Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Φινάλε στο Eurocup (Αναλύσεις- Προτάσεις)



Ελέω Γαλλίας χάθηκε ένα πολύ καλό πάρτι στο τελευταίο μας άρθρο. Η Σαλόν έχασε με 4π. από το Στρασβούργο. Το είχαμε με +2,5 ΟΠΑΠ και +3,5 διαδικτυακά. Και παρόλο που ανέβηκε το χάντικαπ σε ΟΠΑΠ και διαδίκτυο και από το βράδυ του Σαββάτου παιζόταν +4,5 και +5,5 εμείς πάμε με τα αρχικά χάντικαπ φυσικά και το σημείο θεωρείται χαμένο. Χάθηκε και η Μπουλόν που βραχυκύκλωσε στο τελευταίο δεκάλεπτο και μείναμε με ένα μόνο ταμείο διαδικτύου με ΒΑΡΕΖΕ- ΚΑΟΔ- ΓΚΡΑΝ και φυσικά δεν είμαι ευχαριστημένος. Για την ιστορία πέρασαν ακόμα  ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ-ΤΡΙΚΑΛΑ- ΑΒΕΛΙΝΟ- ΡΕΤΖΙΑΝΑ σε έναν απολογισμό 7 / 10 και ποσοστό 70%.


Χθες μέσω facebook είχαμε ένα χαλαρό 2/3 με ΜΟΝΣ- ΠΑΡΙ και αστοχία την Μπόρας. Για την μπόμπα νίκη της Παρί σας εξήγησα το σκεπτικό μου.


Πάμε σήμερα με φινάλε στο Eurocup χωρίς πάντως να έχει τρομερό ενδιαφέρον. Για κάποιες ομάδες τελειώνει η αγγαρεία (π.χ. Χάποελ- Παρτίζαν- Άρτλαντ- Ρετζιάνα- Όλντενμπουργκ-Ζιελόνα Γκόρα) και αφοσιώνονται στα πρωταθλήματα τους. Άλλες πάλι έχουν προκριθεί και εκπλήρωσαν έναν μεγάλο στόχο όπως π.χ. η Πλοϊέστι, η Βολγκογκραντ, η Οστάνδη που έδειξαν από την αρχή ότι θέλουν την διάκριση. Γενικά σας το έγραψα αρκετές φορές. Το Eurocup είναι μία παραμελημένη διοργάνωση στην σκιά της Ευρωλίγκα πάντα, χωνευτήρι πολλών ομάδων όπου ενδιαφέρονται κατά βάση οι πρωτάρες που μεταπήδησαν από το ακόμα πιο υποβαθμισμένο Eurochallenge. Με συνέπεια ένας αποκλεισμός για ένα καλό όνομα να μην πολυενδιαφέρει αν στόχος είναι το πρωτάθλημα στην χώρα άλλα στο Last 32 τα πράγματα αλλάζουν καθώς με την προσθήκη των ομάδων της Ευρωλίγκα η διοργάνωση αναβαθμίζεται και πλέον γίνεται πιο ανταγωνιστική.


Θα σταθώ μόνο στα σημεία που κράτησα κάτι για να μην σας κουράζω.


Πάμε με απλή νίκη της Βολγκογκραντ λίγο στο χαμηλό 1,50 πάντως μιας και η Μπάνβιτ δεν πείθει εκτός και το μομέντουμ ηττών των γηπεδούχων ευνοεί την νίκη τους. Όχι όμως φανατικά.


Λογικά κερδίζει η Μπουντούσνοστ. Χαμηλό το 1,33 άλλα περνάει μάλλον μιας και οι φιλοξενούμενοι ίσως σκέφτονται ήδη τον ημιτελικό κυπέλλου της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, οπότε μία μικρή συντήρηση επιβάλλεται. Και με -6,5 διαδικτυακά προς άσσο είμαι.


Άσσος με +2,5 και για την Καρσίγιακα που εντός έδρας είναι δύναμη και ορθά έχουμε αυτό το χάντικαπ παρόλο που η Κούμπαν έχει καλύτερο ρόστερ. Θριλεράκι περιμένω και με +2,5 είμαστε καλά. Νίκη Κούμπαν δεν παίζω.


Περίεργο ματς στο Βέλγιο  με τις δύο ομάδες να έχουν προκριθεί καθώς η Καντού έχει την ισοβαθμία με την Βιλερμπάν και την πετάει έξω. Τυράκι μοιάζει η νίκη της Οστάνδης που είναι χοτ ομολογουμένως άλλα η Καντού παίζει δεύτερο σερί εκτός και μετά την ήττα στην έδρα της Ορλαντίνα ίσως προσπαθήσει περισσότερο. Αντικειμενικά πάντως είναι αδιάφορο παιχνίδι κατάταξης άλλα με πονηρό χάντικαπ και πάμε με το διπλό.


Τέλος πάμε με την νίκη της Σαραγόσα που διασύρθηκε από την Μπαρτσελόνα την Κυριακή και εντός έδρας είναι πάντα καλύτερη. Επίσης αδιάφορο καθώς έχουν προκριθεί αμφότερες μιας και η Σαραγόσα έχει την ισοβαθμία με την Βόννη άλλα πιστεύω πως μπορεί να κερδίσει την Μπάμπεργκ που επίσης είναι ομάδα έδρας φέτος (παίζει πολύ καλύτερα εντός). Προς άσσο ΟΠΑΠ με -4,5.


Αυτά τα λίγα και δεν αξίζει κάτι άλλο οπότε έχουμε ΒΟΛΓΚΟΓΚΡΑΝΤ  ΝΙΚΗ- ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ  ΝΙΚΗ- ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ (+2,5)- ΚΑΝΤΟΥ (+5,5)- ΣΑΡΑΓΟΣΑ  ΝΙΚΗ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


716. (+2,5) ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ- ΚΟΥΜΠΑΝ    1
723. ΟΣΤΑΝΔΗ- ΚΑΝΤΟΥ (+5,5)    2
752. (+1,5) ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ   1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΣΑΡΑΓΟΣΑ- ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ  1 ΝΙΚΗ ΣΑΡΑΓΟΣΑ   1,50
ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ- ΠΑΟΚ  1   ΝΙΚΗ ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ   1,35
ΒΑΛΕΝΘΙΑ- ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ   1  ΝΙΚΗ ΒΑΛΕΝΘΙΑ   1,55



**ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ

Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου