Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Ευρωλίγκα πράξη δεύτερη (επιπλέον Γερμανία- Αυστρία)





Τα είδαμε όλα σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια των προημιτελικών. Δύο παρατάσεις (ΤΣΣΚΑ- ΜΙΛΑΝΟ για τις οποίες σας είπα πως αξίζει να ρισκάρουμε με αυτές), δύο εύκολες νίκες για Μπαρτσελόνα- Ρεάλ και έναν Παναθηναϊκό να δικαιώνει την Ρεάλ που κάθισε και έχασε από την Ζαλγκίρις για να τον αποφύγει. Πάμε χωρίς καθυστέρηση να δούμε τα δεύτερα παιχνίδια. Χάντικαπ για τα αυριανά δεν έχω ακόμα άλλα μία γνώμη θα πω. Θα σας πω σήμερα και μία κουβέντα για Γερμανία και Αυστρία για όποιον θέλει να ασχοληθεί επιπλέον.


Στα σημερινά στην Ευρωλίγκα. Έχουμε σαφή εικόνα πλέον των μονομάχων. Ο Ολυμπιακός χωρίς Περπέρογλου άλλα λογικά θα προσπαθήσει να διορθώσει κάποιες αδυναμίες (όσο μπορεί) και θα παρουσιαστεί θεωρητικά πιο ανταγωνιστικός. Άλλωστε και στο πρώτο παιχνίδι την Τρίτη έδειξε ανά διαστήματα πως μπορεί να κάνει την ζημία. Με +9,5 είμαι προς το διπλό απλά δεν θεωρώ πως είναι χάντικαπ δώρο για να παίξω πολλά χρήματα. Ναι μεν όλοι περιμένουμε έναν διαφορετικό Ολυμπιακό άλλα το θέμα είναι να μπορεί κιόλας η ομάδα. Η Ρεάλ πάντως ταχύτητα δεν θα κατεβάσει. Ποντάρω για το +9,5 σε ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης του ματς από τον Μπαρτζώκα. Περισσότερο άμυνα δηλαδή γιατί χωρίς άμυνα το +9,5 για να περάσει θα πρέπει ο Ολυμπιακός να είναι πολύ εύστοχος. Επομένως διπλό με +9,5 για Ολυμπιακό και άντερ 154,5.


Στο άλλο ματς δυστυχώς ο Αρόγιο δεν θα παίξει για την Γαλατά. Στο πρώτο παιχνίδι όσο έπαιζε ο πουερτορικανός η Γαλατά ήταν ανταγωνιστική. Μόλις τραυματίστηκε, η Γαλατά κατέρρευσε. Θα μου πείτε, ένας παίχτης είναι όλη η ομάδα; Αποδεικνύεται πως ο συγκεκριμένος κάνει την διαφορά. Δεν θέλω να πληρώσω για να μάθω αν τα παλικάρια του Αταμάν ανταποκριθούν σωστά ή όχι χωρίς τον Αρόγιο σε χάντικαπ +14,5 ή +16,5 διαδικτυακά. Νο μπετ.


Αύριο στην Μόσχα δύσκολο ματς. Χωρίς χάντικαπ την ώρα που γράφω το άρθρο. Απλά και πάλι πάει παντού το παιχνίδι. Από καθαρό διπλό του Παναθηναϊκό μέχρι νίκη ΤΣΣΚΑ με 10π. αν σοβαρευτεί και αποφασίσει να μην ξαναπεράσει την αγωνία που πέρασε.


Στο Μιλάνο η τοπική ομάδα λίγο δύσκολο να χάσει εκ νέου οπότε κρατάω νίκη για Μιλάνο ελπίζω όχι κάτω από 1,45.


Στην Γερμανία στην μάχη της ουράς πάω με νίκη Όλιβερ  1,60 και διπλό νίκης Άρτλαντ με την άνετη πλέον Μπέϊρουθ στο 1,70. Η Βέχτα έχει πέσει άρα κίνητρο μόνο για την Τούμπιγκεν σε ένα μονόπλευρο must win και πάμε λίγο με διπλό νίκης 1,80 άλλα όχι σε καλό δελτίο. 


Στην Αυστρία έχουμε πλέον τα πλέι οφ και μάλιστα τα δεύτερα παιχνίδια. Πάμε με διπλό Γουέλς +8,5, νίκη Βιέννη 1,50 και νίκη Γκούσινγκ 1,50


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


723. ΡΕΑΛ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  (+9,5)    2

724. ΟΛΙΒΕΡ- ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ (+2,5)   1

726. (+0,5) ΜΠΕΪΡΟΥΘ- ΑΡΤΛΑΝΤ   2



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ


ΡΕΑΛ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   2  ΜΕ  9,5π. ΥΠΕΡ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΜΙΛΑΝΟ- ΜΑΚΑΜΠΙ   1   ΝΙΚΗ ΜΙΛΑΝΟ (ελπίζω να έχουμε αποδόσεις μέχρι τις 20.00)



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  ΓΕΡΜΑΝΙΑ


ΟΛΙΒΕΡ- ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ    1   ΝΙΚΗ ΟΛΙΒΕΡ

ΜΠΕΪΡΟΥΘ- ΑΡΤΛΑΝΤ   2   ΝΙΚΗ ΑΡΤΛΑΝΤ



**Την Αυστρία καλύτερα μόνη της και όχι πολλά ακόμα είναι νωρίς. Από τα τρία σημεία πάντως η νίκη της Βιέννης ίσως ξεχωρίζει. 


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου