Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Crush test στο Μιλάνο! (Ανάλυση κουπονιού Τετάρτης)




Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε είχαμε πληρωμές και βρεθήκαμε μάλιστα μία ανάσα από το απόλυτο πάρτι. Αν εξαιρέσω την Μπάμπεργκ που μας χάλασε μία πεντάδα, μία εξάδα, μία τριάδα ΟΠΑΠ και μία δυάδα ίντερνετ, το διήμερο ήταν πολύ καλό και πέρασαν πολλά σημεία. Είχαμε ταμείο ΟΠΑΠ με Απόλλων, Μπρίντιζι και Ροάν. Είχαμε ταμείο ίντερνετ με Βανόλι και Εστουντιάντες. Πέρασαν ακόμα μέσα από τις αναλύσεις, ο Ηλυσιακός, τα Τρίκαλα, η Ομπραντόϊρο, η Τούμπιγκεν, η Σάσσαρι και γενικά είναι άδικο για ένα και μόνο σημείο να μην ξετινάζουμε την μπάνκα. Άλλα έτσι είναι το παιχνίδι δυστυχώς. Ακόμα και όταν πληρώνεσαι να έχεις πικρή γεύση γιατί βλέπεις τι χάθηκε στην πραγματικότητα. 


Χθες δεν ήθελα να ασχοληθώ ζεστά με την Βαλένθια. Σε ένα παιχνίδι με αυξομειώσεις τελικά το -13,5 δεν καλύφθηκε. Σήμερα πάντως θα ασχοληθούμε με τα τρία παιχνίδια που υπάρχουν. Αύριο φυσικά έχουμε κλασικά την Ευρωλίγκα όπου σταθερά είναι το «ψωμοτύρι» μας στα μεσοβδόμαδα κουπόνια αν και τελευταία μας έχει «χαντακώσει» ελαφρώς με τα αποτελέσματα της.


Ξεκίνημα λοιπόν από το Βελιγράδι όπου ο Αστέρας υποδέχεται την Ούνιξ. Μεγάλο ματς και φαβορί η Ούνιξ που είναι επιπέδου καλής ομάδας ευρωλίγκα και λογικά όλοι αναμένουμε έναν τελικό ανάμεσα σε Βαλένθια και Ούνιξ. Ο Αστέρας πάντως είναι πολύ δυνατός εντός έδρας, έχει επίσης καλό υλικό καθώς έρχεται από την Ευρωλίγκα φέτος όπου αποκλείστηκε στην ά φάση των ομίλων και εφ’ όσον υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι στο Καζάν σίγουρα η Ούνιξ έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της πως τυχόν «στραβοπάτημα» σήμερα διορθώνεται στην ρεβάνς. Ξεκούραστες οι δύο ομάδες καθώς ο Αστέρας τερμάτισε πρώτος στην Αδριατική λίγκα και πλέον θα «ξεμουδιάζει» στην λίγκα της Σερβίας μέχρι το final 4 της Αδριατικής. Η Ούνιξ σαρωτική τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της στην vtb λίγκα και με χαρακτηριστική άνεση και διαφορά από τον δεύτερο. Το χάντικαπ πάει μέχρι +3,5 διαδικτυακά υπέρ του Αστέρα. Νίκη Ούνιξ δεν παίζω. Όχι γιατί δεν μπορεί. Μπορεί η ομάδα καθώς είναι χοτ και μάλιστα επιδιώκει να καθαρίζει από τα πρώτα ματς τις προκρίσεις. Απλά 1,55 όταν έχουμε και δεύτερο παιχνίδι, μέσα στην καυτή έδρα του Αστέρα δεν αξίζει για μένα. Ο Αστέρας δεν είναι ούτε Νίμπουργκ, ούτε Άνκαρα και εφ’ όσον έχει κάνει ομάδα με υψηλές βλέψεις ειδικά το εντός έδρας ματς θα το «χτυπήσει» ως το τέλος. Για όλα αυτά πάω με +2,5 ΟΠΑΠ ή +3,5 διαδικτυακά με τον Αστέρα. Δεν αποκλείω και την νίκη του έστω και με 1π.


Στην Γερμανία εξ’ αναβολής ματς ανάμεσα σε Φρανκφούρτη και Μπάμπεργκ. Να πούμε ότι το Σαββατοκύριακο είχαμε κύπελλο στην Γερμανία εκεί όπου η Μπάμπεργκ τερμάτισε 3η κερδίζοντας στον μικρό τελικό την Μπάγερν. Το «σήκωσε» η Άλμπα όπου κέρδισε την Ουλμ (μέσα στο σπίτι της). Βαθμολογικά το ενδιαφέρον το έχει η Μπάμπεργκ που παίζει την πρωτιά με την Μπάγερν στην κανονική περίοδο. Η Φρανκφούρτη είναι αδιάφορη άλλα κλασσικά στην Γερμανία ο αδιάφορος πολλές φορές παίζει πιο παθιασμένα και από τον ενδιαφερόμενο. Τέταρτο σερί εντός για την Φρανκφούρτη που κέρδισε Ουλμ και Μπάγερν άλλα έχασε από Τούμπιγκεν (το διπλό της Τούμπιγκεν σας δόθηκε το σαββατοκύριακο και το τιμήσαμε δεόντως) λογικά θα παλέψει γιατί είναι μεγάλο όνομα και με τις πρωτοκλασάτες ομάδες παίζει με περισσότερο όρεξη η ομάδα. Άλλωστε δεν ξεχνάμε πως η Μπάμπεργκ στο ξεκίνημα της μίνι αυτοκρατορίας της το πρώτο της πρωτάθλημα το πήρε απέναντι στην Φρανκφούρτη. Πονηρά δοσμένο το παιχνίδι και είμαι προς τον άσσο με +7,5 διαδικτυακά ή +6,5 ΟΠΑΠ.


Τέλος έχουμε και Ευρωλίγκα σήμερα. Ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι άλλα με πολύ πρεστίζ και καλό στοιχηματικά για μένα. Στην Βαρκελώνη είχαμε νίκη Μπαρτσελόνα με +10. Η Μπαρτσελόνα είναι αήττητη και πρώτη. Η Μιλάνο δεύτερη στον όμιλο με κλειδωμένη την θέση της. Χοτ και οι δύο ομάδες, έχουν να χάσουν πολύ καιρό είτε πρόκειται για ευρωλίγκα είτε για το πρωτάθλημα τους. Πανίσχυρη εντός η Μιλάνο, προέρχεται από επιβλητικό διπλό στην Πόλη με την Ουλκέρ που κατά τα άλλα καιγόταν! Η Μπαρτσελόνα σαν σε προπόνηση κέρδισε πανεύκολα τον Παναθηναϊκό στο τελευταίο της ευρωπαϊκό παιχνίδι. Επιλέγω τον άσσο με χάντικαπ. +3,5 ΟΠΑΠ μέχρι +4,5 διαδικτυακά. Πρώτον αυτό το 12-0 της Μπαρτσελόνα που μοιάζει πολύ όμορφο για να καταλήξει 14-0 και επειδή τελευταία αγωνιστική έχουμε Μπαρτσελόνα- Λαμποράλ ή θα σπάσει σήμερα ή όντως θα καταλήξει το θεαματικό 14-0. Η Μιλάνο είναι σοβαρή ομάδα πάντως, σε συνδυασμό με την έδρα και την δίψα για μία νίκη στο crush test πιστεύω συγκεντρώνει όλα τα εχέγγυα για μία σπουδαία νίκη. Διάβασα πολλές φορές όλα τα δεδομένα. Ο άσσος με χάντικαπ πιστεύω είναι μία πολύ καλή επιλογή.



ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ/ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


705. (+2,5) ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ- ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ   1

707. (+3,5) ΜΙΛΑΝΟ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ    1


**Όποιος θέλει βάζει και την Φρανκφούρτη (+6,5) ΟΠΑΠ για τριάδα άλλα η πρόταση δεν είναι για πολλά. Για μένα το καλύτερο είναι δύο μονά αποδεκτά τα παραπάνω ματς και live ιντερνετικά σε ευκαιρίες που πιστεύω θα υπάρχουν, δηλαδή ένα χάντικαπ 5-6 πόντους παραπάνω από αυτά τα αρχικά. 




Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου