Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Γαλλογερμανικές μονομαχίες στα παρκέ


Στην Γαλλία και την Γερμανία έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική δράση Τετάρτη και Πέμπτη. Βέβαια τα δύο αυτά πρωταθλήματα θέλουν προσοχή πάντα άλλα για την συγκεκριμένη τριάδα ΟΠΑΠ είμαι αρκετά αισιόδοξος. Σήμερα ανήμερα Χριστούγεννα λόγω περιορισμένου χρόνου δεν μπορώ να κάνω εκτεταμένη ανάλυση άλλα αύριο με update θα είμαι πιο επεξηγηματικός και θα συμπληρώσω το άρθρο και με πρόταση διαδικτύου. Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Χρόνια Πολλά με υγεία πάνω από όλα.

update 26/12  12.15

Στην Γερμανία ξεκινάμε από νωρίς με την Ουλμ να είναι μεγάλο φαβορί απέναντι στην Τρίερ άλλα η νίκη της πληρώνει ψίχουλα (1,25) δεδομένου πως οι γηπεδούχοι διανύουν περίοδο κάμψης και η φετινή Τρίερ ως τώρα κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα. Δεν παίζω πάντως και χάντικαπ για Τρίερ γιατί η   Ουλμ αν παίξει σύμφωνα με αυτό που μπορεί τότε το καλύπτει. Η Μπάγερν από τότε που ανέλαβε ο Πέσιτς μοιράζει κατοστάρες και στο παιχνίδι με την Μπρεμερχάβεν σίγουρα και δίκαια είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη. Με το χάντικαπ δεν θέλω να μπλέξω πάντως καθώς και η ομάδα από την Βρέμη είναι σε καλή κατάσταση. Προφανές το over εδώ (163,5) το οποίο προσωπικά αν θα έπαιζα θα ήταν λίγα λεφτά πάντως και μόνο του.

Η Φρανκφούρτη είναι όνομα άλλα βρίσκεται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα και δεν παίζει καλά. Υποδέχεται την επίσης κακή τελευταία Μπέϊρουθ και χρειάζεται την νίκη. Προσωπικά δεν θα ακουμπήσω την αναμέτρηση. Η Φρανκφούρτη είναι εντελώςς απρόβλεπτη τελευταία και δεν αξίζει αυτό το 1,50 της νίκης της ακόμα και αν βγει εύκολα. Η νεοφώτιστη Μίτελντόϊτσερ υποδέχεται σε ένα ματς- τελικό την ανεβασμένη Γκίσεν και λέω τελικός καθώς τα παιχνίδια αυτά μεταξύ ομάδων που στόχο έχουν απλά την παραμονή είναι κατά την ποδοσφαιρική ορολογία "εξάποντα"! Αγωνιστικά το χάντικαπ της Γκίσεν είναι πρόκληση απλά αν θα έπαιζα κάτι θα ήταν, όχι σε καλό δελτίο, την χαμηλή νίκη της Μίτελ (που είναι σαφέτατα πιο ξεκούραστη) καθώς η έδρα παίζει σημαντικό ρόλο σε τέτοια ματς.

Από αύριο στην Μπουντεσλίγκα μου αρέσει η νίκη της Βόννης (1,40) απέναντι στην πιο κουρασμένη Τούμπιγκεν (που πήρε την νίκη που έπρεπε με την Φρανκφούρτη την Κυριακή). Άσσος και στον ΟΠΑΠ. Περίεργα δοσμένο το Άρτλαντ- Μπραουνσβάϊγκ και απέχουμε ενώ σε ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι για την άνετη παραμονή η Λούντβι εντός έστω και δύσκολα μπορεί την νίκη απέναντι στην Χάγκεν (1,70).

Στην Γαλλία η αγωνιστική είναι δύσκολη και ξεχώρισα μόνο δύο παιχνίδια. Τους άσσους για Νανσί και Λιμόζ. Στα υπόλοιπα, ειδικά με τα χάντικαπ του ΟΠΑΠ, δεν μου άρεσε κάτι.

Στρασβούργο και Ναντέρ προέρχονται από νίκες, και το +6,5 της Ναντέρ μοιάζει οριακό. Ντέρμπι στο Ανταρές άλλα η Λε Μαν δεν είναι καλά και το +5,5 της Σολέ ή είναι "δώρο" ή είναι "παγίδα" συνεπώς δεν ασχολούμαστε. Η Γκραβελίν λογικά κερδίζει την Βιλερμπάν άλλα η νίκη της είναι πολύ χαμηλή, χωρίς αξία. Τελικός στην ουρά για Ντιζόν και Ποϊτιέρ με τους γηπεδούχους να έχουν περισσότερη ανάγκη τους βαθμούς άλλα εντός έδρας φέτος δεν πολυπειθουν. Προς άσσο η Ροάν άλλα και εδώ το χάντικαπ μας αποτρέπει να στοιχηματίσουμε ενώ η Χάβρη παίζει δεύτερο σερι εντός, με την Σαλόν αυτή την φορά και δύσκολα θα ντουμπλάρει καθώς η Σαλόν χωρίς ευρωλίγκα πλέον θα έχει περισσότερη σταθερότητα. Με το +4,5 πάντως επίσης δεν μπλέκουμε.

Κράτησα την Λιμόζ που φαίνεται να αποδίδει πλέον και εντός έδρας και χρειάζεται την νίκη απέναντι στην Ορλεάν. Μία Ορλεάν που δεν περίμενα να κάνει περίπατο με την Ντιζόν το Σάββατο, τρέχει ένα καλό σερί νικών άλλα δεν νομίζω να το συνεχίσει στο ιστορικό Μπομπλάν. Η Νανσί είναι αλλοπρόσαλλη φέτος, απλά ξεκίνησε με όνειρα τίτλου και ήδη σε σχέση με την αρχή έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση. Έχασε με κάτω τα χέρια στο Αστρομπάλ πάντως, λογικά όμως σήμερα το παλεύει μέχρι τέλους το παιχνίδι με την Παρί ( που είναι ομάδα έδρας περισσότερο) και για μένα κερδίζει!


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

808. ΛΙΜΟΖ- ΟΡΛΕΑΝ (+0,5)     1    75-64
809. (+0,5) ΝΑΝΣΙ- ΠΑΡΙ ΛΕΒΑΛΟΥΑ    1   89-84
829. ΒΟΝΝΗ- ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ (+4,5)    1   94-96


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΛΙΜΟΖ- ΟΡΛΕΑΝ    1    ΝΙΚΗ
ΒΟΝΝΗ- ΤΟΥΜΠΙΓΚΕΝ    1     ΝΙΚΗ



ΔΥΑΔΑ ΟΠΑΠ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

808. ΛΙΜΟΖ- ΟΡΛΕΑΝ (+0,5)    1
831. (+1,5) ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   1  82-74

3 σχόλια:

  1. Καλα Χριστούγεννα Γιώργο και εύχομαι υγεία ευτυχεια και πολλα ταμεία να μας χαρίζεις συνέχισε ετσι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλα Γιώργο σ εύχομαι οτι επιθυμείς υγεία και ευτυχεια και να συνεχίσεις να μας χαρίζεις πολλα ταμεία....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλές γιορτές να έχουμε πάντα με υγεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή