Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Φουλ δράση (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακο. Όλο το κουπόνι ΟΠΑΠ+5ΑΔΑ+6ΑΔΑ)



Εξαιρετική η Ευρωλίγκα για ακόμα μία φορά. Πλήρωσε η πρόταση ΟΠΑΠ μας με Εφές- Λιμόζ και Σάσσαρι. Πλήρωσε η βασική πρόταση ίντερνετ με Σάσσαρι και Εφές. Ελέω Λαμποράλ χάθηκε η δεύτερη πρόταση. Είχαμε πάρει ήδη την Νεπτούνας. Και παρατηρούμε ότι μπορεί να χάνουμε ένα σημείο στην απλή του νίκη άλλα είναι σωστό το σκεπτικό μας. Ο Κρέσπι μετά την ήττα της Λαμποράλ απολύθηκε. Όπως και ο Μολίν της Καζέρτα όταν μας στέρησε ταμείο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, όπως ο Βινσέντ της Βιλερμπάν όταν πάλι μας στέρησε την επιτυχία κτλ.


Πάμε στα του Σαββατοκύριακου που είναι πολλά και χρειάζεται να γίνει ξεκαθάρισμα καλό.


Ξεκίνημα από Ελλάδα όπου δεν ακουμπάω Κηφισιά και Άρη. Έχουν δύσκολες αποστολές εκτός έδρας και ο Κολοσσός έχει νέο προπονητή. Δεν ακουμπάω και τα Τρίκαλα με -7,5 καθώς έχουν καλή έδρα άλλα η Ελευσίνα πήρε τα πάνω της με την νίκη επί της ΑΕΚ και δεν ξέρω τι να περιμένω. Πάμε λίγο με το χάντικαπ του Πανιώνιου μέχρι +6,5 διαδικτυακά που δένει σιγά σιγά και ο ΚΑΟΔ φέτος είναι απογοητευτικός. Και προσοχή στο χάντικαπ του Ρεθύμνου. Ο Ολυμπιακός θα κάνει και συντήρηση.


Από Ελλάδα κρατάω μόνο το δημοφιλή μπετ της ΑΕΚ. Σε απλή νίκη. Είχα αποφασίσει πριν μια βδομάδα πως αν έχανε η ΑΕΚ στην Ελευσίνα, την επόμενη με τον Απόλλων θα έπαιζα την νίκη της ακόμα και στο 1,40. Τώρα το έχουμε 1,55 περίπου. Με Σάκοτα, με κόσμο και απέναντι στον Απόλλωνα που έχει απουσίες και εκτός έδρας δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Η λογική λέει πως η Ένωση δεν χάνει. Κερδίζει έστω και με 1π. Θα δείξει.


Πάμε στην Γαλλία όπου αποφεύγουμε σίγουρα την νίκη της Βιλερμπάν. Ναι με έφυγε ο Βινσέντ άλλα η Μπουλόν είναι επικίνδυνη εντός έδρας και θέλει εξ’ ίσου την νίκη πολύ. Διαδικκτυακά στο -4,5 η Βιλερμπάν. Άλλο ένα δημοφιλή μπετ η νίκη της που πέφτει λίγο λίγο από χθες το πρωί. Δεν ακουμπάμε και την νίκη της Παρί. Που ενισχύθηκε με τον Κρίστμας (για Γαλλία είναι καλή κίνηση). Μάλλον μία νίκη περνά εδώ έτσι όπως μας τα δίνουν τα παιχνίδια. Δηλαδή Βιλερμπάν ή Παρί. Άλλα δεν ξέρω ποια και αποφεύγω τα παιχνίδια.  Από την υπόλοιπη Γαλλία λογικά κερδίζει η Λιμόζ στο 1,25 και πιθανότατα κερδίζει και η Ρεμς στο 1,57 την Δευτέρα. Μία Ρέμς που έρχεται από αρνητικό σερί και υποδέχεται την Ορλεάν που έχει 2 στα 2 άλλα είναι ασταθής ομάδας ημέρας χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.


Στην Γερμανία ενδιαφέρον μεγάλο. Καταρχήν ίσως ξεσπάσει η Μπάγερν με την Όλντενμπουργκ οπότε άσσο με -9,5 και η Χάγκεν που παίζει καλύτερα με τους «μεγάλους» μπορεί να κρατήσει το +11,5. Άλλωστε η Άλμπα μετά και το διπλό στο Ζάγκρεμπ με την Τσεντεβίτα χρειάζεται και λίγες ανάσες μετά από ένα κουραστικό βαρύ πρόγραμμα. Στα υπόλοιπα έχουμε must win για την Τρίερ που υποδέχεται την μικρομεσαία Μπέϊρουθ η οποία όμως είναι αποκλειστικά ομάδα έδρας. Πιο έμπειρη η Τρίερ αν δεν πάρει αυτό το ματς θα έχει πρόβλημα βάσει προγράμματος.


Στην Ιταλία λίγα πράγματα. Πάμε με την Πιστόϊα στο +3,5 ή +4,5 διαδικτυακά στο παιχνίδι με την Τρέντο. Το μομέντουμ δείχνει διπλό και η συμπεριφορά της Πιστόϊα που εκτός έδρας φέτος αποδίδει καλύτερο μπάσκετ από ότι εντός. Προσέχουμε το Ρόμα- Βαρέζε και δεν παίζουμε νίκη Ρόμα. Τέλος κρατάω την Καζέρτα στο χάντικαπ. Με τον Μαρκόφσκι πλέον στον πάγκο. Όταν πέρσι η Βενέτσια πήγαινε χάλια και έδιωξε τον Ματσόν ο Μαρκόφσκι ήταν εκεί. Έκανε καλή δουλειά άλλα όχι τόσο καλή για να μείνει στην Βενέτσια και φέτος. Περιμένω μία ανεβασμένη Καζέρτα καθώς ο συγκεκριμένος προπονητής δουλεύει πολύ στον τομέα της ψυχολογίας όποτε πάμε για θριλεράκι με την Ορλαντίνα μάλλον και το χάντικαπ της Καζέρτα είναι καλό.


Στην Ισπανία δύσκολη αγωνιστική και προσέχουμε την Φουενλαμπράδα στο +5,5. Που παίζει κομβικό παιχνίδι βάσει προγράμματος και το χάντικαπ είναι πονηρό. Προς διπλό σε ένα μονό αποδεκτό εδώ. Αφήνουμε την Ανδόρρα που έχει καλή έδρα άλλα η Μπανταλόνα φέτος βρήκε χημεία και δεν την κοντράρουμε. Καλό παιχνίδι στην Βασκονία με την Μπιλμπάο να παίζει καλό μπάσκετ τώρα στην αρχή άλλα η Σαραγόσα με το καλύτερο υλικό δεν είναι για +5,5. Προς διπλό επομένως. Κρατάω σαν σημείο το +4,5 της Μανρέσα. Δεύτερο σερί εντός έδρας. Στο προηγούμενο έχασε με 1π. από την Μπιλμπάο σε ματς θρίλερ που αυτοκτόνησε. Πάλι εντός με τα Γκραν που είναι χοτ άλλα είναι περισσότερο ομάδα έδρας. Και ο Μαρτίνεθ ο προπονητής της Μανρέσα ξέρει σαν την χούφτα του τα Γκραν αφού ήταν χρόνια προπονητής εκεί και έστησε εν πολλοίς αυτό που βλέπουμε τώρα ως Γκραν Κανάρια. Άσσος με χάντικαπ.


Προσοχή στην Μάλαγα που ίσως ξεσπάσει και καλύψει το -12,5 ΟΠΑΠ. Τέλος στο μεγάλο ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με την Βαλένθια να πούμε πως οι «νυχτερίδες» θα έχουν τον Νέντοβιτς πλέον αντί του Μπάϊκς. Και άσχετα που δείχνουν ντεφορμέ με χάλια μπάσκετ στην Ισπανία τέτοια ντέρμπι πάντα είναι απρόβλεπτα. Προς διπλό με +9,5 είμαι άλλα σε μονό αποδεκτό.


Στην Τουρκία τέλος καλό ντέρμπι την Δευτέρα ανάμεσα σε Φενέρ και Γαλατά. Το μεγαλύτερο στην χώρα. Με τις δύο ομάδες να έχουν μεγάλη κόντρα και περσί είχαμε την Γαλατά να αποχωρεί από τον έβδομο τελικό του πρωταθλήματος και να παίρνει τον τίτλο η Φςενέρ στα χαρτιά. Φανατισμένη ατμόσφαιρα κλασικά και ξύλο μπόλικο. Ειδικά στοιχήματα με τεχνικές ποινές και «ντισκαλιφιέ» πάντα παίζουν σε τέτοια ματς. Τώρα στοιχηματικά είμαι με το χάντικαπ της Γαλατά. Με βολεύει και το μομέντουμ των αποτελεσμάτων που έφεραν στην Ευρωλίγκα που μας πέρασε. Μέχρι +6,5 διαδικτυακά είναι καλό χάντικαπ απλά μονό αποδεκτό καλύτερα γιατί είναι Τούρκοι!


Συνεπώς πολλά σημεία και προσέχουμε. Διαβάστε την ανάλυση καλά και κρίνετε πριν παίξετε.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   1


777. ΤΡΙΕΡ- ΜΠΕΙΡΟΥΘ (+1,5)   1
042-311   ΑΕΚ- ΑΠΟΛΛΩΝ    ΝΙΚΗ ΑΕΚ  1,55
793. (+4,5) ΜΑΝΡΕΣΑ- ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ   1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   2


811. ΚΑΠΟ ΝΤ’ ΟΡΛΑΝΤΟ- ΚΑΖΕΡΤΑ (+3,5)  2
802. ΜΠΑΓΕΡΝ- ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ (+9,5)    1
804. (+11,5)  ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ- ΑΛΜΠΑ    1


**ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΧΑΓΚΕΝ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ    1


ΤΡΙΕΡ- ΜΠΕΪΡΟΥΘ   1   ΜΕ  1,5π. ΥΠΕΡ ΤΡΙΕΡ
ΑΕΚ –ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ   1  ΝΙΚΗ ΑΕΚ   1,55


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2


ΜΑΝΡΕΣΑ- ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ   1  ΜΕ 5.5π. ΥΠΕΡ ΜΑΝΡΕΣΑ
ΚΑΠΟ ΝΤ’ ΟΡΛΑΝΤΟ- ΚΑΖΕΡΤΑ   2  ΜΕ  4,5π. ΥΠΕΡ ΚΑΖΕΡΤΑ



***6ΑΔΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΑΕΚ 1,55- ΤΡΙΕΡ (+1,5)- ΜΑΝΡΕΣΑ (+5,5)- ΚΑΖΕΡΤΑ (+4,5)- ΜΠΑΓΕΡΝ (-9,5), ΧΑΓΚΕΝ (+11,5). ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ   35 ΜΟΝΑΔΕΣ

Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου