Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Οι προβολείς, τα φώτα, οι κάμερες, τα μάτια, τα πάντα ΟΛΑ στο ΣΕΦ (Αναλύσεις- Προτάσεις Ευρωλίγκα)




Πληρωθήκαμε και χθες την δυάδα διαδικτύου ίντερνετ. Συγκεκριμένα η Μπραουνσβάϊγκ κέρδισε έστω και δύσκολα την Φρανκφούρτη και σταμάτησε το αρνητικό σερί. Η Λε Μαν δεν χρειάστηκε καν το χάντικαπ που είχε υπέρ της. Κέρδισε την Νανσί με +6 στο τέλος. Σας παραθέτω κομμάτι της ανάλυσης από το Νανσί- Λε Μαν. Επιμένω γιατί τέτοια παιχνίδια είναι η δικαίωση μου, τόσων χρόνων κόπων και πολύ δουλειάς.  Έγραφα λοιπόν: «Νίκη Νανσί δεν παίζω. Αγωνιστικά η Νανσί βέβαια παίζει καλύτερα εντός άλλα ήδη φέτος μετρά 2 διπλά στο Ανταρές με την Λε Μαν (νίκη για το κύπελλο προ ημερών +10 και στο πρωτάθλημα +21). Σας έχω επισημάνει πολλάκις πως στην Γαλλία τέτοια σερί είναι επίφοβα. Δηλαδή το να κάνει 3 στα 3 η Νανσί ναι μεν έχει μία λογική φαβοριτισμού λόγω έδρας για την γηπεδούχο άλλα για τα γαλλικά δεδομένα πρέπει να περιμένουμε περισσότερο μία νίκη για Λε Μαν». Στον ΟΠΑΠ χάσαμε το -2,5 της Μπραουνσβάϊγκ στην  πρόταση. Δίκαια πάντως καθώς ήταν πολύ οριακό παιχνίδι.
 

Θα είμαι συνοπτικός σήμερα. Έχει πολλά παιχνίδια αδιάφορα και δεν αξίζει να αναλωθούμε σε περιττά στοιχεία.


Ξεκίνημα από το Κράσνονταρ όπου η Κούμπαν για να ελπίζει θέλει νίκη με μεγάλη διαφορά απέναντι στην Μπάγερν (+24 σε σχέση με Γαλατά) και παράλληλα θα περιμένει την Παρασκευή το θαύμα. Να χάσει εντός η Γαλατά από την Παρτίζαν! Χλωμό εώς αδύνατο πάντως για την φετινή Γαλατά που έχει φτάσει ήδη στην πηγή, έχει ανοίξει και το στόμα να πιει νερό και μένει μόνο να το καταπιεί. Η Κούμπαν πάντως που παίζει μια μέρα νωρίτερα λογικά θα κάνει το χρέος της όσο μπορεί καλύτερα άρα δίκαιο το -8,5 που πρέπει να καλύψει. Προσωπικά δεν το ακουμπάω πάντως καθώς η Μπάγερν θα παίξει κανονικά το παιχνίδι παρόλο που είναι αποκλεισμένη και επίσης δεν ξεχνάμε πως στην Κούμπαν αρέσκονται στα θρίλερ. Δηλαδή μπορεί να έχουμε μία οριακή νίκη με 2-3 πόντους και να ελπίζουν οι ρώσοι σε διπλό της Παρτίζαν την Παρασκευή. Άλλωστε και διαφορά να πάρουν, εφ όσον η Γαλατά παίζει μία μέρα μετά μπορεί να πράξει αναλόγως. Απέχουμε. 


Τουρκικός εμφύλιος χωρίς ενδιαφέρον. Στην Ουλκέρ περισσότερο ασχολούνται με την αποτυχία και φέτος στην Ευρωλίγκα, καθώς μιλάμε για πανάκριβο ρόστερ. Ο Ζοτς που στην ά φάση ήταν Θεός όταν πήγαινε τρένο η ομάδα, τώρα δέχεται σκληρή κριτική και πρέπει να βρει λύσεις. 3 στα 3 νίκες για Ουλκέρ φέτος στα μεταξύ τους (πρωτάθλημα- ευρωλίγκα) και άσσο Ουλκέρ με -8,5 δεν παίζω. Τώρα κατακλύζομαι από πολλές σκέψεις. Δηλαδή να στραφώ προς Εφές +8,5 και να το σετάρω με Κούμπαν -8,5 που είπαμε θεωρητικά θα ψάξει διαφορά; Δεν ξέρω. Ίσως μια δυάδα με ελάχιστο ποντάρισμα αυτά τα δύο μόνο περισσότερο για την περιέργεια. Αγωνιστικά πάντως για να τα λέμε όλα η Εφές έχει δύσκολη χρονιά, είναι επίσης απογοητευμένη και αποτυχημένη φέτος και ήδη μάλλον ετοιμάζει το πλάνο για του χρόνου καθώς και στο πρωτάθλημα με Μπάνβιτ, Ουλκέρ, Γαλατά να δείχνουν ανταγωνιστικές δεν βλέπω να πηγαίνει ως τον τελικό.


Στο Τελ Αβίβ μεγάλο παιχνίδι άλλα βαθμολογικά αδιάφορο. Πάντως καλό crush test και λογικά οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα. Η ΤΣΣΚΑ είναι πιο ξεκούραστη χωρίς vtb, εκτός ο Τεόντοσιτς άλλα έχει υπερπληθώρα πάντα. Η Μακάμπι είναι το καμάρι του Ισραήλ, σίγουρα δεν θα είναι αδιάφορη και λογικά επίσης θα τα δώσει όλα. Η Ρεάλ πέρασε από το Γιαντ Ελιάου με διπλό στο τέλος σε θρίλερ με 1π. Επίσης στην Μακάμπι βλέπουμε πως ο κόσμος ακόμα και ενώ ξέρει πως στην λίγκα εύκολα ή δύσκολα η ομάδα του «λαού» θα είναι στον τελικό όταν έκανε 2-3 απανωτές ήττες είχαμε έντονες μουρμούρες και γκρίνια. Ο κόσμος θέλει να βλέπει την ομάδα να τα δίνει όλα ανεξαρτήτως κινήτρου. Επίσης πιστεύω πως για την τετράδα Ρεάλ- ΤΣΣΚΑ- Κούμπαν- Γαλατά όλα κρίθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική όταν και η Γαλατά το πάλεψε ως το τέλος στην Μόσχα και η Κούμπαν έχασε εύκολα στην Μαδρίτη (εφ όσον έχουμε τις απόλυτες ισοβαθμίες). Να παίξω εδώ διπλό ΤΣΣΚΑ με την λογική πως η Μακάμπι είναι αδιάφορη και η ΤΣΣΚΑ θα επιδιώξει διαφορά +24 πόντων είναι ανώφελο. Ακόμα και έτσι να συμβεί είναι δύσκολο η Ρεάλ να πάρει στο Καόυνας αυτό που θέλει για να τερματίσει πρώτη; Εν ολίγοις διπλό για ΤΣΣΚΑ με την σκέψη πως θα κυνηγήσει διαφορά είναι λάθος τρόπος σκέψης για μένα άσχετα αν βγει διπλό η ΤΣΣΚΑ ή όχι. Προσωπικά πιστεύω πως θα κερδίσει η Μακάμπι πάντως και το ματς της Παρασκευής θα είναι σούπερ αδιάφορο για την Ρεάλ. Για όλα τα παραπάνω πάω με την Μακάμπι.


Στην Βαρκελώνη επίσης αδιάφορο παιχνίδι. Απλά η Μπαρτσελόνα δύσκολα θα χάσει μετά τις ήττες με Μιλάνο και Σαραγόσα ενώ η Λαμποράλ δεν πείθει γενικά με την απόδοση της. Θέμα διάθεσης της Μπαρτσελόνα εδώ το -11,5 που δεν θα με απασχολήσει.


Μεγάλο ματς στο ΣΕΦ και το μόνο με ενδιαφέρον στην τελευταία αγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Sold out φυσικά και το πρεστίζ είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με την τρίτη ή τέταρτη θέση στον όμιλο. Μέχρι στιγμής μίλησαν οι έδρες. Ξεκίνημα με νίκη Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και έπειτα 3 στα 3 για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Γενικά στο συγκεκριμένο ζευγάρι η έδρα παίζει σπουδαίο ρόλο και μόνο στους τελικούς της Α1 που έχουμε best of 5 σπάει. Και εκεί όχι πάντα. Πάντα ξεκινάμε με under στα ντέρμπι που περνά πολλές φορές ως σημείο άλλα δεν το κρατάω σε πρόταση και παίζω μόνο το χαμηλό 1,40 της νίκης του Ολυμπιακού που πιστεύω αν χαλάσει θα έχει και σοβαρό πρόβλημα ο Μπαρτζώκας για την συνέχεια. Το 3 στα 3 εκτός έστω και δύσκολα χωνεύεται. Το 4 στα 4 με χαμένο παιχνίδι εντός δεν χωνεύεται. Άσσος νίκη 1,40 άλλα no bet με χάντικαπ -4,5 ή -5,5. Ίσως βάλω λίγα και στην ανατροπή 2 ημίχρονο/ 1 τελικό.


Την Παρασκευή έχουμε 3 παιχνίδια χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον.


Ζαλγκίρις- Ρεάλ με +13,5 για Ζαλγκίρις. Μόνο αν έχει χάσει η ΤΣΣΚΑ ίσως βάλω λίγα στον άσσο της Ζαλγκίρις με +13,5 για την περιέργεια μου. Κατά τα άλλα υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας και η Ρεάλ είναι θέμα διάθεσης τι θέλει να κάνει.


Η Γαλατά στο -11,5 με την Παρτίζαν επίσης δεν αξίζει. Έχει +24 σε σχέση με την Κούμπαν. Στην ουσία η Γαλατά θέλει απλά μία νίκη με την Παρτίζαν ενός πόντου. Εκτός και αν μια μέρα νωρίτερα η Κούμπαν έχει κερδίσει την Μπάγερν με 40 πόντους διαφορά οπότε εκεί σαφέστατα και παίζουμε άσσο με -11,5 για Γαλατά…  Παρατραβηγμένα σενάρια άλλα και πάλι εφ όσον θα ξέρουμε το αποτέλεσμα στο Κούμπαν- Μπάγερν πράττουμε αναλόγως.


Στην Ανδαλουσία τέλος η Μάλαγα υποδέχεται το Μιλάνο. Οι ιταλοί είναι αήττητοι για πολύ καιρό. Μάλιστα «πάτησαν» και την Μπαρτσελόνα στο μεγάλο crust test της προηγούμενης αγωνιστικής και τώρα παντελώς αδιάφοροι θα παίξουν ένα ελεύθερο παιχνίδι στην Ισπανία και ότι βγει. Γι αυτό και το +2,5 που έχουν υπέρ τους. Συν το ότι τραυματίστηκε και ο πολύς Τζεντίλε. Η Μάλαγα στρέφει το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Ίσως θέλει να αποχαιρετίσει τον κόσμο της με μία νίκη. Ίσως να μην μπορεί κιόλας να κερδίσει ακόμα και την Μιλάνο των «τραυματισμών» και της αδιαφορίας. Γενικά οι ιταλοί κέρδισαν τον σεβασμό, δεν παίζω διπλό πάντως καθώς έχω πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου τον κανόνα πως όταν ο ιταλός αδιαφορεί το ξεφτιλίζει κιόλας. No bet.


Τι παίζουμε τώρα. Καταρχήν όποιος θέλει μία δυάδα περιέργειας με Κούμπαν(-8,5), Εφές (+8,5) ως παιχνίδια σεταρισμένα. Από εκεί και πέρα. Στον ΟΠΑΠ για τριάδα μάλλον θα πρέπει να ψαχτείτε λίγο και στο ποδόσφαιρο. Μία πρόταση έχω κρατήσει από όλη την ευρωλίγκα την οποία και σας έχω αναρτήσει από την Τρίτη.


ΠΡΟΤΑΣΗ



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ   1 ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   1,40-1,45

ΜΑΚΑΜΠΙ- ΤΣΣΚΑ   1   ΜΕ 2,5.π ΥΠΕΡ ΜΑΚΑΜΠΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ή ΜΕ (-0,5) ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ



**ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΟ ΟΣΦΠ-ΠΑΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΛΙΓΑ ΣΤΟ 2ΗΜΙΧ/ 1 ΤΕΛΙΚΟ


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου