Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Με την πλάτη στον τοίχο! (Αναλύσεις Α1 και λοιπά)





Μας έστειλε αδιάβαστους η Ρεάλ χθες. Ήταν κομβικό σημείο και δεν έπρεπε να χαθεί. Χάθηκε όμως καθώς οι μαδριλένοι έκαναν μακράν το χειρότερο παιχνίδι της φετινής σεζόν τους. Δεν αξίζουν πολλά λόγια. Η ουσία πάντα μετράει όταν παίζουμε στοίχημα. Όλα τα άλλα, ακόμα και αν συμβαίνουν μαγικά πολλές φορές όταν χάνεται ένα σημείο, περιττεύουν. Θα προσπαθήσουμε να αναπληρώσουμε την χθεσινή απώλεια. Πάντως για να μην παρασυρόμαστε, η σημερινή μέρα είναι για λίγα.


Ελλάδα λοιπόν σήμερα με 5 παιχνίδια και final 4 Αδριατικής άλλα και φουλ εξέλιξη σε πολλές άλλες χώρες που δεν μας προσφέρει ο ΟΠΑΠ. Πάμε να δούμε τι έχουμε.


Ξεκίνημα από Ελλάδα, προτελευταία αγωνιστική με την Ελευσίνα να είναι με το 1,5 πόδι σωμένη βάσει και τον ισοβαθμιών και έχει τελευταίο ματς εντός με Κηφισιά οπότε αν θέλει νίκη εκεί οπωσδήποτε μάλλον θα την πάρει. Ομάδα έδρας είναι άλλωστε. Ο ΚΑΟΔ είναι επίσης ομάδα έδρας, στο προηγούμενο εντός είχε χάσει από τον Απόλλωνα και λίγο δύσκολο να κάνει 3η σερί ήττα έστω και αν φαινομενικά η Ελευσινά είναι αυτή που έχει μεγαλύτερη ανάγκη. Δεν είναι «δώρο» το +8,5 της Ελευσίνας. Προς άσσο πάω με -8,5 για ΚΑΟΔ που εντός έδρας είναι καλή ομάδα.


Και ο Άρης μπορεί το -8,5 με τα Τρίκαλα εντός άλλα δεν θέλω να πολυμπλέξω. Προς άσσο πάντως απλά μια γνώμη.


Προσοχή στον Απόλλωνα που σε όλο τον β γύρο είναι ομάδα των εκτός έδρας και γενικά στρωμένη – δεμένη ομάδα και αποτελεσματική. Το +8,5 είναι καλό χάντικαπ. Η διακοπή πιστεύω πως έχει επηρεάσει  περισσότερο τον παντελώς αδιάφορο Πανιώνιο παρά τον Απόλλωνα που θα παίξει ελεύθερα και αυτό τον καθιστά επικίνδυνο.


Στην Χαλκίδα τελικός κλασικά άλλα αντικειμενικά Ίκαρος και Ηλυσιακός πρέπει να πέσουν και όχι η Ελευσίνα. Εντάξει το προφανές είναι νίκη Ίκαρος απέναντι στον αδιάφορο Κολοσσό. Θα το βάλω άλλα λίγα. Αστείο το 1,57 άλλα λογικό. Πόσο να μας το δώσουν άλλωστε. Το σημείο είναι εξόφθαλμο. Μακάρι να βγει και με -2,5 για ΟΠΑΠ να πληρωθεί ο κόσμος. Τέτοια σημεία πάντα τα βάζω λίγα χρήματα. Είναι λάθος να φορτώσουμε Ίκαρο. Η ομάδα δεν παίζει καλά. Ποντάρουμε ουσιαστικά μόνο στην «κάψα» για νίκη. Αγωνιστικά ο Κολοσσός είναι καλύτερος.


Στα Ηλύσια επίσης τελικός άλλα με +6,5 ΟΠΑΠ πάμε προς τον άσσο σε μία τριάδα χαμηλού πονταρίσματος. Και αυτό επειδή εντός ο Ηλυσιακός θα τα δώσει όλα και δεν περιμένω να χάσει εύκολα. Ίσως κερδίσει κιόλας. +4,5 διαδικτυακά δεν έχει τόση αξία. Επίσης πολύ φορεμένο σημείο λόγω κινήτρου. Δηλαδή η δυάδα Ηλυσιακός χάντικαπ, νίκη Ίκαρου ή θα κλείσει σπίτια ή που θα φτιάξει οικογένειες σήμερα. Ξαναλέω. Προσωπικά και εδώ λίγα θα βάλω.


Το final 4 της Αδριατικής γίνεται στο Βελιγράδι. Επομένως λογικά όλοι περιμένουν έναν τελικό ανάμεσα σε Αστέρα και Παρτίζαν μιας και οι σέρβοι έτσι κι αλλιώς στο Βελιγράδι ανεβαίνουν επίπεδο όταν παίζουν. Τώρα αμφότερες οι ομάδες παίζουν με κροάτες. Συνεπώς ένα κίνητρο παραπάνω  για καλές εμφανίσεις. Στον ΟΠΑΠ πλέον στο -9,5 ο Αστέρας. -10,5 ιντερνετικά επίσης λογικό. Δεν θέλω να μπλέξω. Για τον εξής και μόνο λόγο. Τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου είχαμε Τσιμπόνα- Αστέρας  67-76 και Παρτίζαν- Τσεντεβίτα 77-68. Δηλαδή τα ίδια ζευγάρια πάλι. Και κέρδισαν οι σέρβοι. Εν ολίγοις αν κέρδιζαν οι κροάτες τότε, σήμερα ευχάριστα μέσα στο Βελιγράδι να στήριζα σέρβους. Βέβαια πάλι το κίνητρο είναι μεγάλο γιατί η Ευρωλίγκα της επόμενης περιόδου από αυτό το final 4 προκύπτει. Άλλα έχει μπερδευτεί το μομέντουμ στο μυαλό μου και θα προτιμήσω την αποχή στα ημιτελικά. Η λογική πάντως λέει αυτό που σας είπα στην αρχή.


Έχουμε και Αυστρία όπου λίγο Γκμούντεν με +2,5 θα κρατήσω στο Γουέλς- Γκμούντεν. Και βάσει μομέντουν νίκη Βιέννη στο 1,65.


Ουκρανία αφήνουμε. Σας είχα πει ότι με τα γεγονότα στην Ουκρανία μόνο οι Χιμίκ- Μπουντιβέλνικ κράτησαν αξιόλογο ρόστερ λόγω Ευρώπης κυρίως όποτε και περιμένουμε έναν τελικό μεταξύ τους εκεί. Τώρα με χάντικαπ 15,5 πόντων δεν αξίζει να μαντεύουμε της διαθέσεις.


Ξεκίνησαν οι τελικοί σε Δανία και Σουηδία. Άαρχους- Ράντερς στην Δανία με την Άαρχους να είναι το φαβορί. Λογικότατο.


Σοντερτάλιε – Νόρκεπινγκ στην Σουηδία σε ένα best of 7 (2-2-1-1-1) και περιμένουμε στην γωνία…

Βγήκαν και τα χάντικαπ στην Ευρωλίγκα. +6,5 Παναθηναϊκός, +7,5 Ολυμπιακός. Μας υποχρέωσαν...


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ για λίγα


771. (+6,5) ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ- ΠΑΟΚ   1

773. ΚΑΟΔ- ΕΛΕΥΣΙΝΑ (+8,5)   1

774. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ (+8,5)    2


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  για λίγα


ΙΚΑΡΟΣ- ΚΟΛΟΣΣΟΣ   1   ΝΙΚΗ ΙΚΑΡΟΣ   1,57

ΚΛΟΣΤΕΡΝΜΠΟΥΡΓΚ- ΒΙΕΝΝΗ   2   ΝΙΚΗ ΒΙΕΝΝΗ   1,65



Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου