Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Χρειάζεται προσοχή (Αναλύσεις- Προτάσεις Eurocup)



Πληρωθήκαμε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε άλλα ήταν ελάχιστα σε σχέση με αυτά που θα παίρναμε αν μας έκανε την χάρη και η Βαλένθια. Συγκεκριμένα πλήρωσε η τριάδα νικών με Σαραγόσα, Καντού και Εφές. Χάθηκαν ελέω Βαλένθια μία πρόταση ΟΠΑΠ με Ορτέζ και Λε Μαν που είχαν περάσει. Μία πρόταση διαδικτύου με Ορτέζ που είχε περάσει. Και η εξάδα μας που είχε Σαραγόσα, Καντοού, Εφές, Ορτέζ και Λε Μαν. Πέρασαν ακόμα η Μπανταλόνα, η Κάπο Ντ’ Ορλάντο και η Χιπούσκοα και γενικά ήταν ένα πολύ καλό διήμερο με εξαίρεση μία πολύ καλή «λακούβα».


Πάμε στα σημερινά όπου έχουμε το Eurocup στο προσκήνιο. Θα είμαι σύντομος καθώς δεν μου άρεσε η συγκεκριμένη αγωνιστική ιδιαίτερα και σήμερα παίζουμε περισσότερο για το ενδιαφέρον. Έτσι κι αλλιώς το Eurocup είναι μία μεγάλη «δεξαμενή» παιχνιδιών και σε κάθε αγωνιστική έχουμε τις εκπλήξεις, τα φυσιολογικά και τα οριακά στα χάντικαπ. Χρειάζεται ένα σλάλομ για να αποφύγεις τις παγίδες που δεν λείπουν καθώς έχουμε να κάνουμε με γαλλικές- γερμανικές ομάδες, τις ιταλικές που φέτος είναι αναλόγως τα κέφια και αποδυναμωμένες και αυτές του «ανατολικού μπλοκ» που θέλουν διάκριση άλλα υστερούν σε έμψυχο δυναμικό.


Στο Βολγκογκραντ περιμένουμε να δούμε αν ο Μπάουερμαν κάνει σεφτέ με την νέα του ομάδα στις νίκες. Μέχρι τώρα στα δύο πρώτα παιχνίδια δεν ευτύχισε. Η Παρτίζαν είναι σε κακή χρονιά γενικά αφού ξεπούλησε τα πάντα και χτίζει από το μηδέν. Δεν μπλέκουμε με χάντικαπ 7,5.


Αφήνουμε και την Κίμκι. Μεγάλο το χάντικαπ άλλα η Σζολνόκι είναι ομάδα έδρας και εκτός έδρας χάνεται…


Στην Λετονία καλό ματς με την Βεντσπιλς να ποντάρει εντός μήπως και προκριθεί στο τέλος. Φορμαρισμένος ο ΠΑΟΚ άλλα τα μακρινά ταξίδια βγάζουν κούραση και γενικά είναι στρωμένη ομάδα άλλα δεν έχει το σούπερ βάθος για να πηγαίνει τρένο εις αεί. Πάω με το +1,5 της Βέντσπιλς άλλα όχι φανατικά. Είναι ανοιχτό παιχνίδι.


Υπολογίσιμη η Πλοϊέστι εντός έδρας και δίκαια δίνεται στα ίσια η αναμέτρηση. Η Χάποελ διέλυσε την Μακάμπι για την λίγκα του Ισραήλ, επικρατεί μεγάλη χαρά στις τάξεις της ομάδας και αυτό ίσως επηρεάσει αρνητικά την σημερινή της εμφάνιση. Βάσει ρόστερ η Χάποελ είναι ανώτερη άλλα το παιχνίδι είναι μεγάλο ντέρμπι και απέχουμε.


Μπερδεμένο το Νίμπουργκ- Ρόμα με τους τσέχους να έχουν την καλή έδρα άλλα η Ρόμα ως γνήσια ομάδα ημέρας είναι απρόβλεπτη. Στην ουσία όποιος παίζει καλή άμυνα στην Ρόμα και την βγάζει από τον ρυθμό του περιφερειακού σουτ την κερδίζει κιόλας. Πιστεύω ότι οριακά κερδίζει η Νίμπουργκ άλλα δεν βάζω κάπου το σημείο.


Προσοχή στην χοτ Μπεσίκτας που είναι αναξιόπιστη και μπορεί να γκελάρει σήμερα σε ένα ματς που η φόρμα, η έδρα και τα ρόστερ δείχνουν Μπεσίκτας νίκη με +15!!!! Η Ρίγα ενισχύθηκε  με τον αμερικάνο Κομπς, η ομάδα δεν μπορεί στα εκτός έδρας άλλα όπως προείπα η Μπεσίκτας δεν είναι φερέγγυα οπότε προς διπλό είμαι με +9,5 άλλα και εδώ όχι φανατικά.


Η Καρσίγιακα εντός είναι δύναμη. Η Ζιελόνα παραπαίει. Εδώ έρχεται πιο εύκολα ο άσσος με -12,5 σε σχέση με το ματς της Μπεσίκτας.


Στην Ποντγκόριτσα, η Μπουντούσνοστ υποδέχεται την Κούμπαν σε ένα πονηρό ματς.  Οι ρώσοι θα προκριθούν δεν τίθεται θέμα πρόκρισης. Είναι από τις τοπ ομάδες όλης της διοργάνωσης γενικά. Το θέμα είναι πως οι μαυροβούνιοι φέτος, ειδικά εντός είναι εξόχως μαχητικοί και επιπλέον μοιάζει μικρό τυράκι αυτή η νίκη της Κούμπαν στο 1,40!!! Για τόση μεγάλη διαφορά κλάσης. Προς άσσο εδώ με +5,5 ΟΠΑΠ και +6,5 διαδικτυακά.


Λίγο Παρί με +4,5 στο ματς με την Βόννη καθώς μιλάμε για αλλοπρόσαλλες ομάδες και όλα είναι πιθανά.


Γρίφος η Σεβίλλη που δεν βλέπεται στην Ισπανία άλλα στο Eurocup κάνει σπουδαία ματς. Πολύ περίεργα δοσμένο με +2,5 δεδομένο πως η Νανσί έχει καλή έδρα. Τρίτο σερί εντός για τους γάλλους με 2/2 ως τώρα. Τέταρτο σερί εκτός για την Σεβίλλη με 0/3 ως τώρα. Όλα αυτά αν απομονώσω το αγωνιστικό κομμάτι δίνουν ένα ξερό διπλό στην Σεβίλλη.


Η Ντιζον λογικά με την σπουδαία έδρα της κερδίζει την φετινή Καντού. Στο 1,40 περίπου.


Αφήνουμε το Οστάνδη- Βιλερμπάν που είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα.


Αφήνουμε τα Γκραν που σωστά είναι μεγάλο φαβορί.


Κρατάω και την νίκη του Στρασβούργου στο 1,50 καθώς προέρχεται από ήττα εντός την Δευτέρα για το πρωτάθλημα από την Λιμόζ  σε ένα ματς που ο Κολέ δεν έβρισκε λύσεις επιθετικά και χάλασε το αήττητο στην Γαλλία. Δύσκολο να χάσει δεύτερο κολλητό εντός αν και η Μπάμπεργκ είναι επίσης χοτ ομάδα άλλα εκτός έδρας όχι τόσο αξιόπιστη όσο εντός.


Συνεπώς, διαβάζετε καλά τις αναλύσεις και ότι σας αρέσει το βάζετε. Πάμε  συγκρατημένα.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


721. (+5,5) ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ- ΚΟΥΜΠΑΝ  1
719. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ- ΡΙΓΑ (+9,5)   2
716. (+1,5) ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ- ΠΑΟΚ    1


**ΧΑΛΑΡΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ- ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ  1  ΝΙΚΗ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ   1,50
ΝΤΙΖΟΝ- ΚΑΝΤΟΥ  1  ΝΙΚΗ ΝΤΙΖΟΝ   1,40



**ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΔΟΣΗ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΛΜΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ 1.37

Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου