Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Δράση σε όλη την Ευρώπη (Ευρωλίγκα- Γερμανία- final 4- ΝΒΑ κτλ)





Πληρωθήκαμε χθες την διαδικτυακά μας πρόταση με Ίκαρο και Βιέννη. Στον ΟΠΑΠ πήραμε ΚΑΟΔ και Ηλυσιακό άλλα μας τα χάλασε ο Απόλλωνας που ξέχασε να μπει στο β΄μέρος. Κρίμα. Σας έγραφα μέσα στο χθεσινό άρθρο πως η δυάδα Ηλυσιακός- Ίκαρος συγκεντρώνει πολλά φώτα καθώς είναι και το αυτονόητο. Δηλαδή δύο ομάδες που στα παιχνίδια τους παίζουν την παραμονή τους. Προσωπικά (όπως είπα) δεν φορτώνω τέτοια παιχνίδια άλλα καλό ήταν που βγήκαν τα σημεία για να πληρωθεί πολύς κόσμος που τα έπαιξε δυνατά παρά το «εμπορικό» και προφανές του πράγματος. 


Σήμερα είναι γεμάτη μέρα. Θα πάμε πάντως λίγο «εν τάχει» γιατί είναι σε εξέλιξη η μελέτη του σαββατοκύριακου και ο χρόνος πολύ περιορισμένος.


Από Ευρωλίγκα να παίξουμε νίκες Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ σε 1,25 και 1,30; Ε, όχι. Βλέπω να περνούν οι γηπεδούχοι. Ειδικά η Ρεάλ που αν χάσει τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι από τον Ολυμπιακό θα μιλάμε για σκάνδαλο πλέον. Άλλα δεν παίζω τις μικρές νίκες. Με τα χάντικαπ ίσως μόνο λίγο Ρεάλ -7,5 για την περιέργεια περισσότερο. Δηλαδή να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και να ξεσπάσει για τις δύο συνεχόμενες ήττες. Το ΤΣΣΚΑ – Παναθηναϊκός είναι και πάλι δύσκολο σε πρόβλεψη. Η ΤΣΣΚΑ τα έχει βρει σκούρα με τις άμυνες του Παναθηναϊκού (2 ματς κρίθηκαν στην παράταση) και δεν θέλω να μπλέξω. Αν θέλετε δοκιμάστε 2 ημίχρονο/ 1 τελικό στα δύο ματς. Δύο μονά αποδεκτά. Ένα να περάσει θα είμαστε μια χαρά. Απλά λίγα χρήματα. 


Στην Γερμανία πολύ πονηρή αγωνιστική και σίγουρα δεν παίζω Βέχτα  με την αδιάφορη Φρανκφούρτη. Η Βέχτα μαθηματικά δεν έπεσε άλλα ρεαλιστικά και βάσει προγράμματος έπεσε οπότε ναι μεν αδιάφορη η Φρανκφούρτη άλλα δεν αξίζει το +1,5 του άσσου μιας και η Βέχτα δεν παίζει καλά. 


Η Όλιβερ με τις απανωτές ήττες βρέθηκε κάτω από την ζώνη. Η Μπρεμερχάβεν επίσης είναι αδιάφορη και μοιάζει να το έχει παρατήσει άλλα μας το δίνουν περίεργα το ματς και δεν βγάζω άκρη. +4,5 Όλιβερ διαδικτυακά ίσως έβαζα λίγα για την περιέργεια. Με +2,5 ΟΠΑΠ δεν θέλω να μπλέξω. Πονηρό ματς.


Η Χάγκεν παρόλο που ρεαλιστικά δεν προλαβαίνει πλέι οφ, εντός έδρας παίζει καλά με τις λεγόμενες καλές ομάδες οπότε δίκαιο αυτό το +2,5 που έχει και είμαι προς τον άσσο.


Κρατάω την νίκη της Τούμπιγκεν 1,40 που κάνει υπερπροσπάθεια και την προηγούμενη αγωνιστική προσπέρασε την Όλιβερ (στην ισοβαθμία). Αν χάσει από την κακή και αδιάφορη Μπραουνσβάϊγκ εντός θα είναι άξια της μοίρας της. Δεν παίζω Τούμπιγκεν με -5,5 πάντως στον ΟΠΑΠ. Μπορεί να μας ιδρώσει για να κερδίσει.


Άρτλαντ- Τρίερ τα παιχνίδια αυτά τα αφήνω. Πάω με το +8,5 της Όλντενμπουργκ μέσα στην πανίσχυρη έδρα της Μπάμπεργκ. Η Μπάμπεργκ μετρά φέτος 2/2 με την Ολντενμπουργκ (πρωτάθλημα- κύπελλο) απλά οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ καλή ομάδα εκτός έδρας, ο Μαχόσφκσι (κόουτς) προ ημερών ανανέωσε και υπάρχει καλό κλίμα γενικά ενώ η Μπάμπεργκ τελευταία δείχνει κούρασμενη (νίκη εντός με Βέχτα μόλις με 10π!!!- Ζορίστηκε και με την Τρίερ εκτός!!!)


Στην Γαλλία η Αντίμπ έπεσε και η Χάβρη μόνο με θαύμα θα πέσει καθώς ναι μεν χάνει την ισοβαθμία με την Ροάν άλλα πρέπει να κάνει 2/2 η Ροάν και 0/2 η Χάβρη. Παρατραβηγμένο πολύ. Συνεπώς άνετη η Χάβρη και απέχουμε στοιχηματικά.


Στην Αδριατική λίγκα χθες είχαμε το μπαμ και ο Αστέρας αποκλείστηκε από την Τσιμπόνα. Τώρα σε ένα final 4 που γίνεται στο Βελιγράδι να αποκλειστεί και η Παρτίζαν δεν είναι too much; Δηλαδή φτιάχνω εικόνα. Κροατικός εμφύλιος στον τελικό μέσα στην Αρένα του Βελιγραδίου. Ακόμα και ο Κουστουρίτσα δύσκολα θα το οραματιζόταν. Πάω με νίκη Παρτίζαν 1,42 παρόλο που όπως σας έλεγα και χθες δεν με βοηθά το μομέντουμ με τα τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Η ήττα του Αστέρα δημιούργησε άλλα δεδομένα.


Στο ΝΒΑ θα τριτώσει το κακό για Χιούστον και Σικάγο; Θα δοκιμάσω μία δυάδα διπλασιασμού με προσαρμοσμένα χάντικαπ, δηλαδή, Χιούστον (+6,5) 1,52 και Σικάγο (+5.5)  1,55. Η δυάδα πάει μόνη της και ας ελπίζουμε να δικαιωθούμε.


Λετονία- Ρουμανία- Τσεχία τα αφήνουμε. Δεν αξίζει.


Πάμε στα final 4.


Στην Βαλκανική λίγκα οικοδέσποινα είναι η Πρίστινα. Στο Κόσοβο εν ολίγοις η διοργάνωση και αν είχα χρόνο θα έκανα και μία γεωγραφικοπολιτική ανάλυση άλλα δεν με παίρνει. Οι αλβανόφωνοι μουσουλμάνοι πάντως σιγά σιγά με την βοήθεια των «μεγάλων» την οργανώνουν καλά την δουλειά. Είναι και ο λόγος που αποχώρησαν από την Βαλκανική λίγκα η ομάδες της Σερβίας που μέχρι πέρσι συμμετείχαν κανονικά.


Στα δικά μας όμως. Ο βουλγάρικος εμφύλιος ανάμεσα σε Λέφκσι και Μπαλκάν είναι μπερδεμένος με +2,5 για Μπαλκάν. Και στο πρωτάθλημα άλλωστε ισόβαθμες τερμάτισαν οι ομάδες με 18 νίκες έκαστος άλλα και γενικά αμφίρροπη αναμέτρηση. Κρατάω πάντως το +1,5 της Πρίστινα που παίζει εντός, υπάρχει μεγάλη «κάψα» για διάκριση και η Γκιλμπόα μπορεί να είναι έμπειρη ομάδα και το όνομα άλλα εδώ έχουμε μία Πρίστινα που παίζει περισσότερα από ένα απλό ματς σήμερα. Μονό αποδεκτό το σημείο. Δεν φορτώνουμε ποτέ τέτοιες διοργανώσεις άσχετα αν υπάρχει και μικρό παρασκήνιο από πίσω.


Final 4 και στο Eurochallenge όπου γίνεται στην θρυλική PalaDozza της Μπολόνια και η Ρέτζιο είναι σαν οικοδέσποινα μιας και είναι διπλανές πόλεις περίπου. Κρατάω μόνο νίκη Ρέτζιο στο 1,50. Θεωρώ πως εδώ που φτάσαμε οι ιταλοί θέλουν  την κούπα στην παρθενική τους συμμετοχή στο Eurochallenge. Καλή ομάδα η Γκαζιαντέπ άλλα πλέον και ο παράγοντας έδρας είναι σημαντικός για την Ρέτζιο Εμίλια. Δεν ακουμπάμε το Σζολνόκι- Τριούμφ.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


706. ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ- ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ (+8,5)   2
702. (+2,5) ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ- ΟΥΛΜ   1
718. (+5,5) ΣΟΛΕ- ΝΑΝΣΙ    1



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΒΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ


ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ- ΣΙΚΑΓΟ   2   ΜΕ 5,5π. ΥΠΕΡ ΣΙΚΑΓΟ

ΠΟΡΤΛΑΝΤ- ΧΙΟΥΣΤΟΝ  2   ΜΕ 6,5π. ΥΠΕΡ ΧΙΟΥΣΤΟΝ



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ 1


ΡΕΤΖΙΟ ΕΜΙΛΙΑ- ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ   1  ΝΙΚΗ ΡΕΤΖΙΟ

ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ- ΠΑΡΤΙΖΑΝ   2    ΝΙΚΗ ΠΑΡΤΙΖΑΝ

ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ- ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ   1   ΝΙΚΗ ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ



**ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΠΡΙΣΤΙΝΑ (+1,5)


***ΛΙΓΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 2ΗΜΙΧ/1 ΤΕΛΙΚΟ


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου