσιας Τάξης». Στον άλλον ημιτελικό πάμε με τον Απόλλωνα. Για το πρωτάθλημα στο ίδιο γήπεδο είχαμε νίκη Κηφισιάς με +9 και κακό μπάσκετ. Ο Απόλλωνας δεν πείθει εκτός έδρας άλλα σε ένα νοκ άουτ ματς κυπέλλου αλλάζει η ψυχολογία και το κίνητρο και ίσως, αν δεν κάνει το «μπαμ», να έχουμε ένα θρίλερ ως το τέλος. Ντεφορμέ η Κηφισιά που δεν θυμίζει την περσινή ομάδα οπότε καλό το +5,5 του διπλού που υπάρχει διαδικτυακά μέχρι +6,5.


Από Γαλλία κρατάμε μόνο Σαλόν Σαονέ με +2,5. Εντυπωσιάζει η Ρουέν που ως νεοφώτιστη έχει εξαιρετική πορεία άλλα εδώ να κάνει το 3 στα 3 η Ρουέν και το 0 στα 3 η Σαλόν μοιάζει δύσκολο για δεδομένα Γαλλίας. Αγωνιστικά είναι ανοιχτό το ματς σε κάθε αποτέλεσμα απλά στην Γαλλία στατιστικά όταν δεν έχουμε κάποιο μεγαθήριο και μικρομεσαίες ομάδες έχουν τέτοια μίνι σερί, αυτά συνήθως σπάνε όταν ο αντίπαλος είναι λίγο σοβαρός. Και πιστεύω πως η Σαλόν θα είναι σοβαρή σήμερα.


Πάμε και στην Γερμανία όπου επιλέγω δύο ομάδες με σερί ήττων που παίζουν εντός και πρέπει να κερδίσουν. Η Άρτλαντ μετά την περιπέτεια του Eurocup στρέφεται απόκλειστικά στο πρωτάθλημα και αντιμετωπίζει την Μπάμπεργκ. Μια Μπάμπεργκ που έχει αδυναμίες φέτος εκτός και δεν είναι άξια εμπιστοσύνης (εκτός έδρας). Στα θετικά ότι έπεται το Μπάγερν- Αρτλαντ. Το άλλο παιχνίδι είναι ο άσσος της Λουντβιγκσμπουργκ. Που έχει 5 σερί ήττες, ενισχύθηκε όμως με τον Κένεντι που είναι καλός σκόρερ και το απόδειξε στο παιχνίδι με την Μπράουνσβαϊγκ. Τόσα χρόνια που παρακολουθώ το γερμανικό πρωτάθλημα η Λούντβι παίζει καλύτερα εντός έδρας και τώρα απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο πιστεύω πως θα έχουμε ένα καλό ντέρμπι. Εγώ βλέπω νίκη για την γηπεδούχο άλλα με +5,5 είμαστε πιο καλά πιστεύω.


Από την Ισπανία δεν κρατάω κάτι. Είναι δύσκολη αγωνιστική. Προσοχή στο Σαραγόσα- Μάλαγα. Ίσως ο άσσος με χάντικαπ της Σαραγόσα να είναι η μόνη σοβαρή επιλογή από Ισπανία.


Στην Ιταλία περίεργη αγωνιστική με τους γηπεδούχους να έχουν προβάδισμα σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια άλλα αφήνουμε Μπολόνια και Καντού, όπως και την Μπρίντιζι με την Πιστοϊα που είναι οριακά παιχνίδια στα χάντικαπ. Πάμε με την νίκη της Σάσσαρι στο 1,45 που συνέρχεται σιγά σιγά και στο Κάουνας χθες έδειξε ξανά ομάδα. Στα θετικά οι απουσίες της Ρετζιάνα που έχει τον Ντάριους Λαβρίνοβιτς εκτός και ο Κσιστόφ έφυγε για Λιθουανία και την Λιέτουβος Ρίτας καθώς δεν ανανέωσε με την ιταλική ομάδα. Και ο Καουκένας εκτός. Συνεπώς μέσα στην Σαρδηνία νομίζω εύκολα ή δύσκολα η Σάσσαρι κερδίζει. Πάμε λίγο με άσσο Πέζαρο που ποντάρει στην έδρα για να σωθεί και φέτος. Όχι φανατικά πάντως καθώς η νεοφώτιστη Τρέντο παίζει καλό μπάσκετ και είναι σε καλή κατάσταση. Τέλος πάμε και με την νίκη της Καζέρτα. Δεν μπορούσα να μην το βάλω. Κάποτε πρέπει να κάνει σεφτέ η ομάδα που παίζει καλύτερα από ότι στην αρχή άλλα ακόμα δεν έχει διάρκεια και χάνει πολύ από την δύναμη της στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ενισχύθηκε πάντως και άλλο και συνεχίζονται οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Ντεμπουτάρουν πιθανότατα ο Αβράμοφ και ο Τσάπιν. Δεν είναι οι παιχταράδες που θα καταπλήξουν άλλα την δεδομένη χρονική στιγμή για την Καζέρτα είναι μια χαρά. Άσσος συνεπώς και ο Θεός Βοηθός. Πιθανός και ο άσσος της Ρόμα στο +5,5 με την Μιλάνο. Λογικά θα πάρει ανάσες η Μιλάνο καθώς ξεκινά άμεσα το Τοπ 16 στην Ευρωλίγκα και η Ρόμα εντός φέτος είναι καλή ομάδα και υπολογίσιμη.




 Επομένως πάμε με ΑΠΟΛΛΩΝ (+5,5)- ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ (+2,5)- ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ (+5,5)- ΑΡΤΛΑΝΤ (+3,5) ΚΑΙ (+1,5) ΟΠΑΠ- ΣΑΡΑΓΟΣΑ (+6,5)- ΣΑΣΣΑΡΙ  ΝΙΚΗ 1,40-1,45  -  ΚΑΖΕΡΤΑ ΝΙΚΗ  1,65 ΚΑΙ (-1,5)  ΟΠΑΠ- ΡΟΜΑ (+5,5)



ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   1


779. ΚΗΦΙΣΙΑ- ΑΠΟΛΛΩΝ (+5,5)    2
787. ΡΟΥΕΝ- ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ (+2,5)    2
052-311  ΣΑΣΣΑΡΙ- ΡΕΤΖΙΑΝΑ    ΝΙΚΗ ΣΑΣΣΑΡΙ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   2


789. (+1,5) ΑΡΤΛΑΝΤ- ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ   1
791. (+5,5) ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΚ- ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ   1
814. ΚΑΖΕΡΤΑ- ΒΑΡΕΖΕ (+1,5)   1


***ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΤΛΑΝΤ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   1  ΙΤΑΛΙΑΣ


ΚΑΖΕΡΤΑ- ΒΑΡΕΖΕ    1  ΝΙΚΗ ΚΑΖΕΡΤΑ    1,65
ΣΑΣΣΑΡΙ- ΡΕΤΖΙΑΝΑ   1   ΝΙΚΗ ΣΑΣΣΑΡΙ   1,45


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2


ΡΟΥΕΝ- ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ   2   ΜΕ   2,5π. ΥΠΕΡ ΣΑΛΟΝ ΣΑΟΝΕ
ΚΗΦΙΣΙΑ- ΑΠΟΛΛΩΝ   2   ΜΕ   6,5π. ΥΠΕΡ ΑΠΟΛΛΩΝ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   3 ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ


ΑΡΤΛΑΝΤ- ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ    1   ΜΕ  3,5π. ΥΠΕΡ ΑΡΤΛΑΝΤ
ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ- ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ   1   ΜΕ  5,5π. ΥΠΕΡ ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ



***Η ΕΞΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 6 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΥΑΔΩΝ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΔΗ ΠΕΡΙΠΟΥ    30  ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου