Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Χαλαρώνουμε με Γαλλία (Αναλύσεις- Προτάσεις Τρίτης- Τετάρτης- Πέμπτης)



Με δύο ταμεία αποχαιρετίσαμε το τριήμερο που μας πέρασε. Ένα στον ΟΠΑΠ με ΑΠΟΛΛΩΝ- ΣΑΛΟΝ- ΣΑΣΣΑΡΙ και ένα στο διαδίκτυο με ΑΠΟΛΛΩΝ- ΣΑΛΟΝ. Η Γερμανία μας πλήγωσε όπως και η Καζέρτα που αλλάζει προπονητή εκ νέου και στην θέση του Μαρκόφσκι βρίσκεται από χθες ο Εσπόζιτο. Δεν μετανιώνω για το σημείο της Καζέρτα. Είναι οριακά τα πράγματα για την ιστορική ομάδα και η διοίκηση τόσο με μεταγραφές όσο και με άμεσες κινήσεις δείχνει πως επιθυμεί διακαώς να ξεκολλήσει η ομάδα από το μηδέν. Άλλα αυτό το τελευταίο δεκάλεπτο είναι και η αδυναμία της ομάδας. Μένει από δυνάμεις και αγχώνεται. Πάντως για να επανέλθω στον απολογισμό, παρόλο που ήταν από τους χαμηλότερους με 4 στα 8 ήτοι 50% εν τούτοις είχαμε 2 ταμεία λόγω καλής χημείας αυτή την φορά. Μαζέψαμε τα «καλά» μαζί και τα «κακά» επίσης.


Σε εορταστικό κλίμα πλέον με κουπόνι γίγας λόγω εορτών και με μεγάλα ντέρμπι. Μπάμπεργκ- Άλμπα. Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός. Εφές- Ουλκέρ. Μπαρτσελόνα- Ρεάλ. Όλα ένα και ένα. Για αρχή όμως πάμε να δούμε την Γαλλία σήμερα που υπάρχει στο πρόγραμμα και τις επόμενες μέρες θα πούμε και για τα υπόλοιπα.


Καλό παιχνίδι στο Ανταρές όπου η χοτ Λε Μαν υποδέχεται την ντεφορμέ Γκραβελίν και έχουμε ένα πονηρό χάντικαπ +2,5 για τους φιλοξενούμενους. Στην Γαλλία έχουμε σχεδόν σε μια βδομάδα μέσα να εξελίσσονται 3 αγωνιστικές και περιμένουμε καλές εκπλήξεις. Την δεδομένη χρονική στιγμή αποφεύγουμε το «τυράκι» της νίκης της Λε Μαν και προτιμούμε το +2,5 της Γκραβελίν που λογικά θα στρώνει σιγά σιγά και πάλι.


Ντέρμπι νεοφώτιστων που παλεύουν για την παραμονή το Μπουλόν- Μπούργκ αν και μεταξύ μας αυτές οι δύο ομάδες είναι και που θα πέσουν καθώς δείχνουν πως δεν μπορούν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των άλλων. Πλήγμα με τον τραυματισμό του Τάκερ στην Μπουλόν (που θα ανακοινωθεί στα ελληνικά site λίγο αργότερα από ότι το διαβάζετε εδώ) και είναι καλή απουσία καθώς μιλάμε για τον σκόρερ της ομάδας. Ο Τάκερ αποκτήθηκε προ μηνός, βοήθησε αρκετά, άλλα ήταν απελπιστικά μόνος κάποιες φορές. Συνεπώς ανάμεσα σε δύο κακές ομάδες πάμε με την Μπουργκ στο +1,5 μιας και η απουσία της Μπουλόν είναι κομβική (και φρέσκια) χωρίς πάντως να σημαίνει πως το διπλό θα βγει και «αέρας». Απλά παίζουμε σωστά σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε κακές ομάδες.


Αφήνουμε το Νανσί- Ορτέζ καθώς μιλάμε για ομάδες που αποδίδουν καλύτερα εντός. Πάντως ο Ντίλαρντ έδωσε άλλο αέρα στην Ορτέζ η οποία έχει γίνει πιο επικίνδυνη πλέον.


Καλό παιχνίδι ανάμεσα σε Ορλεάν και Βιλερμπάν. Η Ορλεάν είναι ομάδα έδρας και κάνει μετριότατη χρονιά φέτος.  Τρεις σερί ήττες και μομέντουμ για νίκη πλέον εντός έδρας. Απέναντι στην Βιλερμπάν που και φέτος κινείται στην μετριότητα. Με νέο προπονητή τον Τζάκσον και με μία καλή απουσία αυτή του άλλου Τζάκσον (του μέχρι πρότινος ηγέτη της ομάδας) που έφυγε για την Μπαρτσελόνα και αναζητείται ο αντικαταστάτης του. Συνεπώς η  Ορλεάν που θέλει την νίκη πετυχαίνει μία μπερδεμένη και αποδυναμωμένη στους σκόρερς Βιλερμπάν οπότε πάμε με τον άσσο με +2,5 ΟΠΑΠ και +3,5 διαδικτυακά.


Η Ρεμς τα πάει περίφημα άλλα η Χάβρη είναι  αλλοπρόσαλλη. Έχει κάνει αρκετές ζημιές όποτε απέχουμε όσο δελεαστική αν μοιάζει η νίκη της Ρεμς καθαρά αγωνιστικά.


Αφήνουμε και το Ρουέν-Σολέ που είναι ανοιχτό παιχνίδι και μάλλον ο Ίνγλις της Σολέ σοβαρεύεται μετά τις δηλώσεις του προπονητή του «I am not here to play guys who play just for themselves. Kim English…he had 1/11 shooting. He has to stop. There is badminton if he wants tο play alone» που ακολούθησαν της ήττας από την Σολέ.


Πάμε λίγο με την νίκη της Σαλόν άλλα πάλι σε ανοιχτό παιχνίδι μιας και η Ντιζόν είναι χοτ και δεν την κοντράρει κανείς με ευχαρίστηση παρόλο που είναι ομάδα έδρας κάτα πολύ μεγάλο ποσοστό. Νίκη Σαλόν απλά μια γνώμη.


Τέλος αφήνουμε το παιχνίδι της Λιμόζ που στο Μπομπλάν δεν αστειεύεται. Και βόλεψε η χθεσινή ήττα του Στρασβούργο από την Ναντέρ. Είναι χοτ η Παρί πάντως και άσσο με χάντικαπ δεν παίζω.


Η Τουρκία Τετάρτη και Πέμπτη δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον. Να πούμε μόνο πως ο Ζούρος υπόγραψε με την Τόφας. Αγωνιστικά το μόνο που τραβάει λίγο την προσοχή είναι το Καρσίγιακα- Γαλατά απλά παρόλο που η Γαλατά έχει νέο ρόστερ πλέον και δεν παίζει καλά δεν μπορούμε να πάμε ανοιχτά με την Καρσίγιακα που ναι μεν έχει καλή έδρα άλλα αγωνιστικά δεν είναι και στα καλύτερα της.


Η Αδριατική λίγκα είναι επίφοβη. Έχουμε ξεκίνημα πάντως β΄γύρου με τον Αστέρα να έχει 13-0 και να αποτελεί το καλύτερο ρεκόρ. Εδώ θα κρατούσα μόνο την νίκη των Σκοπίων από την Πέμπτη στο 1,60 περίπου απέναντι στην Μέγκα Λεκς (Βιζούρα). Προσπαθούν να αναρριχηθούν βαθμολογικά η σκοπιανοί που πήραν τον διεθνή τους Σαμαρντίνσκι άλλα και τον Σίνοβετς από την Σζολνόκι. Και χθες πάλι εντός με τον Αστέρα έχασαν στις λεπτομέρεις. Νομίζω περνά η νίκη τους εύκολα ή δύσκολα.


Συνεπώς ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ (+2,5)- ΜΠΟΥΡΓΚ (+1,5)- ΟΡΛΕΑΝ (+3,5) ΚΑΙ (+2,5) ΟΠΑΠ- ΣΑΛΟΝ ΝΙΚΗ  1,65- ΣΚΟΠΙΑ ΝΙΚΗ 1,60.


ΧΑΛΑΡΗ ΤΡΙΑΔΑ ΟΠΑΠ


700. ΛΕ ΜΑΝ- ΓΚΡΑΒΕΛΙΝ (+2,5)   2
701. ΜΠΟΥΛΟΝ- ΜΠΟΥΡΓΚ (+1,5)   2
703. (+2,5) ΟΡΛΕΑΝ- ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ  1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΣΚΟΠΙΑ- ΜΕΓΚΑ ΛΕΚΣ  1   ΝΙΚΗ ΣΚΟΠΙΑ  1,60
ΟΡΛΕΑΝ- ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ  1   ΜΕ  3.5π. ΥΠΕΡ ΟΡΛΕΑΝ


**ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΑ



ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ- ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ. 


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


1 σχόλιο:

  1. καλημερα κ χρονια πολλα..πως βλεπεις σημερα το υnder της ελευσινας,τον ασσο του αρη,υnder το δικο μας ντερμπι κ ασσο το κολοσσο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή