Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Τελικοί παραμονής! (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακο)




Στην Ευρωλίγκα χάσαμε την Μακάμπι άλλα πήραμε το διπλό ημίχρονο, άσσο τελικό στο ελληνικό ντέρμπι οπότε και βάσει απόδοσης χαμένοι δεν πρέπει να βγήκαμε. Μάλλον στα λεφτά μας μείναμε μιας και λογικά η δυάδα θα παίχτηκε παραπάνω ενώ τα ειδικά λίγα χρήματα.  Αν δεν έμπαινε το τρίποντο στο τέλος θα πληρωνόμασταν την παράταση. Ακόμα πιο καλά. Πλέον τελείωσαν οι όμιλοι. Μπαίνουμε άμεσα στα νοκ άουτ. Αρχής γενομένης από την Τρίτη. Θα τα πούμε αναλυτικά όλα τότε και θα σας δώσω και στοιχήματα σκορ σειράς.

Το κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας είναι διαίτης. Χωρίς Ιταλία λόγω all star game και χωρίς Ελλάδα όπου έχουμε αναβολή ελέω… Ευρωλίγκα. Πάντα η Ελλάδα προστατεύει όσο καμία χώρα στον κόσμο τους αγαπημένους της «αιώνιους» την ίδια ώρα που στην Ισπανία οι ομάδες εκεί δεν καταλαβαίνουν «Χριστό»! Τέλοσπάντων. Μεγάλη κουβέντα. Και η Τουρκία προστατεύει την Γαλατά άλλα δεν αναβάλλει την αγωνιστική. Και η Ιταλία θα προστατεύσει την Μιλάνο αν χρειαστεί. 


Για να επανέλθω, με Γαλλία μισή, Γερμανία και Ισπανία πάμε συγκρατημένα και δυστυχώς δεν αξίζει να δώσω πεντάδα και εξάδα αυτή την φορά. Ποτέ δεν έδωσα εξάδα ή πεντάδα απλά για να δώσω. Και τώρα που δεν βλέπω να βγαίνουν τα κουκιά δεν θα δώσω.


Στην Ισπανία δύο σημεία μόνο κράτησα. Η Γκραν Κανάρια με 0 στις 3 νίκες στα 3 τελευταία λογικά κάπου θα την κάνει. Αν υπολογίσουμε και το πρόγραμμα που έρχεται εδώ έχουμε ένα καλό μομέντουμ για διπλό. Σέβομαι την Σεβίλλη, κάνει πολύ καλή πορεία άλλα τα Γκραν των 7 διπλών σε μία μέτρια έδρα (7-6) μπορούν να πληρώσουν στο +1,5. Το άλλο σημείο είναι η Μπανταλόνα. Αμφότερες οι ομάδες (Μπανταλόνα- Σαραγόσα) είναι σε καλή κατάσταση , η Σαραγόσα μάλιστα δείχνει να εξασφαλίζει τα πλέι οφ. Η Μπανταλόνα το παλεύει και λογικά θα το παλέψει ως το τέλος. Στο ματς του ά γύρου είχαμε νίκη Σαραγόσα με +4. Η Σαραγόσα έρχεται από μεγάλη νίκη με την Μπαρτσελόνα και πολύ συχνά μετά από μεγάλες νίκες έρχονται ήττες… 


Από τα υπόλοιπα στην Ισπανία θέλει προσοχή το 1,50 της Μούρθια σε νίκη με την Βαγιαδολίδ. Παρόμοιο με το προ δύο εβδομάδων 1,50 της Μανρέσα που έσπασε. Καλύτερη ομάδα η Μούρθια βέβαια από την Μανρέσα άλλα μπορεί πάλι να έχουμε «τυράκι». Οπότε εγώ το αφήνω ήσυχο.


Στην Γαλλία χθες έχασε η Αντίμπ στο τέλος με 2π. από την Ορτέζ και μάλλον έπεσε. Ψάχνουμε τον δεύτερο με το μεγάλο όνομα η Ροάν να έχει την ισοβαθμία με την Χάβρη άλλα να είναι μία νίκη πίσω και έχει δυσκολότερο πρόγραμμα. Αν δεν νικήσει την Ναντέρ μάλλον έπεσε και αυτή βάσει προγράμματος. +3,5 άνοιξε διαδικτυακά ο άσσος, πλέον +2,5 άλλα και πάλι καλύτερο από το +0,5 του ΟΠΑΠ. Βοηθά εδώ η πρόκριση της Ναντέρ στον τελικό του κυπέλλου μεσοβδόμαδα με την Τουλόν εκτός έδρας. Επίσης το γεγονός πως η ομάδα είναι ομάδα έδρας και μάλλον δείχνει να μην προλαβαίνει τα πλέι οφ, άρα είναι ψιλοαδιάφορη. Δεν στηρίζομαι στην αδιαφορία πάντως για τον άσσο. Στην Γαλλία δεν υπάρχουν αδιάφοροι. Όλοι παίζουν κανονικά στα παιχνίδια. Πάω με τον άσσο ως τελευταίο χαρτί κυριολεκτικά βάσει προγράμματος και επειδή η Ροάν έχει ειδικό βάρος.


Στην Γερμανία περίεργη αγωνιστική άλλα κομβική. Σήμερα θα μάθουμε αν έπεσε η Βέχτα οριστικά και αν η Τούμπιγκεν θα συνεχίσει να ελπίζει ή θα είναι και αυτή με το 1,5 πόδι στην Β’. Η Βέχτα  δεν έχει νίκη σε όλο τον β΄γύρο. 11 ήττες. Δεν μπορώ να παίξω ευχάριστα άσσο με +3,5. Και η Χάγκεν που αντιμετωπίζει είναι ομάδα run n gun. Αν βρει ρυθμό δεν θα σταματήσει. Αγοράζω το +5,5 της Τούμπιγκεν (+6,5 διαδικτυακά). Είναι έμπειρη ομάδα, η Άρτλαντ που αντιμετωπίζει δεν είναι ο ορισμός της σταθερότητας (παίζει και δεύτερο κολλητό εκτός) και πιστεύω αυτό το +6,5 δεν θα καλυφθεί. Τέλος στο μεγάλο ντέρμπι Μπάμπεργκ- Μπάγερν όλα είναι ανοιχτά άλλα όπως σας είπα και την προηγούμενη εβδομάδα για το Ουλμ- Μπάγερν, οι βαυαροί πλέον τα δίνουν όλα στην Μπουντεσλίγκα χωρίς Ευρωλίγκα και τους προτιμώ. Η Μπάμπεργκ ναι μεν έχει αήττητη έδρα (ευκαιρία να αλωθεί) και δεν ξεχνάμε πως απόκλεισε στον ημιτελικό κυπέλλου την Μπάγερν όταν εκείνη έδινε την μεγάλη μάχη στην Ευρωλίγκα. Ξανατονίζω, ανοιχτό ματς και μεγάλο ντέρμπι. Προσωπικά πάω με το διπλό.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   1


753. ΣΕΒΙΛΛΗ- ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ (+1,5)   2

760. (+5,5) ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ- ΑΡΤΛΑΝΤ    1

775. ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ- ΜΠΑΓΕΡΝ (+1,5)   2


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   2 (πιο μικρό ποντάρισμα)


752. ΟΥΛΜ- ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ (+10,5)   1

757. (+0,5) ΡΟΑΝ- ΝΑΝΤΕΡ   1

769. ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ- ΣΑΡΑΓΟΣΑ (+1,5)   1



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   1


ΣΕΒΙΛΛΗ- ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ   2  ΜΕ 1,5π. ΥΠΕΡ ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ

ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ- ΑΡΤΛΑΝΤ   1  ΜΕ 6,5π. ΥΠΕΡ ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2


ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ- ΜΠΑΓΕΡΝ   2    ΜΕ  2,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΑΓΕΡΝ

ΡΟΑΝ- ΝΑΝΤΕΡ   1   ΜΕ   2,5π. ΥΠΕΡ ΡΟΑΝ



Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου