Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Μουντομπάσκετ 2014: Όλα τα μακροχρόνια στοιχήματα μου



Επέστρεφα από τις ολιγοήμερες διακοπές μου και πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία του Μουντομπάσκετ, χωρίς ανάσα. Το Σάββατο έχουμε τζάμπολ!


Επέστρεψα βέβαια και όπως γίνεται σε κάθε επιστροφή με περιμένει ένας σωρός από δουλειές καθώς όπως πολύ καλά ξέρετε όλοι όσοι με διαβάζετε δεν ασχολούμαι μόνο με το στοίχημα άλλα και με άλλα πράγματα που «τρέχουν» καθημερινά και θέλουν το χρόνο μου. Το στοίχημα πάντως είναι πρώτη προτεραιότητα και πάντα έχει τον χρόνο που του αρμόζει «βρέξει- χιονίσει». 


Έκρινα λοιπόν πως είναι πιο σωστό να σας δώσω από σήμερα και τα υπόλοιπα μακροχρόνια που ξεχώρισα από το να σας αναλύσω τον τέταρτο όμιλο που τον έχουμε σε εκκρεμότητα. Θα γίνει και η ανάλυση του τελευταίου ομίλου γιατί μου αρέσει η ολοκληρωμένη δουλειά άλλα προέχει το ποντάρισμα πάντα.


Εκεί στις διακοπές λοιπόν με καθαρό μυαλό και αεράκι πελαγίσιο έβγαλα και τα τελευταία μακροχρόνια μου για την μεγάλη μπασκετική γιορτή. Τα βασικά μας, δηλαδή Χρυσό Ισπανία σε 3,50 απόδοση (2,30-2,40 μάξιμουμ πλέον), πρωτιά δεύτερου ομίλου Κροατία σε 5,00 απόδοση (πλέον 2,80-3,40 ΟΠΑΠ μάξιμουμ) σας έχουν δοθεί από τις 5 Αυγούστου. Και σας τα έδωσα από τότε γιατί περίμενα πτώση κυρίως της Ισπανίας. Σας έδωσα και χωρίς απόδοση από τις 5 Αυγούστου φάση αποκλεισμού Ελλάδας την φάση των 16. Στο 1,90 ο ΟΠΑΠ!!! Στο 2,25 – 2,30 το βρίσκουμε διαδικτυακά. Η φάση των 16 προβάλλει ως φαβορί για αποκλεισμό!!! Δεν περίμενα τόσο χαμηλές αποδόσεις όταν το έδινα. Άλλα από το «σενάριο» μου αυτό προκύπτει και δεν το αλλάζω.


Πάμε να δούμε τα υπόλοιπα τώρα.


Καταρχήν πρώτος σκόρερ. Πιστεύω ο Πο Γκασόλ στην τελευταία του παρουσία με το εθνόσημο θα είναι ιδιαιτέρως παραγωγικός. Σας θυμίζω πως πάντα ο Πο είναι από τα πρώτα βιολιά της Ισπανίας, παίρνει πολλές προσπάθειες ενώ λόγω ικανότητας και εμπειρίας κάνει πάρτι αρκετές φορές στην ρακέτα καθώς λίγοι αντίπαλοι μπορούν να τον περιορίσουν. Στο χαμηλό 3,00 ο Πο άλλα πιστεύω πως περνάει.Σαφώς πολύ καλύτερο το 5,00 στον ΟΠΑΠ όπου το προτιμούμε όσοι παίζουμε και ΟΠΑΠ και διαδίκτυο.


Στον ΟΠΑΠ αξίζει ως απόδοση και μόνο το 20,00 για πρώτος σκόρερ Ελλάδας Βασιλειάδης. Είναι μεγάλο αουτσάϊντερ άλλα ο συγκεκριμένος παίχτης είναι και φαρμακερός στην μέρα του. Εγώ λίγα θα βάλω πάνω του. Αξίζει το ρίσκο.


Πάμε τώρα και στα υπόλοιπα μακροχρόνια.


Αρκετά καλό για τοκογλυφία και για όποιον πιστεύει πρωτιά Ισπανίας στον όμιλο είναι το γεγονός η Ισπανία να κερδίσει όλα τα ματς του ομίλου που συμμετέχει. 1,50 πληρώνει σε σχέση με το 1,28 που πληρώνει απλά να τερματίσει πρώτη. Αγοράζουμε δηλαδή καλύτερη απόδοση εφ όσον πιστεύουμε πως η Ισπανία εντός έδρας πάει «τρένο». Προσωπικά δεν θα το παίξω. Το ξεκαθαρίζω.


Δεδομένου πως πιστεύω πως θα το «σηκώσει» η Ισπανία προκύπτουν δύο ακόμα στοιχήματα σε σχετικά καλές αποδόσεις.


Το πρώτο είναι να ΜΗΝ τερματίσουν αήττητες οι Πολιτείες στο 2,05. Δηλαδή ψάχνουμε μία ήττα τους απλά!


Το δεύτερο είναι να τελειώσει αήττητη το τουρνουά η Ισπανία. Πληρώνει 3,60 και αν υποθέσουμε πως φτάνει τελικό και πως στον όμιλο δεν «γκελάρει» με Βραζιλία κυρίως η απόδοση είναι πολύ καλή. Δεδομένου πως όπως σας έγραψα και στον πρόλογο η απόδοση κατάκτησης της έχει κατρακυλήσει προ πολλού. Όσοι πάντως έχετε προλάβει Ισπανία κατάκτηση στο 3,50 μην το παίζετε το συγκεκριμένο στοίχημα.


Πάμε σε ένα στοίχημα που μου αρέσει αρκετά και θα το τιμήσω. Να σκοράρει οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα πάνω από 100 πόντους σε ένα ματς. Μέσα περιλαμβάνονται τα παιχνίδια της Ισπανίας στον όμιλο με Αίγυπτο και Ιράν!!! Άλλα και της καταιγιστικής επιθετικά Λιθουανίας στον όμιλο με την Κορέα κυρίως. Και σε αυτό ποντάρω κατά βάση. Στο Λιθουανία- Κορέα!


Άλλα μακροχρόνια με ενδιαφέρον έχουμε μόνο από τις φάσεις αποκλεισμού των ομάδων. Μου άρεσαν και βάσει απόδοσης τα παρακάτω.


Η Αυστραλία να αποκλειστεί στα προημιτελικά στο 2,70.


Την Βραζιλία την πιστεύω φέτος αρκετά και βάζω ισόποσα να τερματίσει 3η ή 4η σε αποδόσεις 7,00 και 6,00 αντίστοιχα. Και επειδή και η Λιθουανία πάει στο ίδιο μοτίβο βάζω και εκεί ισόποσα 3η θέση στο 5,50 και 4η θέση στο 4,80.


Μου αρέσει και ο αποκλεισμός του Μεξικού στην φάση των 16. Πληρώνει 2,30.


Από εκεί και πέρα έχουμε πάλι κάποιες μικρές αποδόσεις άλλα αρκετά πιθανές. Όποιος τις προτιμά αξίζει να κοιτάξει αποκλεισμό Φινλανδίας στους 16 στο 1.60, αποκλεισμός Πουέρτο Ρίκο στους 16 στο 1,40 και γίνεται μία τριάδα ωραία όλο αυτό μαζί με το γεγονός που σας είπα παραπάνω, να τερματίσει αήττητη στον όμιλο η Ισπανία στο 1,50.


Αυτά τα πολλά. Διαλέξτε και παίξτε ότι σας κάνει κέφι. Μην τα παίξετε όλα εκτός αν έχετε πολύ καλή κάβα και σας παίρνει. Θυμίζω πως τα βασικά μου μακροχρόνια δόθηκαν από 5 Αυγούστου. Οπότε εδώ κρίνετε αναλόγως τα πονταρίσματα σας.


ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ    :    ΠΟ ΓΚΑΣΟΛ     (ΙΣΠΑΝΙΑ)    3,00  // 5,00  ΟΠΑΠ  (ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΟΠΑΠ)


ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ   :  ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ    20,00  ΟΠΑΠ


USA UNBEATEN :    ΟΧΙ    2,05

SPAIN UNBEATEN:    ΝΑΙ      3,60

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ 100+   :   ΝΑΙ    2.30 (ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ)

ΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ   ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ     2,70
ΒΡΑΖΙΛΙΑ      3η    7,00     ΚΑΙ   4η     6,00      ΙΣΟΠΟΣΑ
ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ     3η    5,50     ΚΑΙ     4η     4,80      ΙΣΟΠΟΣΑ
ΜΕΞΙΚΟ      R16       2,30

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ  05/08/2014


ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ (ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ)    ΟΠΑΠ – ΙΝΤΕΡΝΕΤ    3,50 


ΚΡΟΑΤΙΑ  ΝΙΚΗΤΗΣ    Β    ΟΜΙΛΟΥ      ΟΠΑΠ   3,40   ΙΝΤΕΡΝΕΤ   5,00

ΦΑΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ  : ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16 (1,90-2,30)


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου