Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΝΒΑ Τρίτης με πινελιά από Ευρωλίγκα





Εξαιρετικά μας πήγε το τριήμερο των γιορτών του Πάσχα. Αν εξαιρέσω την Μανρέσα που μας χάλασε μία τριάδα ΟΠΑΠ όλα τα άλλα πέρασαν. Συγκεκριμένα πλήρωσε αδρά η πρόταση για την Ευρωλίγκα με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό τόσο στον ΟΠΑΠ όσο και στο διαδίκτυο. Πλήρωσε επίσης και η δυάδα διαδικτύου με Λε Μαν και Καζέρτα άλλα και το εξτραδάκι της Φουενλαμπράδα για όποιον ήθελε το κάτι παραπάνω. Καλοφάγωτα.


Σήμερα θα πάμε με μία διαδικτυακή πρόταση από το ΝΒΑ για λίγα. Δεν είχα σκοπό να σας την γράψω άλλα με «τρώει» μέσα μου και προσωπικά την έβαλα 7,5/10 ως βαθμολογία για να κανονίσετε τα πονταρίσματα σας. Δηλαδή για να το ερμηνεύσω μέτριο ποντάρισμα.


Να πω εδώ πως ήδη έχουν ξεκινήσει σε αρκετές λίγκες τα πλέι οφ. Παρακολουθώ την αγαπημένη μου Αυστρία με ενδιαφέρον και από εκεί και πέρα έχουμε δράση σε Εσθονία, Φινλανδία, Σουηδία, Δανία, Λετονία, Τσεχία ενώ από την Παρασκευή ξεκινά και η Ρουμανία. Την Παρασκευή έχουμε και δύο final4. Σε Βαλκανική λίγκα και Eurochallenge. Θα τα πούμε και για εκεί όταν έρθει η ώρα.


Στην Ευρωλίγκα όπου ακόμα δεν έχουν «κάτσει» τα χάντικαπ, ήδη περιμένουμε νίκη της Ρεάλ για να πάρουμε το 3-1 σκορ σειράς που πλήρωνε 3 φράγκα κοντά πριν το ξεκίνημα. Περιμένουμε και ΤΣΣΚΑ στο 3-2 άλλα το βασικό σκορ είναι η Ρεάλ όπως σας είχα γράψει στο άρθρο τότε. Μία πρώτη πινελιά στοιχηματικά για αύριο πάω με νίκη Ρεάλ 1,75, με Μιλάνο +5,5 και αφήνω ήσυχο το παιχνίδι του Παναθηναϊκού.



ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΡΙΤΗΣ  ΝΒΑ


IΝΤΙΑΝΑ- ΑΤΛΑΝΤΑ     1   ΜΕ 3,5π. ΥΠΕΡ ΑΤΛΑΝΤΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ  1,55

ΤΟΡΟΝΤΟ- ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ   1  ΝΙΚΗ ΤΟΡΟΝΤΟ  1,60

ΣΙΚΑΓΟ- ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ   1   ΝΙΚΗ ΣΙΚΑΓΟ   1,42

ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ- ΝΤΑΛΑΣ   2  ΜΕ  12,5π. ΥΠΕΡ ΝΤΑΛΑΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ  1,45 




Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου