Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ο Ντουράντ θύμωσε! (Μπάσκετ Σαββατοκύριακο)





Πληρώθηκαν χθες όσοι ακολούθησαν την δυάδα από το ΝΒΑ με τα προσαρμοσμένα χάντικαπ. Τρεις σερί ήττες παραπήγαινε τόσο για Σικάγο όσο και για Χιούστον και δικαιωθήκαμε. Στην άλλη πρόταση διαδικτύου, από Ευρώπη, πήραμε σχετικά εύκολα την Ρέτζιο Εμίλια όπου με την έδρα κέρδισε την Γκαζιαντέπ, πήραμε με καλό φίνις την Τούμπιγκεν άλλα με τρίποντο σε σουτ απελπισίας στο μηδέν χάσαμε την Παρτίζαν. Το βιντεάκι κυκλοφορεί ευρέως και είναι μαχαίρι στην καρδιά. Στον ΟΠΑΠ πήραμε Χάγκεν και Όντενμπουργκ με απόλυτη δικαίωση στην ανάλυση- προσέγγιση μας και περιμένουμε σήμερα την Σολέ για να πληρωθούμε. Η Πρίστινα τέλος άντεξε 30 λεπτά άλλα κατέρρευσε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Περίμενα να άντεχε λίγο περισσότερο.


Η ώρα έχει περάσει και δεν θα προβώ σε αναλύσεις. Απλά για την Ευρωλίγκα να πω πως δίκαια Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ είναι στο final 4 καθώς στα τελευταία παιχνίδια ήταν από την αρχή ως το τέλος το αφεντικό στις αναμετρήσεις τους. Στα σκορ σειράς για την ιστορία και μόνο χάσαμε το 3-1 της Ρεάλ άλλα πήραμε το 3-2 της ΤΣΣΚΑ που ήταν η δεύτερη μου επιλογή.


Δυστυχώς χάντικαπ για την Γερμανία της Κυριακής δεν έχω τώρα που γράφω. Από τα υπόλοιπα που έχουμε διαθέσιμα πάμε με…


**ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΟΛΕ (+5,5) ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ



ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

727. ΡΕΑΛ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ (+8,5)   2

711. ΣΕΒΙΛΛΗ- ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ (+7,5)   2

748. ΝΤΙΖΟΝ- ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ (+0,5)    1



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   


ΜΕΜΦΙΣ- ΟΚΛΑΧΟΜΑ  2  ΝΙΚΗ ΟΚΛΑΧΟΜΑ  1,62

ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ   2  ΝΙΚΗ ΣΑΡΑΓΟΣΑ  1,65



**ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΠΑΠ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΛΙΓΚΕΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.




Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου