Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Για δυνατούς λύτες! (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαβκο +5άδα +6άδα)



Εξαιρετική η Ευρωλίγκα που μας πέρασε καθώς είχαμε το απόλυτο στις προτάσεις μας και φυσικά 3 ταμεία. Είναι και το πρώτο απόλυτο της σεζόν και ήρθε την καλύτερη στιγμή. Συγκεκριμένα πληρώθηκαν όσοι ακολούθησαν την πρόταση ΟΠΑΠ με Παναθηναϊκό, Μιλάνο και Λαμποράλ. Διαδικτυακά πληρώθηκαν εις διπλούν όσοι εμπιστεύθηκαν τις 2 προτάσεις. Η μία με Παναθηναϊκό και Μιλάνο. Η άλλη με Νεπτούνας και Λαμποράλ. Καλοφάγωτα.


Σήμερα και αύριο έχουμε φουλ δράση σε όλα τα πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη. Πάμε συγκρατημένα πάντως καθώς δεν ξεχώρισα κάτι σπουδαίο που να με εξιτάρει.


Ξεκίνημα από Ελλάδα όπου τα φαβορί παίζουν εντός έδρας και τα χάντικαπ είναι πονηρά. Αφήνουμε τους αιώνιους που κέρδισαν στην Ευρωλίγκα και ίσως δεν καλύψουν τα χάντικαπ που έχουν με Τρίκαλα και ΑΕΚ. Δεν παίζω πάντως σίγουρα Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να καλύψουν τα χάντικαπ αμφότεροι. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, στην Δράμα καλό ντέρμπι με τον ΚΑΟΔ να μην θυμίζει την περσινή γρανιτένια ομάδα εντός έδρας και δεν ακουμπάμε την αναμέτρηση. Στην Πυλαία ο γιος του Σούλη αντιμετωπίζει τον Σούλη και λογικά κάτι θα είπαν στο σπίτι. Δεν μπορεί. Άλλα δεν παίζουν μπάσκετ οι προπονητές. Οι παίχτες παίζουν. Άλλα τις αλλαγές τις κάνουν οι προπονητές!!! Πάω με το +11,5 του Κοροϊβού γιατί μου αρέσει το σενάριο ο στοργικός πατέρας να  μην διασύρει το παιδί του στο ξεκίνημα της καριέρας τους ως head coach.


Προσοχή στην Ελευσίνα που έδιωξε τον κόουτς Σκαραφίγκα και ίσως είναι περισσότερο ανταγωνιστική τώρα. Προσοχή και στον επικίνδυνο Απόλλωνα που παίζει δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας και το +8,5 είναι πονηρό χάντικαπ.


Στην Γαλλία κρατάω Ορτέζ με +2,5 στο δεύτερο συνεχόμενο στο σπίτι της. Μία Ορτέζ που αυτοκτόνησε με την Ρέμς εντός την προηγούμενη Παρασκευή  με ένα επιμέρους 10-37!!!! Στο τελευταίο δεκάλεπτο. Εγώ αν ήμουν ο Bergeaud θα τους είχα περιλάβει στις γρήγορές. Καλή ομάδα η Ντιζόν άλλα ομάδα έδρας. Και δεν την παίρνει την Ορτέζ πλέον. Βέβαια σίγουρο δεν είναι τίποτα άλλα το μομέντουμ εδώ είναι με την Ορτέζ τώρα. Στα υπόλοιπα γαλλικά ματς πάμε με το +3,5 της Λε Μαν που θα παλέψει σίγουρα με την Ρεμς και είναι μεγάλο όνομα στην Γαλλία. Έχει ξεκινήσει μέτρια η ομάδα το πρωτάθλημα άλλα λογικά θα ανεβαίνει σιγά σιγά γιατί έχει καλό ρόστερ.


Από Γερμανία δεν αξίζει τίποτε. Ίσως ξεσπάσουν Μπάγερν και Άλμπα. Η Άλμπα πάντως παίζει σε δύσκολη έδρα και είναι δίκαιο το -9,5. Δεν είναι ευκαιρία.


Στην Τουρκία πάμε σίγουρα με νίκη Εφές στο 1,40 και από εκεί και πέρα λίγο Τραμπζοσπόρ με +7,5 καθώς η Μπεσίκτας είναι χοτ τελευταία άλλα ο ορισμός της αναξιοπιστίας πάντα.


Προσέχουμε στις αλλαγές στις Αδριατική λίγκα. Τα Σκόπια πήραν νέο αμερικανό τον Ντίξον για να αντικαταστήσει τον Μόροβιτς. Και τα Σκόπια είναι ομάδα έδρας. Προς άσσο με την Τσεντεβίτα συνεπώς. Μία Τσεντεβίτα που έχει και την Ευρωλίγκα και ζορίζεται αρκετά και από θέμα κούρασης. Η Τσιμπόνα πήρε τον Μαρκότα και έδιωξε τον Βαν Όστρουμ πίσω στην Λαμποράλ που τον είχε πάρει ως δανεικό να τον δοκιμάσει. Έχουμε πει για την προσθήκη του Ματσβαν στην Παρτίζαν ενώ και ο Κέσελ παζει με ανοιχτό συμβόλαιο στην Μέγκα Βιζούρα. Όπως έκανε και ο Βελίτσκοβιτς δηλαδή προ διετίας. Τα υποτιθέμενα ταλέντα της Σερβίας που παίρνουν την κάτω βόλτα τα περιθάλπτει η Μέγκα Βιζούρα!!!


Στην Ιταλία δύσκολη αγωνιστική και κρατάω μόνο νίκη Καντού που είναι επιτακτική πλέον  και λίγο Κάπο Ντ’ Ορλάντο με +6,5. Καλό ματς στην Ρώμη με την Βίρτους να υποδέχεται την Σάσσαρι. Προς διπλό είμαι με +0,5 διαδικτυακά άλλα σε μπετ περιέργειας περισσότερο.


Στην Ισπανία τέλος πάω κόντρα στους αριθμούς και τα ονόματα και επιλέγω Βαλένθια με +7,5. Και ας  έχει διασυρθεί από τον Ερ. Αστέρα. Και ας είναι η Ρεάλ γηπεδούχος. Είναι πολύ προφανές ο άσσος με -7,5 και σπουδαίο τοκογλυφικό δώρο το 1,20 της νίκης της Ρεάλ. Άλλα κάτι με ωθεί να κοντράρω το τόσο τέλειο σημείο του άσσου και θα το κάνω. Συνειδητά παίζουμε κόντρα. Όποιος βλέπει καθαρά αγωνιστικά την αναμέτρηση και με βάσει την φόρμα ας μην την ακουμπήσει.


Στα υπόλοιπα πολλά μεγάλα χάντικαπ και κάποια δεν θα καλυφθούν. Για παράδειγμα στο ντέρμπι της Βαρκελώνης, η Μπανταλόνα δεν είναι τόσο κακή φέτος για +14,5. Ή και η Μάλαγα ακόμα με την Χιπούσκοα. Θέλει και ανάσες. Και ας είναι χοτ. Η Λαμποράλ με την Μανρέσα που ψιλοστρώνει. Επίσης πονηρό σημείο. Ίσως δεν καλυφθούν αυτά τα χάντικαπ. Ίσως καλυφθεί μόνο το ένα. Είναι λίγο περίεργα τα δεδομένα πάντως και οι «μεγάλοι» πλέον κάνουν και λίγο συντήρηση και προσέχουμε. Κρατάω την νίκη της Σαραγόσα στο 1,40 που εκτιμώ πως εύκολα ή δύσκολα θα κερδίζει εντός έδρας την Μούρθια.


Αυτά για το σαββατοκύριακο. Πάμε συγκρατημένα και ας ελπίσουμε να χαμογελάμε Κυριακή βράδυ.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ  1


722. (+2,5) ΟΡΤΕΖ- ΝΤΙΖΟΝ   1
723. ΡΕΜΣ- ΛΕΜΑΝ (+3,5)   2
759. ΡΕΑΛ- ΒΕΛΕΝΘΙΑ (+7,5)    2


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   2


710. ΠΑΟΚ- ΚΟΡΟΙΒΟΣ (+11,5)    2
767. ΒΑΝΟΛΙ- ΚΑΠΟ ΝΤ’ ΟΡΛΑΝΤΟ (+6,5)    2

**ΤΡΙΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ- ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ- ΜΑΝΡΕΣΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ Α ΜΠΕ ΜΠΑ ΜΠΛΟΜ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ    1


ΚΑΝΤΟΥ- ΜΠΟΛΟΝΙΑ   1  ΝΙΚΗ ΚΑΝΤΟΥ   1,36
ΕΦΕΣ- ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ   1  ΝΙΚΗ ΕΦΕΣ   1,40
ΣΑΡΑΓΟΣΑ- ΜΟΥΡΘΙΑ  1  ΝΙΚΗ  ΣΑΡΑΓΟΣΑ   1,40


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2


ΡΕΑΛ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ  2  ΜΕ 8,5π. ΥΠΕΡ ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΟΡΤΕΖ- ΝΤΙΖΟΝ    1  ΜΕ  1,5π. ΥΠΕΡ ΟΡΤΕΖ


***ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΠΑΠ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΝΤΑΔΑ ΟΠΑΠ



***Η ΕΞΑΔΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΚΑΝΤΟΥ, ΝΙΚΗ ΕΦΕΣ, ΝΙΚΗ ΣΑΡΑΓΟΣΑ, ΒΑΛΕΝΘΙΑ (+8,5), ΟΡΤΕΖ (+1,5), ΛΕ ΜΑΝ (+3,5). ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΞΑΔΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 18 ΜΟΝΑΔΕΣ

Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου