Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Ξεκαθαρίζει το τοπίο (Eurocup)




Πέρασε ένα μέτριο Σαββατοκύριακο όπου πλήρωσε μόνο μία πρόταση διαδικτύου με Ορλεάν και Αβελίνο. Στα υπόλοιπα δεν ευτυχίσαμε. Συνολικός απολογισμός 6 στα 12 σημεία δηλαδή 50%. Αρκετά χαμηλός για να πούμε περισσότερα. Για την ιστορία πέρασαν εκτός της Ορλεάν και της Αβελίνο επίσης η Μπολόνια, η Πιστόϊα, η Τραμπζοσπόρ και η Ρεάλ. Η Μανρέσα που ήταν κομβικό σημείο χάθηκε για 1π. πόντο ενώ η Βαρέζε κατέρρευσε στο τελευταίο δεκάλεπτο και ηττήθηκε δίκαια από την Βανόλι. Ο Ποτζέκο αποδεικνύεται περισσότερο «σαματατζής» και λιγότερο ουσιώδης. Σκίζει πουκάμισα και κάνει σαν φανατικός οπαδός της Βαρέζε αντί να κάτσει να βρει τι φταίει στην ιστορική ομάδα, να το διορθώσει και να κάνει καμιά νίκη.


Πάμε στο Eurocup. Όπου πλησιάζουμε σιγά σιγά στο τέλος της φάσης των ομίλων και αρκετά πράγματα στο θέμα πρόκριση στην επόμενη φάση έχουν ξεκαθαρίσει. Να πω μόνο πως χθες από το facebook δώσαμε ΧΑΒΡΗ (+4,5) που πέρασε εύκολα.


Θα είμαι σύντομος γιατί η ώρα χάθηκε με χαζομάρες σήμερα δυστυχώς.


Θα σταθώ μόνο σε αυτά που έχουν έστω και λίγο ενδιαφέρον.


Προς άσσο Κίμκι με -10,5 μιας και είναι γεμάτη ομάδα, έχει την έδρα και είχε χάσει και στην Πόλη από την Μπεσίκτας. Χοτ αμφότερες οι ομάδες πάντως και βάζουμε λίγα στον άσσο, δεν ανοιγόμαστε.


Διπλό με +8,5 για την Βόλγκογκραντ που έχει στρώσει για τα καλά, χρειάζεται περισσότερο την νίκη, είχε χάσει εύκολα στο πρώτο ματς άλλα είχαμε άλλα δεδομένα τότε και ο προπονητής της ο Μπάουερμαν είχε φύγει κακήν κακώς ως αποτυχημένος από το Βίλνιους οπότε ίσως έχει να αποδείξει κάτι. Σέβομαι την Ρίτας που είναι σε καλή κατάσταση άλλα το +8,5 του διπλού είναι καλό χάντικαπ.


Λίγο άσσο για Πλοϊέστι με την έδρα εδώ καθώς έχει συνεχόμενες ήττες στο Eurocup και θέλει την διάκριση στον θεσμό.


Διπλό Μπάγερν από την Ευρωλίγκα με +7,5. Απογοητεύουν και οι δύο ομάδες απλά η Μπάγερν με νίκη αποχαιρετά οριστικά την διοργάνωση. Με νίκη εως 7 πόντους συνεχίζει να ελπίζει. Με νίκη 8+ μπαίνει για τα καλά στο κόλπο παρόλο που δεν παίζει καλό μπάσκετ εκτός Γερμανίας. Έχει έδρα η Μιλάνο άλλα και αυτή είναι σε κάμψη και δεν παίζει όπως θα περιμέναμε. Ανάμεσα σε δύο μέτριες ομάδες επομένως πάμε με το χάντικαπ του φιλοξενούμενου που είναι με την πλάτη στον τοίχο.


Τέλος πάμε με Άρτλαντ και +5,5 στο παιχνίδι με την Οστάνδη. Όχι φανατικά πάντως. Κυρίως επειδή η Άρτλαντ έχει το μομέντουμ για νίκη αν πραγματικά την ενδιαφέρει ακόμα ο θεσμός….


Επομένως πάμε με ΒΟΛΓΚΟΓΚΡΑΝΤ (+8,5) – ΜΠΑΓΕΡΝ (+7,5). Και από εκεί και πέρα σε μικρότερα πονταρίσματα  ΚΙΜΚΙ(-10,5) ΚΑΙ (-11,5) ΔΙΑΔΙΚ-.ΠΛΟΪΕΣΤΙ (+1,5)- ΑΡΤΛΑΝΤ (+5,5).


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ/ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΟΙΝΗ ΜΕ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ


714. ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ- ΒΟΛΓΚΟΓΚΡΑΝΤ (+8,5)   2
719. ΜΙΛΑΝΟ- ΜΠΑΓΕΡΝ (+7,5)    2
043-311   ΟΥΛΚΕΡ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ    ΝΙΚΗ ΟΥΛΚΕΡ    1,40



***ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ 3 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΟΥΛΚΕΡ. ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου