Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Προθέρμανση με Eurocup (Αναλύσεις- Προτάσεις)



Μέτρια κινηθήκαμε το Σαββατοκύριακο με έναν συνολικό απολογισμό 7 στα 13. Ένα μόνο ταμείο διαδικτύου είχαμε με Ρόμα και Φουενλαμπράδα ενώ για την ιστορία πέρασαν ΑΡΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ-ΡΕΜΣ-ΡΟΜΑ-ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ. Χωρίς πολλά λόγια πάμε στις αναλύσεις του Eurocup όπου και πάλι δεν παίζουμε κάτι δυνατά καθώς η διοργάνωση δεν προσφέρεται. Θα δούμε τα παιχνίδια πάντως και αναλόγως πράττετε.


Στο Ζενίτ- Ολίμπια πάμε προς άσσο με -8,5 καθώς οι ρώσοι με την έδρα μπορούν μία άνετη επικράτηση. Η Ολίμπια δεν έχει την φρεσκάδα του ξεκινήματος ενώ βαθμολογικά δεν υπάρχει πίεση καθώς έχει προκριθεί στην επόμενη φάση.


Αφήνουμε την Ζιελόνα ήσυχη καθώς δεν παίζει καλά φέτος και έχει ήδη αποκλειστεί ρεαλιστικά. Στην έδρα της είναι φιλότιμη άλλα γενικά δεν είναι καλή ομάδα. Η Καρσίγιακα είναι σαφέστατα ανώτερη άλλα πάντα ομάδα έδρας περισσότερο. Και το παιχνίδι είναι ουσιαστικά αδιάφορο ως προς την πρόκριση.


Αφήνουμε την Κούμπαν που έχει καλύτερη ομάδα και την έδρα σε σχέση με την Μπουντούσνοστ. Και από την στιγμή που έχασε το Σάββατο από τη Άβτοντορ για την vtb ίσως ξεσπάσει κιόλας. Άγνωστες οι διαθέσεις επομένως.


Καλό παιχνίδι ανάμεσα σε Μπάνβιτ και Λιέτουβος. Η Μπάνβιτε έχει την έδρα και την ψυχολογία μετά την νίκη επί της Εφές στο ντέρμπι. Η Λιέτουβος πάντα είναι επικίνδυνη και εκτός έδρας ενώ φέτος παίζει στρωμένο μπάσκετ σε σχέση με πέρσι. Η Μπάνβιτ θέλει και +13 για να κλειδώσει από σήμερα την πρωτιά στον όμιλο. Χωρίς βέβαια αυτό να είναι σπουδαίο κίνητρο. Έρχεται το ντέρμπι με την Ουλκέρ για το πρωτάθλημα οπότε προσέχουμε γενικά και απέχουμε στοιχηματικά.


Η Βέντσπιλς έχει δύσκολο έργο στην Πυλαία άλλα το χάντικαπ υπέρ της είναι χαμηλό και πονηρό ταυτόχρονα. Ξεφούσκωσαν οι γηπεδούχοι που πλέον κάνουν μέτριες εμφανίσεις και γρίφος ο Μπρέμερ που ήρθε να αντικαταστήσει τον Χαραλαμπίδη άλλα δεν ξέρουμε αν θα είναι τόσο καλός όσο στο πρώτο του πέρασμα από την Θεσσαλονίκη. Απέχουμε.


Περίεργο παιχνίδι στο Βελιγράδι με την Παρτίζαν να έχει αποκλειστεί άλλα σε όλα τα παιχνίδια παίζει το μάξιμουμ που μπορεί για να μαζέψουν εμπειρίες και τα νέα ταλέντα της χώρας. Πολύ καλός ο Πάβλοβιτς που δίνει ποιότητα πλέον και θα είναι χρήσιμος στην συνέχεια στην Αδριατική Λίγκα. Η Βόλγκογκραντ είναι χοτ πλέον, έχει βρει καλό ρυθμό και ρόλους ο Μπάουερμαν στην ομάδα. Δεν θα έπρεπε να δίνεται στα ίσια το παιχνίδι. Αγωνιστικά οι φιλοξενούμενοι είναι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή ένα επίπεδο πάνω. Συνεπώς απέχουμε γιατί μοιάζει τυράκι το διπλό της Βολγκογκραντ.


Η Σζολνόκι είναι ομάδα έδρας και τίποτε παραπάνω. Η Κίμκι είναι ομάδα υψηλού επιπέδου και αν θέλει καραξεσκίζει την Σζολνόκι σήμερα. Επίσης πονηρά δοσμένο αυτό το +9,5 της Σζολνόκι (+8,5 ΟΠΑΠ) απλά εδώ για την περιέργεια θα βάλω λίγα στον άσσο.


Η Άρτλαντ δεν είναι στα καλύτερα της και ψάχνει μία καλή νίκη ψυχολογίας καθώς θέμα πρόκρισης δεν τίθεται. Τα Γκραν είναι καλύτερη ομάδα άλλα στρέφουν το ενδιαφέρον στην Ισπανία πλέον μιας και με 8-0  ρεκόρ έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο. Πάω με το +5,5 της Άρτλαντ. Ποντάρω στην έδρα των Δράκων άλλα και στην αδιαφορία των ισπανών καθώς έρχεται και το νησιώτικο ντέρμπι με την Τενερίφη.


Αφήνουμε την Χάποελ που σε όλο σχεδόν το Eurocup ως τώρα ήταν εκνευριστική με τις αποδόσεις της,


Κρατάω την νίκη για την Βιλερμπάν που έχει ελπίδες πρόκρισης και προέρχεται από ένα 0 στα 2 με Νανσί και Καντού εκτός έδρας. Λογικά θα επιδιώξει και το +3 εδώ άλλα εμείς πάμε με την απλή της νίκη που ευνοείται και από το μομέντουμ. Καλή η Οστάνδη άλλα δεν είναι μεγαθήριο να τρομάζει.


Πάμε και με την νίκη της Μπάμπεργκ στο ντέρμπι κορυφής με το Στρασβούργο. Χοτ αμφότερες και ειδικά οι γάλλοι. Οι γερμανοί στην δυνατή τους έδρα ίσως πάνε και για το +4 αν και δεν έχει πολύ ουσία η πρωτιά άλλα και βάσει προγράμματος ίσως να μην τερματίσουν και πρώτοι καθώς τελευταία αγωνιστική πάνε στην Σαραγόσα. Ενδιαφέρον παιχνίδι πάντως και πάμε με την καλή έδρα εδώ σε ένα ντέρμπι.


Λογικά κερδίζει και η Καντού στο 1,40 μετά το «κάζο» με την Πιστόϊα εντός. Άλλωστε και η Ντιζόν είναι σαφώς καλύτερη στο σπίτι της. Απλά λίγο με προσοχή αυτή την νίκη. Η Καντού μοιάζει να μένει από δυνάμεις τελευταία στα παιχνίδια της.


Αφήνουμε το μπερδεμένο Σαρλερουά- Όλντενμπουργκ.


Λογικά κερδίζει η Σεβίλλη άλλα με την επικίνδυνη Νανσί δεν έχει αξία το 1,35. Έπρεπε να ήταν παραπάνω.


Στην Ευρωλίγκα ένα παιχνίδι σήμερα. Ανάμεσα σε δύο ομάδες έδρας και η Νεπτούνας λογικά θα τα δώσει όλα για την νίκη καθώς τελευταία αγωνιστική πηγαίνει στην Βαλένθια και θα περιμένει δωράκι μάλλον από τον Ολυμπιακό. Δεν καλύπτεται το +26 που έχασε στην Πόλη από την Γαλατά άλλα με συνδυασμό αποτελεσμάτων στο τέλος περνάει. Αρκεί να κερδίσει σήμερα. Η Γαλατά συνεχίζει μία κακή οικονομική χρονιά άλλα μένει στο κόλπο χάρη στις αρχικές νίκες και στην έδρα της. Τιμωρήθηκε πάντως για τα επεισόδια με τον Αστέρα ενώ και ο Έρτσεκ έδωσε deadline για τα οφειλόμενα του και ίσως χαιρετίσει όπως χαιρέτισε και ο Αλντεμίρ. Ακόμα και σχετικά καλά να ήταν η Γαλατά από πλευράς κλίματος εγώ πάλι άσσο +2,5 Νεπτούνας θα έπαιζα. Η ομάδα αυτή όταν παίζει στο σπίτι της είναι απολαυστική.


Επομένως ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ (+2,5)- ΣΖΟΛΝΟΚΙ (+8,5)-ΑΡΤΛΑΝΤ (+5,5)- ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ  ΝΙΚΗ 1,45- ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ ΝΙΚΗ 1,50- ΚΑΝΤΟΥ ΝΙΚΗ 1,40.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


714. (+1,5) ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ- ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ    1
722. (+5,5) ΑΡΤΛΑΝΤ- ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ   1
055-311  ΛΑΜΠΟΡΑΛ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ   ΝΙΚΗ ΛΑΜΠΟΡΑΛ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ    1


ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ- ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ       1   ΜΕ   2,5π. ΥΠΕΡ ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ
ΛΑΜΠΟΡΑΛ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ  1   ΝΙΚΗ ΛΑΜΠΟΡΛΑ   1,57


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2


ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ- ΟΣΤΑΝΔΗ    1   ΝΙΚΗ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ- ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ   1   ΝΙΚΗ ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ


**ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ   ΝΙΚΗ ΚΑΝΤΟΥ


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου