Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Τέσσερα σημεία κλείνουν το μάτι! (Eurocup Tρίτης)



Ένα Σαββατοκύριακο με ανάμεικτα συναισθήματα πέρασε. Και λέω ανάμεικτα γιατί τυπικά δεν πληρωθήκαμε. Σαν ποσοστό επιτυχίας σημείων πάντως ήμασταν αρκετά ψηλά. Και εξηγώ. Χάθηκε η πρόταση ΟΠΑΠ 1 για μισό πόντο. Είχαμε Μπάγερν +2,5. Έχασε με 3. Πήραμε την Χιπούσκοα βέβαια εδώ ως απλό σημείο. Χάσαμε την δεύτερη πρόταση ΟΠΑΠ ελέω Κράϊσχάϊμ. Πήραμε Μπουργκ και Βενέτσια. Σύνολο 3/5 κερδισμένα σε σημεία και την Μπάγερν να χάνεται στο μηδέν με βολές. Ταμείο κανένα. Διαδικτυακά. Στην πρόταση με νίκες πήραμε Φρανκφούρτη, πήραμε Απόλλωνα άλλα χάσαμε την Καζέρτα. 2/3 και εδώ. Ανακοινώθηκε η απόλυση του προπονητή της Καζέρτα. Αυτό δείχνει πως παίξαμε σωστά και ας χάσαμε. Η νίκη για την Καζέρτα ήταν επιβεβλημένη προχθές.


Στην πρώτη πρόταση διαδικτύου. Πήραμε Χιπούσκοα. Η Μπάγερν όταν έγραφα το άρθρο έδινε σε κάποιες εταιρίες( π.χ 365)+2,5, σε κάποιες άλλες (π.χ. sb) +3,5. Από το απόγευμα και μετά του Σαββάτου έδινε σχεδόν παντού +3,5 και μέχρι την Κυριακή πολύ πριν ξεκινήσει το παιχνίδι μάλιστα έφτασε και +4,5. Δεν θέλω να πω ότι πολλοί, όπως και εγώ άλλωστε, διαδικτυακά πληρωθήκαμε την δυάδα γιατί πάντα υπάρχουν κομπλεξικοί «δικαστές» του στοιχηματικού δικαίου που θα με «κράξουν». Ο καθένας ξέρει αν πληρώθηκε διαδικτυακά την δυάδα Χιπούσκοα- Μπάγερν. Εγώ επειδή περνάω πολλές ώρες πάνω από τα χάντικαπ πιστεύω πως 90% έχει πληρωθεί. Συνεπώς κανένα ταμείο βάσει άρθρου άλλα πολλά σημεία πέρασαν και ήθελε λίγο τύχη παραπάνω ίσως.


Πάμε στα σημερινά. Όπου έχουμε Eurocup 4 παιχνίδια και ένα γαλλικό ματς. Με το Γκραβελίν- Ορτέζ δεν αξίζει να ασχοληθούμε με 7,5 για Ορτέζ. Ναι μεν η Γκραβελίν μοιάζει να βρίσκει φόρμα με 2/2 τελευταία άλλα η Ορτέζ είναι περίεργη ομάδα ημέρας και επικίνδυνη εκτός έδρας οπότε το χάντικαπ μπορεί και να μην καλυφθεί. Νίκη Γκραβελίν δεν παίζουμε φυσικά. Δεν αξίζει.


Πάμε στο Eurocup.


Κρατάω Ρίγα με -1,5 ΟΠΑΠ καθώς διαδικτυακά παίζεται -4,5 και -5,5. Άλλαξαν αμερικάνο οι λετονοί που παραδοσιακά εντός είναι καλύτερη ομάδα και πιο αξιόμαχη. Η Ολίμπια είναι σε χρονιά ανανέωσης. Επέστρεψε και ο Πρέπελιτς από την Μπάνβιτ και γενικά πάντα επικίνδυνη. Απλά στον όμιλο την δεδομένη χρονική στιγμή η Ρίγα έχει περισσότερο ανάγκη τους βαθμούς και στον ΟΠΑΠ τουλάχιστον είναι value το -1,5.


Προς άσσο και για Σζολνόκι με +3,5 ΟΠΑΠ και +4,5 διαδικτυακά. Καθώς μιλάμε για κατ’ εξοχήν ομάδα έδρας εδώ. Η Μπεσίκτας χάλασε το καλό της σερί με την ήττα από την Τόφας (σας έγραφα το Σάββατο για αυτό το σημείο) και έρχεται δύσκολο πρόγραμμα στην λίγκα με Καρσίγιακα και Γαλατά. Οπότε ίσως το μυαλό είναι και εκεί μιας και στο Eurocup περνούν τέσσερις και λογικά πρόβλημα δεν θα έχει.


Στο Αστρομπάλ περίεργο παιχνίδι. Η Βιλερμπάν προσπαθεί να βρει ρυθμό άλλα δεν τα έχει καταφέρει ακόμα. Νέο αρνητικό μίνι σερί με 0/3 και μάλιστα το Σάββατο έχασε εντός από την Ρουέν σε μία ντροπιαστική ήττα. Τα Γκραν είναι αήττητα στον όμιλο, διέλυσαν και την Λαμποράλ στα νησιά και παρόλα αυτά έχουμε χάντικαπ +2,5 για Γκραν!!! Μας δουλεύουν μάλλον… Ή έχουμε ένα ακόμα πονηρό χάντικαπ από τις εταιρίες σε μία προσπάθεια να μας οδηγήσουν στο λάθος σημείο. Κρατάω νίκη Βιλερμπάν. Δεν μπορώ να παίξω κάτι άλλο έτσι όπως δίνεται η αναμέτρηση. Βάσει φόρμας, ρόστερ και λοιπών θα έπρεπε η Βιλερμπάν να έχει και +2,5 για να μην πω +3,5. Λάθος του μπουκ ή τυράκι στο χάντικαπ ;;;;


Στον γαλλικό εμφύλιο τέλος άκρα αντίθετα η Παρί με το Στρασβούργο άλλα το χάντικαπ εδώ είναι ολόσωστο καθώς η Παρί εντός μπορεί να κερδίσει ή να το παλέψει τελοσπάντων. Χοτ το Στρασβούργο άλλα κοιτάζει και το πρωτάθλημα ειδικά από την στιγμή που στο Eurocup υπάρχει μία βαθμολογική άνεση ενώ στο πρωτάθλημα πέφτουν κορμιά!! Άσσος με +2,5 ΟΠΑΠ και +3,5 διαδικτυακά.


Συνεπώς


ΡΙΓΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ -1,5 ΟΠΑΠ
ΣΖΟΛΝΟΚΙ +3,5 ΟΠΑΠ ΚΑΙ +4,5 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ
ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ  ΝΙΚΗ ΚΑΙ -2,5  ΟΠΑΠ
ΠΑΡΙ +2,5 ΟΠΑΠ ΚΑΙ +3,5 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ


ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ 3,4 ΟΠΑΠ. ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ ΠΙΣΩ.


ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΝΙΚΕΣ  ΡΙΓΑ- ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ



ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΥΑΔΑ ΜΕ +4,5 ΣΖΟΛΝΟΚΙ ΚΑΙ +3,5 ΠΑΡΙ.


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου