Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Η πρεμιέρα της "Αλεπούς" στην Ο2 Αρένα



Πέρασε και εύκολα μάλιστα το σημείο του Σαββάτου που ήταν η Φουενλαμπράδα.  Άσχετα αν πήρε στην παράταση, η Φουενλαμπράδα από την αρχή είχε την πρωτοπορία στο παιχνίδι και κέρδισε δικαιότατα. Στην πρόταση ΟΠΑΠ κολλήσαμε στον Ηλυσιακό. Στην πρόταση διαδικτύου περιμένουμε την Μοντεγκρανάρο για να πληρωθούμε. Σήμερα η μέρα έχει πολλές επιλογές. Ξεχώρισα τις παρακάτω.


Πρώτη επιλογή η Μπάγερν. Ανέλυσα και στο χθεσινό άρθρο το σκεπτικό μου. Το χάντικαπ των βαυαρών μου αρέσει πολύ.


Δεύτερη επιλογή είναι η Ρόμα. Επικίνδυνη έξοδος για την αήττητη Βαρέζε που έχει 9 στα 9! Ποιος θα το περίμενε. Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν δύο δρόμοι. Αυτοί που λένε πως την ομάδα που κερδίζει δεν την κοντράρεις ποτέ και αυτοί που κοντράρουν την  ομάδα που κερδίζει μέχρι να γκελάρει. Προσωπικά τις προηγούμενες αγωνιστικές και ειδικά στα εντός έδρας απόφευγα την Βαρέζε σε προτάσεις μου. Σήμερα πάντως στην Ρώμη έχω την αίσθηση πως το αήττητο θα σπάσει. Η Ρόμα δεν έχει το πλούσιο ρόστερ άλλων εποχών άλλα έχει βρει καλή χημεία και είναι ομάδα ουσίας. Ακόμα και στην Μπολόνια (σε μία από τις δύσκολότερες έδρες) την προηγούμενη αγωνιστική πάλεψε το παιχνίδι ως το τέλος. Για την Βαρέζε τα λόγια περιττεύουν. Απλά θυμίζω πως η ιστορική ομάδα,  γενικά όσοι θυμούνται και παλαιότερες χρονιές, είναι περισσότερο ομάδα έδρας.  Νωρίς το μεσημέρι το παιχνίδι που διαδικτυακά παίζεται στα ίσια!


Τρίτη επιλογή είναι η Σκαβολίνι του Πέζαρο. Το +9,5 του ΟΠΑΠ είναι το μεγαλύτερο που υπάρχει τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές. +7,5 το βρίσκουμε ιντερνετικά. Η Σκαβολίνι διανύει μία κάκιστη χρονιά ως τώρα με απογοητευτικές εμφανίσεις. Για τον λόγο αυτό άλλαξε προπονητή μετά την εντός έδρα ήττα από την Καζέρτα και ο έμπειρος Μαρκοφσκι αναλαμβάνει. Λάτρης της άμυνας ο σκοπιανός, τουλάχιστον θα επιδιώξει να κάνει ομάδα την «παιδική χαρά». Το υλικό δεν είναι το καλύτερο δυνατό άλλα σκληρή άμυνα μπορεί να παίξει. Η Μπολόνια παίζει δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι, κέρδισε την Ρόμα στο προηγούμενο, λογικά κερδίζει και την Σκαβολίνι άλλα αίσθηση μου είναι όχι άνετα. Το +9,5 με καλύπτει.


Εναλλακτικό σημείο ΟΠΑΠ η ΟΥΛΜ (+5,5).


Στο διαδίκτυο κρατάω την Μπάγερν και συμπληρώνω δυάδα διπλασιασμού με την χαμηλή νίκη της Μπανταλόνα (1,20). Όσοι δεν παίζετε πολλά λεφτά δεν υπάρχει λόγος να βάλετε και την Μπανταλόνα. Παίζετε μόνο την Μπάγερν. Εγώ το βάζω γιατί έχει καθιερωθεί η πρόταση να είναι τουλάχιστον διπλασιασμού και όχι μονό αποδεκτό σημείο. Και το τηρώ αυτό ακόμα. Επίσης όσοι δεν παίξατε χθες την πρόταση ίντερνετ μπορείτε να βάλετε την νίκη της Μοντεγκρανάρο για δυάδα.

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΑΒΒΑΤΟΥ : ΜΟΝΤΕΓΚΡΑΝΑΡΟ ΝΙΚΗ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

756. (+2,5) ΡΟΜΑ- ΒΑΡΕΖΕ    1
786. ΑΛΜΠΑ- ΜΠΑΓΕΡΝ (+7,5)   2
794. ΜΠΟΛΟΝΙΑ- ΣΚΑΒΟΛΙΝΙ (+9,5)     2

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΑΛΜΠΑ- ΜΠΑΓΕΡΝ  2  ΜΕ 7,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΑΓΕΡΝ
ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ- ΚΑΝΑΡΙΑΣ 1939   1  ΝΙΚΗ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου