Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Τιτανομαχία στα περίχωρα της Μόσχας!



Εξαιρετικά κυλάει μέχρι στιγμής και το μεσοβδόμαδο κουπόνι με 6 στα 9 επιβεβαιωμένα σημεία ενώ περιμένουμε σήμερα ακόμα δύο. Η πρόταση διαδικτύου περιμένει την Μανρέσα να κερδίσει (στον πρόωρο τελικό) την Φουενλαμπράδα για να πληρώσει έναν καλό τριπλασιασμό καθώς Εστουντιάντες και Μπανταλόνα πέρασαν χθες. Βεβαια όλο αυτό δεν μας αποτρέπει από το να παίξουμε κάποια γεγονότα επιπλέον σήμερα...

Στα περίχωρα της Μόσχας Κίμκι και ΤΣΣΚΑ αναμετρώνται στα πλαίσια της ρώσικής λίγκας, Το χάντικαπ της Κίμκι το βρίσκουμε διαδικτυακά μέχρι +5,5 και είναι σαφώς καλύτερο του +3,5 του ΟΠΑΠ. Όπως είπα και την Τρίτη το παιχνίδι είναι ντέρμπυ και πάει παντού, απλά το +5,5 είναι καλό χάντικαπ εν τέλει. Θυμίζω, γιατί ενδεχομένως πολλοί να μην το γνωρίζετε, πως στην ρώσικη λίγκα οι ομάδες δεν έχουν τα ρόστερ της ευρωλίγκα καθώς υπάρχει περιορισμός στους ξένους σε μία προσπάθεια της ρωσικής ομοσπονδίας να αναδείξει νέα εγχώρια ταλέντα.

Στην Ισπανία τα έχουμε πει αναλυτικότατα   ΕΔΩ. Απλά θυμίζω της επιλογές μας που είναι η νίκη της Μανρέσα και το under της Ρεάλ με την Βαλένθια που διαδικτυακά το βρίσκουμε 160,5 στο line ενώ με +10,5 για την Βαλένθια κλείνω προς το διπλό.

Το ντέρμπυ της Τουρκίας (που γίνεται σε κοινή έδρα φέτος) δεν θα μας απασχολήσει παρά μόνο στο live αν υπάρξει κάτι καλό.

Στην αδριατική λίγκα καλοβλέπω τα χάντικαπ για Μπουντούσνοστ (+6,5), Ραντνίσκι (+5,5) και Τσιμπόνα (+4,5) απλά ίσως ένα οριακά μπορεί να χαλάσει. Παίζοντας και τα τρία παιχνίδια μονά αποδεκτά με ισόποσο ποντάρισμα είμαστε μια χαρά πιστεύω. Προσοχή και στο βοσνιακό ντερμπάκι καθώς η φετινή Ιγκόκεα ναι μεν "πετάει" άλλα τα παιχνίδια με την Σιρόκι πάντα έχουν άλλο χρώμα.

ΣΥΝΟΨΗ   για bet περιέργειας περισσότερο όμως σήμερα καθώς η μέρα δεν είναι για πολλά.

ΚΙΜΚΙ (+5,5)   75-70

ΒΑΛΕΝΘΙΑ (+10,5) 

ΜΠΟΥΝΤΟΥΣΝΟΣΤ (+6,5)

ΡΑΝΤΝΙΣΚΙ (+5,5)

ΤΣΙΜΠΟΝΑ (+4,5)


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

(+5,5)  ΚΙΜΚΙ- ΤΣΚΚΑ     1
ΡΕΑΛ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ   UNDER   160,5 ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ


**ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΜΑΝΡΕΣΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου