Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Πληρώνουν οι έδρες; (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακο +6ΑΔΑ)



Στην Ευρωλίγκα πήραμε την Ούνιξ και την Γαλατά δύσκολα. Χάσαμε την Μπάγερν και την Μιλάνο. Η αγωνιστική χαρακτηρίζεται κακή και στοιχηματικά μείναμε στο απόλυτο μηδέν καθώς τα κομβικά σημεία ήταν δύο. Η Ούνιξ και η Μπάγερν. Αυτό που με πειράζει περισσότερο είναι που οι γερμανοί μας «κουβάδιασαν» από το πρώτο δεκάλεπτο. Δεν μπήκαν καν στο παιχνίδι ποτέ, άμυνα δεν έπαιξαν ποτέ και γενικά ήταν μία ομάδα αγνώριστη με αυτό που περίμενα να δω εγώ τουλάχιστον.


Πάμε στο διήμερο του Σαββατοκύριακου. Όπου έχουμε πολλά παιχνίδια άλλα οι περισσότερες αναμετρήσεις είναι με ξεκάθαρο φαβορί και τις έχω αποφύγει. Πάμε να δούμε τι κρατάμε.


Ξεκίνημα από Ελλάδα όπου πάω με την νίκη του Πανιωνίου στο 1,57. Η ομάδα δένει σιγά σιγά και με τον νεοφώτιστο Κοροϊβό που εκτός έδρας δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο πιστεύω πως μπορεί να κάνει «σεφτέ» ο ιστορικός. Δεν μπλέκω με το -3,5 στον ΟΠΑΠ. Δεν περιμένω εύκολη επικράτηση.


Από τα υπόλοιπα πάμε με το διπλό του Ρέθυμνου στην Ελευσίνα. Οι γηπεδούχοι με την αλλαγή προπονητή έκαναν το 2 στα 2 άλλα το σοβαρό Ρέθυμνο κερδίζει πιστεύω. Και ας λέμε πως η Ελευσίνα εντός είναι αξιόμαχη. Πάμε με την καλύτερη ομάδα (σαν ρόστερ). Κρατάω λίγο και το +8,5 της ΑΕΚ μέσα στην Κηφισία. Ποντάρω στην άμυνα που θα επιδιώξει να παίξει ο Σάκοτα κυρίως για να μην ξεφύγει από νωρίς η αναμέτρηση. Συνεπώς under  143 πόντους και λίγο διπλό με χάντικαπ.


Τίποτε άλλο από Ελλάδα και προσέχουμε πως στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός αν έχει διάθεση καλύπτει το -14,5. Καλή η πορεία των φιλοξενούμενων ως τώρα άλλα στο συγκεκριμένο ματς πέρα από την έδρα, ο Ολυμπιακός είναι και 2 επίπεδα ανώτερος. Μόνο αν κάνει «χαβαλέ» θα έχουμε ντέρμπι.


Στην Γαλλία δεν μου άρεσε σχεδόν τίποτε. Μόνο Ρουέν με +6,5 κράτησα ένα μικρό μπετ περιέργειας μιας και η Ρεμς παίζει δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας και δεν περιμένω εκ νέου να κάνει περίπατο.


Στην Ιταλία πάω με την Καζέρτα στο +1,5. Μία Καζέρτα που με έχει «σακατέψει» άλλα σήμερα ήρθε η ώρα για την πρώτη  νίκη. Ο Μαρκόφσκι έκανε τις αλλαγές στο ρόστερ την εβδομάδα που μας πέρασε. Το παιχνίδι με την Ορλαντίνα χάθηκε από βλακεία στα τελευταία λεπτά και τώρα εντός έδρας πιστεύω πως έστω και πολύ δύσκολα θα κερδίζει η Καζέρτα την Καντού. Μία Καντού που δεν είναι η παλιά καλή Καντού, εκτός έδρας δεν μπορεί σπουδαία πράγματα φέτος ενώ η άλλοτε πανίσχυρη έδρα της φέτος και αυτή «μπάζει νερά». Κακά τα ψέματα όλες οι ιταλικές ομάδες (Πλην Μιλάνο- Σάσσαρι) έχουν αποδυναμωθεί σε σχέση με αυτό που ξέραμε. Απλά το κίνητρο για την πρώτη νίκη της Καζέρτα μετά και τις ριζικές αλλαγές που έγιναν με οδηγεί στον άσσο αναγκαστικά.


 Από τα υπόλοιπα λίγο Πιστόϊα με +9,5 βάσει μομέντουμ εδώ και λίγο νίκη Πέζαρο που είναι must win παιχνίδι για την παραμονή με τέτοιους αντιπάλους εντός έδρας.


Στην Ισπανία κρατάω την νίκη της Βαλένθια που μου άρεσε με τον Ολυμπιακό, έδειξε πως βελτιώθηκε με την προσθήκη του Νέντοβιτς και τώρα εντός έδρας με την Μάλαγα πιστεύω πως θα επιστρέψει στις νίκες. Το παιχνίδι είναι δύσκολο, η Μάλαγα είναι σε πολύ καλή κατάσταση άλλα η ανάγκη για νίκη για την Βαλένθια είναι επιτακτική και πιστεύω πως θα τα καταφέρει. Δεν ακουμπάω το χάντικαπ. Το -3,5 στον ΟΠΑΠ είναι από τα υψηλότερα. Μακάρι να καλυφθεί άλλα το δίκαιο θα ήταν ένα -1.5 για μένα.


Από τα υπόλοιπα της Ισπανίας προσέχουμε το +7,5 για την Μπιλμπάο που φέτος χωρίς Ευρώπη κάνει καλή πορεία και ίσως παλέψει ως το τέλος με τα Γκραν (που είναι χοτ πάντως). Απλές νίκες και λόγω έδρας για Μούρθια και Κανάριας άλλα είναι σε πολύ χαμηλή απόδοση 1,30 και 1,40 αντίστοιχα και δεν ανταποκρίνονται στην  πραγματικότα. Το 1,40 της Κανάριας πιο ρεαλιστικό από τα δύο καθώς η Ανδόρρα εκτός έδρας δεν μπορεί πολύ πράγματα.


Τουρκία, Αδριατική και  VTB δεν θα μας απασχολήσουν αυτή την φορά.


Κλείνουμε με Γερμανία. Όπου κρατάω τον άσσο της Όλντενμπουργκ. Που πλέον στο ΟΠΑΠ είναι με -1,5 και διαδικτυακά η νίκη της στο 1,80. Είναι το ντέρμπι της αγωνιστικής απλά η Όλντενμπουργκ (που έχει έδρα) προέρχεται από συνεχόμενες ήττες και θέλει όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους την νίκη. Επικίνδυνη ομάδα, είδαμε και με Μπάγερν πως πήγε να φέρει τα πάνω- κάτω με τα τρίποντα της. Αντιμετωπίζει την Μπάμπεργκ του Τρινκίερι που προέρχεται από συνεχόμενες νίκες, απλά είναι πολύ δυνατή εντός έδρας με εμφανείς αδυναμίες εκτός έδρας πλέον η πάλαι ποτέ μόνιμη πρωταθλήτρια Γερμανίας. Το παιχνίδι είναι ντέρμπι όπως δείχνει και το χάντικαπ απλά με την έδρα και κίνητρο να σπάσει το αρνητικό σερί είμαι με τον άσσο. Πάμε και με το +3,5 της Μπρεμερχάβεν μιας και η Ουλμ δεν πολυπείθει φέτος και η ομάδα της Βρέμης εκτιμώ πως θα παλέψει εντός το συγκεκριμένο παιχνίδι μιας και προέρχεται από δύο ήττες και στην συνέχεια πάει σε δύο δύσκολες έδρας. Της Άρτλαντ και της Όλντενμπουργκ.


Από τα υπόλοιπα της Γερμανίας μόνο νίκη Φρανκφούρτη στο 1,35. Που έχει και φέτος δύσκολη χρονιά η ομάδα άλλα τέτοια ματς τα καθαρίζει και με την φανέλα. Εννοείται πως δεν μπλέκουμε με το χάντικαπ.


Επομένως λίγα πράγματα και στον ΟΠΑΠ πεντάδα δεν προκύπτει. Μόνο ένα σύστημα 3,4 με τα 4 καλύτερα σημεία του διημέρου. Παρακάτω σας παραθέτω και τις δευτερεύουσες επιλογές για να διαλέξετε ότι σας αρέσει.


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΝΙΚΗ- ΡΕΘΥΜΝΟ  ΝΙΚΗ ΚΑΙ -1,5 (ΟΠΑΠ), ΑΕΚ (+8,5)- ΡΟΥΕΝ (+6,5)- ΜΠΙΛΜΠΑΟ (+7,5)- ΒΑΛΕΝΘΙΑ  ΝΙΚΗ- ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ  ΝΙΚΗ ΚΑΙ -1,5 (ΟΠΑΠ)- ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ ΝΙΚΗ- ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ (+3,5)- ΚΑΖΕΡΤΑ (+1,5)- ΠΙΣΤΟΪΑ (+8,5)- ΠΕΖΑΡΟ  ΝΙΚΗ.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ  (ΣΥΣΤΗΜΑ 3,4)

780. ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ- ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ  (+1,5)   1
781. (+1,5) ΚΑΖΕΡΤΑ- ΚΑΝΤΟΥ    1
057-311  ΒΑΛΕΝΘΙΑ- ΜΑΛΑΓΑ    ΝΙΚΗ ΒΑΛΕΝΘΙΑ
803. (+3,5) ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ- ΟΥΛΜ    1


ΠΡΟΤΑΣΗ  ΙΝΤΕΡΝΕΤ   1


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΚΟΡΟΙΒΟΣ   1  ΝΙΚΗ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ   1,57
ΒΑΛΕΝΘΙΑ- ΜΑΛΑΓΑ   1  ΝΙΚΗ ΒΑΛΕΝΘΙΑ   1,72


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2


ΚΑΖΕΡΤΑ- ΚΑΝΤΟΥ   1  ΜΕ  1,5π. ΥΠΕΡ ΚΑΖΕΡΤΑ
ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ- ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ   1  ΝΙΚΗ ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ  1,80



***ΕΞΑΔΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΟΛΝΤΕΜΠΟΥΡΓΚ- ΚΑΖΕΡΤΑ (+1,5)- ΝΙΚΗ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΝΙΚΗ ΒΑΛΕΝΘΙΑ- ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ (+3,5)- ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ  ΝΙΚΗ. ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΞΑΔΑΣ   ΠΕΡΙΠΟΥ   23   ΜΟΝΑΔΕΣ

Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου