Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Στου δρόμου τα μισά (Αναλύσεις- Προτάσεις Eurocup)



Για ακόμα ένα κουπόνι οι προσεγγίσεις μας ήταν καλές άλλα η χημεία στο τέλος δεν μας επέτρεψε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Ένα μόνο ταμείο ο απολογισμός. Αυτό της Τρίερ με την ΑΕΚ στην πρόταση διαδικτύου. Κατά τα άλλα είχαμε 4 στα 6 στον ΟΠΑΠ καθώς πέρασαν Τρίερ- Χάγκεν- Μπάγερν- ΑΕΚ και χάθηκαν Μανρέσα- Καζέρτα (για μισό πόντο!!!). 3 στα 4 ο απολογισμός στο διαδίκτυο καθώς πέρασαν Τρίερ- Καζέρτα (για μισό!!!)- ΑΕΚ και χάθηκε μόνο η Μανρέσα. Είναι κρίμα που χάθηκε η εξάδα με απόδοση 35 μονάδες μόνο για ένα σημείο. 5 στα 6 στην εξάδα με ανάμεικτα συναισθήματα. Παλαιότερα σας είχα πει πως ο καλύτερος τρόπος στοιχηματισμού στο διαδίκτυο είναι το μονό αποδεκτό και η δυάδα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις όταν έχουμε 2 απλές νίκες κάτω το 1,80 ή δύο πολύ καλά χάντικαπ που πιστεύουμε. Δεδομένου πως τα ποσοστά μας είναι τις περισσότερες φορές πάνω από 70% αν παίζουμε όλα τα χάντικαπ μονά αποδεκτά πάντα θα μας μένει ένα κέρδος στο τέλος αναλόγως τα πονταρίσματα. Βέβαια δεν υπάρχει από όλους η δυνατότητα για μονά αποδεκτά. Γι αυτό και υπάρχουν οι προτάσεις στο τέλος κάθε άρθρου. Το αναφέρω σήμερα επειδή μπορεί σαν προτάσεις να χάνονται ταμεία οριακά άλλα σίγουρα όποιοι παίζουν με τον τρόπο που προείπα προφανώς και δεν νοιώθουν από «κουβά».


Πάμε στο Eurocup όπου παραδοσιακά Τετάρτη είναι η μέρα του. Να πω ότι από σήμερα Τρίτη δεν κράτησα τίποτα.


Θα σας πω επιγραμματικά τι δεν κρατάω και από Τετάρτη.


Ζενίτ και Κούμπαν έχουν μεγάλα χάντικαπ να καλύψουν. Θέμα διάθεσης και ρυθμού εδώ και απέχουμε. Η Κούμπαν προέρχεται από ήττα στην vtb και ίσως ξεσπάσει περισσότερο πάνω στο «πτώμα» της Ζιελόνα απλά ο Σίμον ο κροάτης είναι εκτός. Καλή απουσία.


Η Μπουντούσνοστ λογικά κερδίζει άλλα είναι αστεία η απόδοση της νίκης της. Όπως αστεία είναι και η απόδοση νίκης για την Πλοϊέστι που ναι μεν είναι δυνατή εντός άλλα δεν έγινε ξαφνικά και μεγαθήριο.


Θολό το Νίμπουργκ- Νανσί ενώ δεν κοντράρω εντός την Μπάμπεργκ που πλέον στρώνει και έχει δυνατή έδρα.


Ανοιχτά ματς σε Λιουμπλιάνα και Οστάνδη οπότε απέχουμε ενώ γρίφος είναι η απόδοση της Σεβίλλης που στρώνει σιγά σιγά άλλα έχει και το μυαλό στο πρωτάθλημα που έμεινε πολύ πίσω.


Πάμε σε αυτά που έχουν ενδιαφέρον τώρα.


Καλό παιχνίδι στην Πυλαία με τις δύο ομάδες να θέλουν την νίκη εξ’ίσου. Η γηπεδούχος ομάδα μάλιστα είναι χοτ και τελευταία χρονιά που είχε τόσο χοτ ξεκίνημα πρέπει να ήταν πριν την μεταπολίτευση! Η Καρσίγιακα θέλει να ρεφάρει την ήττα του πρώτου γύρου έπειτα από 2 παρατάσεις αν θυμάμαι καλά. Διαδικτυακά στα ίσια δίνεται το παιχνίδι οπότε το +2,5 της Καρσίγιακα στον ΟΠΑΠ είναι value για όποιον περιμένει ντέρμπι σαν εμένα. Και οι τούρκοι προέρχονται από τρεις σερί ήττες άλλα σε δύσκολα παιχνίδια από τα οποία τα δύο ήταν ντέρμπι στην Τουρκία. Δεν βάζω το σημείο σε πρόταση άλλα το +2,5 της Καρσίγιακα στον ΟΠΑΠ θα το ποντάρω μόνο του ένα ποσό γιατί μου αρέσει.


Στην Λετονία η Ρίγα υποδέχεται την Κίμκι. Τρίτη συνάντηση των δύο για φέτος. Οι δύο προηγούμενες στην Μόσχα βρήκαν νικητή την Κίμκι, εύκολα για το Eurocup και με συντήρηση για την vtb. Θεωρητικά η Ρίγα «καίγεται» για την νίκη άλλα ουσιαστικά η Κίμκι αν θέλει κάνει περίπατο. Απλά πονηρά δοσμένο το χάντικαπ και πάμε με τον άσσο καθώς δεν υπάρχει λόγος να σκιστεί η Κίμκι εκ νέου όταν ήδη πριν ένα μήνα σχεδόν έκανε το 2 στα 2 με τον συγκεκριμένο αντίπαλο. Και δεν έρχεται από ήττα-σοκ για να πούμε πως θα ξεσπάσει…


Η Χάποελ μας έχει πληγώσει στο φετινό Eurocup άλλα δίνεται εκ νέου φαβορί με την Μπάνβιτ και προφανώς δεν δίνεται τυχαία φαβορί. Αγωνιστικά με αυτό που έχουμε δει στο Eurocup από τις δύο ομάδες μάλλον ανάποδα θα έπρεπε να είναι το χάντικαπ. Επομένως οι εταιρίες περιμένουν ένα καλό παιχνίδι επιτέλους από τους εβραίους και προσπαθούν να κατευθύνουν τον κόσμο στο διπλό με χάντικαπ που καθαρά αγωνιστικά ως τώρα επαναλαμβάνω είναι καλή ευκαιρία. Κρατάω νίκη Χάποελ στο 1,65 και περιμένω να δω αν μάντεψα σωστά τις προθέσεις του μπουκ.


Περίεργα χάντικαπ για Βόννη και Άρτλαντ. Στο Στρασβούργο- Βόννη έχουμε +7,5 για τους γερμανούς προφανώς επειδή το Στρασβούργο είναι πολύ σταθερό φέτος και με καλή έδρα. Η Βόννη όμως εκτός της ήττας του Σαββάτου από την Ούλμ έτρεχε ένα πολύ καλό σερί νικών και έχει βρει ρυθμό γενικά. Προς διπλό είμαι με +7,5 και +8,5 διαδικτυακά.


Η Βιλερμπάν έκανε το πολυπόθητο διπλό με την Μπουλόν άλλα αυτό δεν την καθιστά αξιόπιστη. Και υποδέχεται μία ομάδα ημέρας, αλλοπρόσαλλη όπως η Άρτλαντ ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Προς το παρών έχει τάσεις προς το χειρότερο άλλα ανά πάσα στιγμή μπορεί να έχουμε το «μπαμ»!


Τέλος στην Ιταλία η Καντού υποδέχεται τα Γκραν Κανάρια σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Καταρχήν βάσει ρόστερ και φόρμας η Γκραν πρέπει αγωνιστικά να κάνει περίπατο… Η έδρα όμως είναι με την Καντού και το βαθμολογικό κίνητρο επίσης αν και αυτό ελέγχεται γιατί οι Ιταλοί δεν σκίζονται και υπερβολικά για την διοργάνωση. Και το χάντικαπ που πρέπει να καλύψει η Γκραν μόλις -1,5. Η μόνη εξήγηση που δίνω είναι επειδή «καίγεται» βαθμολογικά η Καντού. Γιατί αγωνιστικά δεν στέκει. Τι παίζουμε τώρα. Πάμε με τον άσσο άλλα συγκρατημένα. Απομονώνω την βαθμολογία και εμπιστεύομαι την έδρα των ιταλών και μόνο.


Επομένως συγκρατημένα για ακόμα μία αγωνιστική στο Eurocup που είναι «τρελή» διοργάνωση με αρκετές εκπλήξεις και δεν με ελκύει για πολύ σοβαρό στοιχηματισμό.




ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


711. (+12,5) ΡΙΓΑ- ΚΙΜΚΙ   1
719. (+1,5) ΚΑΝΤΟΥ- ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ  1
715. ΧΑΠΟΕΛ- ΜΠΑΝΒΙΤ (+2,5)    1


**ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΑ. ΟΣΟΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΚΑΝΤΟΥ- ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ  1  ΜΕ 2,5π. ΥΠΕΡ ΚΑΝΤΟΥ
ΧΑΠΟΕΛ- ΜΠΑΝΒΙΤ  1  ΝΙΚΗ ΧΑΠΟΕΛ    1,65


**ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΟΠΑΠ ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ (+2,5)




ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΚΑΘΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου