Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ξεκαθάρισμα! (Αναλύσεις- Προτάσεις Ευρωλίγκα)




Πληρωθήκαμε και χθες την μοναδική δυάδα που προτείναμε. Βέβαια ως εξτραδάκι για ΟΠΑΠ σας είχα στην υποσημείωση για παραπάνω απόδοση και την Φρανκφούρτη άλλα και πάλι σας είπα πως είναι για λίγα αν γίνει τριάδα. Η Φρανκφούρτη έχασε με 10π. άλλα τα δύο σημεία που πίστευα εξ΄αρχής, ο Ερ. Αστέρας και το Μιλάνο κέρδισαν εύκολα Ούνιξ και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα, μας χρυσοπλήρωσαν και φυσικά δεν χρειάστηκαν καν τα υπέρ τους χάντικαπ.  


Σήμερα έχουμε την Ευρωλίγκα. Προτελευταία στροφή πριν τα νοκ άουτ προημιτελικά και ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα στο θέμα πρόκρισης. Στον πρώτο όμιλο Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός- Μάλαγα και Ουλκέρ προσπαθούν για 2 εισιτήρια. Με την Μάλαγα πάντως να έχει τις λιγότερες εώς απειροελάχιστες ελπίδες μετά τις δύο κολλητές εντός έδρας ήττες από Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακό και την Ουλκέρ να θέλει οπωσδήποτε το 2/2 γιατί αλλιώς δεν έχει τύχη. Σε καλύτερη κατάσταση μοιάζει ο Ολυμπιακός που μπορεί το 2/2 βάσει προγράμματος ενώ αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός σήμερα, αναλόγως τα αποτελέσματα, θα πάει στο ΣΕΦ για ένα σούπερ ματς.


Στον δεύτερο όμιλο πλέον και η Μακάμπι ψιλοέσφιξε. Αν και μάλλον προκρίνεται εύκολα ή δύσκολα οπότε πάμε για τρεις ομάδας (Κούμπαν- Γαλατά- Μπάγερν) για ένα εισιτήριο άλλα με ήττα η Μπάγερν σήμερα συμβαίνουν δύο πράγματα. Η Μπάγερν χάνει το τρένο και η Μακάμπι κλειδώνει την πρόκριση.


Ξεκίνημα από την Βιτόρια όπου η αλλοπρόσαλλη Λαμποράλ υποδέχεται την Ουλκέρ και το κίνητρο είναι με την Ουλκέρ. Άλλα το κίνητρο ήταν με την Ουλκέρ και στο προηγούμενο ματς εντός με την Μιλάνο και τα παλικάρια του Ζοτς έκαναν μία τραγική εμφάνιση και φυσικά έχασαν εύκολα. Συνεπώς 1,50 νίκη Ουλκέρ ως τελευταίο χαρτί το βάζω  άλλα δεν το φορτώνω. Κομπλέ η Λαμποράλ που παίζει με το τρίποντο και είναι ομάδα ημέρας. Έμπαιναν όλα με την Εφές και έκανε περίπατο στην Πόλη. Την στρίμωξε η Μάλαγα στο πρωτάθλημα και διασύρθηκε ο Σκαριόλο που μόνιμα δεν μπορεί να αλλάξει κάτι και φέτος μάλλον θα έχουμε μία απρόβλεπτη Λαμποράλ ως το τέλος της σεζόν. Η Ουλκέρ έχει «κουβαδιάσει» πολλές φορές φέτος στις μικρές τις νίκες. Συνήθως την διαβάζω σωστά και την αποφεύγω ή την πληρώνομαι στα καλά μομέντουμ με εξαίρεση την προηγούμενη αγωνιστική που δεν πέρασε η μικρή της νίκη με την Μιλάνο. Εκτός ο Σέκουλιτς μάλλον και οι μακροχρόνιοι πλέον Σιπάχι- Βίντμαρ. Αγωνιστικά είπαμε. Ομάδα ημέρας η Λαμποράλ αν της κοπεί το μακρινό σουτ θα έχουμε νίκη για την Ουλκέρ. Διαφορετικά δεν ανακόπτεται ο ρυθμός της Λαμποράλ. Για να τα λέμε πάντως όλα ακόμα και με 2/2 της Ουλκέρ οι τούρκοι στην  ισοβαθμία των 7 νικών με τον Παναθηναϊκό μένουν εκτός! Άρα περιμένουν κάποιο δώρο από την Εφές ή την Μάλαγα. Μόνο νίκη Ουλκέρ 1,50 και αυτό με σύνεση. Η Ουλκέρ έχασε πολλές ευκαιρίες πρόκρισης και αν αποκλειστεί θα είναι δίκαιο πέρα ως πέρα.


Μεγάλο ματς στο ΟΑΚΑ με φαβορί τον Παναθηναϊκό άλλα αστείο το 1,20-1,25. Εντάξει και εγώ νίκη περιμένω άλλα και οι ισπανοί ματς τελικό παίζουν (τελευταίο χαρτί) και δεν είναι για 1,20 η αναμέτρηση ακόμα και αν έρθει εύκολα. Στα αγωνιστικά κομπλέ οι δύο ομάδες πλην Χετσχάϊμερ για την Μάλαγα που τελευταία στιγμή δείχνει πως θα μείνει εκτός τελικά. Δεν έχω να πω πολλά. Με την έδρα και το κίνητρο ο Παναθηναϊκός αν χάσει θα είναι άξιος της μοίρας του οπότε δύσκολα θα χάσει άλλα με +7,5 ή +8,5 για Μάλαγα άσσο δεν παίζω ποτέ στα χάντικαπ. Θυμίζω πως στην Ανδαλουσία είχαμε νίκη Μάλαγα +16, πράγμα που ευνοεί ένα παραπάνω την νίκη του Παναθηναϊκού. Τίποτε άλλο. Το χάντικαπ δεν είναι μικρό για ένα τέτοιο ματς- τελικός.


Στην Βαυαρία σούπερ ματς και με ήττα η Μπαγερν ρεαλιστικά βάσει προγράμματος αποχαιρετά τα όνειρα της πρόκρισης. Μία Μπάγερν που παίζει τελευταία αγωνιστική στο Κράσνονταρ με την Κούμπαν άλλα ακόμα και διπλό να βγάλει εκεί η Γαλατα έχει εντός την Παρτίζαν και επομένως πρέπει να έχουμε ένα θαύμα. Εκτός αν κερδίσει σήμερα την Μακάμπι και καταλήξουμε (αν χάσει η Μακάμπι από την ΤΣΣΚΑ) σε τριπλή ισοβαθμία Μακάμπι- Μπάγερν- Γαλατά με έξω την Κούμπαν. Τέλος πάντων μην κουραζόμαστε άδικα με σενάρια. Η Μπάγερν θέλει την νίκη οπωσδήποτε σήμερα άλλα και η Μακάμπι εδώ που έφτασε την θέλει επίσης. Άλλα αυτή που είναι με την πλάτη στον τοίχο είναι η Μπάγερν. Αγωνιστικά αν εξαιρέσουμε τον μακροχρόνια απών Τζέιμς της Μακάμπι οι ομάδες είναι κομπλέ. Η Μπάγερν είχε κύπελλο το σαββατοκύριακο άλλα υπέστει δύο ήττες από Ουλμ και Μπάμπεργκ δείχνοντας πως το μυαλό είναι καρφωμένο εδώ. Στο σημερινό ματς. Η Μπάγερν θέλει διακαώς στην παρθενική της συμμετοχή να φτάσει στα νοκ άουτ γι αυτό και στην Μπουντεσλίγκα έχασε έδαφος σε σημείο να την προσπεράσει η Μπάμπεργκ και να είναι δεύτερη πλέον. Άλλα ποιος νοιάζεται όταν σήμερα τα παίζει όλα για όλα; H Μακάμπι έχασε με 2π. από την Παρτίζαν και με 1π. από την Ρεάλ. Δικά της παιχνίδια. Μοιραία μπήκε σε μίνι περιπέτειες που σε συνδυασμό με το ντεφορμάρισμα της μπορεί να αποδειχτούν μεγάλες περιπέτειες. Συνεπώς και οι εβραίοι θέλουν την νίκη και μόνο άλλα και στο Γιαντ Ελιάου ζορίστηκαν να κερδίσουν τους γερμανούς (66-64). Και φυσικά έχουμε ένα ματς μεταξύ γερμανών και εβραίων που δεν συμπαθιούνται και ιδιαίτερα. Ξεκινώ με το +2,5 της Μπάγερν και σε ΟΠΑΠ το βάζω σε πρόταση. Θα κυνηγήσω και το live ενώ θα βάλω λίγα και στην παράταση.


Αύριο στην Μόσχα, ξεκάθαρο φαβορί η ΤΣΣΚΑ που εντός είναι θέμα διάθεσης τι θέλει να κάνει με την διαφορά. Η Γαλατά πάντως έτσι όπως τα έχω υπολογίσει λίγο πρόχειρα αν κερδίσει τελευταία αγωνιστική την Παρτίζαν έχει προκριθεί. Ίσως επιστρέψει ο Τεόντοσιτς για ΤΣΣΚΑ. Αμφίβολος ο Μενσά Μπονσού για Γαλατά συν τους μακροχρόνιους. Δεν ξέρω αν αξίζει να μπλέξουμε. Αφήστε το καλύτερα. Λίγο προς διπλό είμαι με +13,5 απλά έτσι μία γνώμη.


Αφήνουμε εκτός και την Ρεάλ.με την Κούμπαν. Θυμίζω πως στο Κράσνονταρ η Ρεάλ ίδρωσε για να κερδίσει ενώ αν η Μακάμπι κάνει το 2/2 και τελευταία αγωνιστική κερδίσουν φυσιολογικά Κούμπαν και Γαλατά πάμε σε απόλυτη ισοβαθμία καθώς και τα μεταξύ τους είναι νίκες εκατέρωθεν με +1 οπότε παίζουμε με τις διαφορές. 


Στο Βελιγράδι η Παρτίζαν λογικά θα θέλει να αποχαιρετίσει με νίκη τον κόσμο της στην φετινή Ευρωλίγκα. Η Ζαλγκίρις άλλωστε είναι η ασθενέστερη ομάδα του ομίλου και καλύτερη εντός πάντα. Με μία νίκη μόνο, αυτή στο Κάουνας με την Παρτίζαν. Από την άλλη η Παρτίζαν εντός έχει κερδίσει ήδη ΤΣΣΚΑ- Μακάμπι- Μπάγερν και πιστεύω δεν θα έχει πρόβλημα με την Ζαλγκίρις. Εκτός ο Κίνσεϊ σταθερά για την Παρτίζαν, επιστρέφει ο Γιανκούνας για την Ζαλγκίρις άλλα και πάλι σε ένα χάντικαπ -5,5 ή -6,5 ΟΠΑΠ είμαι με τον άσσο. Κρατάω νίκη Παρτίζαν στο 1,36. Ξεκούραστη η Παρτίζαν καθώς τελείωσε η Αδριατική λίγκα. Το final 4 στο Βελιγράδι με αντίπαλο την Τσεντεβίτα για αρχή. Καλή είδηση μιας και οι θέσεις για την Ευρωλίγκα προκύπτουν από την Αδριατική λίγκα και όχι από το πρωτάθλημα Σερβίας. Επίσης θυμίζω ακόμα πως η Ζαλγκίρις φέτος είναι σε χρονιά συντήρησης χωρίς vtb λόγω χορηγού και μάλιστα προ ημερών και στο final 4 κυπέλλου της Λιθουανίας έχασε στα ημιτελικά από την Πριενάϊ και εύκολα όταν άλλα χρόνια σήκωνε την κούπα με περίπατο…


Τέλος στην Πόλη η Εφές του Αγγέλου υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Οι φιλοξενούμενοι με νίκη και έχοντας τον Παναθηναϊκό εντός, μόνο με αυτοκτονία χάνουν την πρόκριση και το αξίζουν πλέον μετά το τεράστιο διπλό με την Μάλαγα. Εκτός Πρίντεζης- Περπέρογλου. Εκτός ο Μπαλμπάϊ και εκτός πλάνων γενικά ο Ερντέν για την Εφές. Το πρώτο ερώτημα που τίθεται είναι το εξής. 1,28 νίκη Ολυμπιακού παίζουμε; Λογικά ναι είναι η απάντηση άλλα επειδή έχουμε περίεργο μομέντουμ (διπλό εύκολο Ολυμπαικού στην Μάλαγα πάλι τώρα εκτός και ήττα εντός εύκολη για Εφές από Λαμποράλ τώρα πάλι εντός) εγώ θα το αφήσω στην άκρη καθώς προτιμώ από τα δύο ισάξια περίπου την νίκη του Παναθηναϊκού. Βέβαια ο Αγγέλου έχει φάει γλυκό ψωμί στο Ολυμπιακό, λίγο δύσκολο να του κόψει την πρόκριση όντας αδιάφορος άλλα και αν τα παλικάρια του κάνουν το τέλειο παιχνίδι αν θελήσει να τους ανακόψει την φόρα θα χτυπήσει άσχημα. Εν ολίγοις δεν μπλέκω με το παιχνίδι, ούτε στα χάντικαπ φυσικά. Απλά βάσει κινήτρου και ανωτερότητας ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει.



ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


723, (+2,5) ΜΠΑΓΕΡΝ- ΜΑΚΑΜΠΙ   1

728. ΠΑΡΤΙΖΑΝ- ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ (+6,5)   1

056-311 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΜΑΛΑΓΑ    ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  1,25 (ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ)



**ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΛΑΜΠΟΡΑΛ- ΟΥΛΚΕΡ   2  ΝΙΚΗ ΟΥΛΚΕΡ   1,50

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΜΑΛΑΓΑ    1  ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΡΤΙΖΑΝ- ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ  1  ΝΙΚΗ ΠΑΡΤΙΖΑΝ   1,36



 ***ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΝΙΚΗ ΜΠΑΓΕΡΝ   2,25 ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ   17,00 ΑΠΟΔΟΣΗ



ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΠΑΠ


056-421  ΜΑΛΑΓΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  ΤΕΛΙΚΟ     6.00




Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου