Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Ντέρμπι μίσους στην Βαρκελώνη (Αναλύσεις- Προτάσεις διημέρου)



Δεν μας έκαναν την χάρη χθες Εφές και Μπουλαζάκ. Οι τούρκοι για 30’ λεπτά ήταν κοντά στο σκορ άλλα κατάρρευσαν στο τέλος. Η Μπουλαζάκ σε ένα κακό παιχνίδι σημείωσε μόλις 46π. (αρνητικό ρεκόρ) και έχασε δίκαια από την Ντιζόν. Πήραμε Ποϊτιερ και Σολέ (εύκολα) άλλα δεν ήταν αρκετό. Σήμερα δεν έχει πολλά παιχνίδια. Ο κύριος όγκος από Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία είναι αύριο. Λίγες πάντως είναι οι επιλογές. Πάμε να δούμε τι θα παίξουμε το Σαββατοκύριακο.


Πρώτη επιλογή είναι η Φρανκφούρτη. Ο ΟΠΑΠ βγήκε με +9,5 για τους ιστορικούς Skyliners που είναι μακράν το υψηλότερο της αγοράς. Αγωνιστικά οι γηπεδούχοι δεν κάνουν καλή χρονιά άλλα με την άμυνα και την έδρα τους προσπαθούν για το καλύτερο. Προέρχονται από νίκη εντός με την Μπέϊρουθ. Σήμερα αντιμετωπίζουν ακόμα μία ομάδα από την βαυαρία. Την ακριβή Μπάγερν. Η Φρανκφούρτη είναι όνομα στην Γερμανία και με τις πρωτοκλασάτες ομάδες παίζει καλά με σκληρές άμυνες. Η Μπάγερν από τότε που ανέλαβε ο Πέσιτς ρίχνει κατοστάρες άλλα σήμερα εκτιμώ πως θα κολλήσει και αν κερδίσει θα είναι δύσκολα. Κρατώ το +9,5 στον ΟΠΑΠ και το under 153,5 στο διαδίκτυο.


Δεύτερη επιλογή είναι το χάντικαπ της Μπραουνσβάϊγκ. Η Μπάμπεργκ σαφέστατα είναι ποιοτικότερη άλλα έχει πλέον και την ευρωλίγκα όπου τα έδωσε όλα στην ανδαλουσία με την Μάλαγα. Τώρα υποδέχεται την Ρεάλ σε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Στα εγχώρια δεν έχει γκελάρει τόσο, όσο η Άλμπα και την παίρνει να κάνει συντήρηση, ακόμα και να χάσει κάποιο παιχνίδι για χάρη της ευρωλίγκα. Πιστεύω πως το +12,5 είναι καλό χάντικαπ και δεν καλύπτεται.


Τρίτη επιλογή είναι η Βόννη. Μία Βόννη που αυτοκτόνησε με την Τούμπιγκεν την Πέμπτη και έχει ευκαιρία να ρεφάρει μέσα στο Χάγκεν. Άκρως επιθετικές αμφότερες οι ομάδες γεγονός που ευνοεί το παιχνίδι της Βόννης. Κρατάω το +1,5 του διπλού στον ΟΠΑΠ.


Τέταρτη επιλογή είναι η Εστουντιάντες. Οι φοιτητές έρχονται από συντριβή στην Βαρκελώνη με την Μπανταλόνα ενώ κλείνουν δύσκολα τον πρώτο γύρο με Κάχα και Μπαρτσελόνα, Θέλουν την νίκη καθώς φέτος ο στόχος είναι τα πλέι οφ. Η Μούρθια με την έδρα κέρδισε την Σαραγόσα δύσκολα και έκανε αποφασιστικό βήμα παραμονής έστω και αν είναι νωρίς να μιλάμε για αυτά. Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι στο οποίο δεν αποκλείω την παράταση καθώς κανείς δεν θέλει να χάσει. Μικρό άλλα καλό το +2,5 της Εστουντιάντες.


Πέμπτη επιλογή η Σαραγόσα. Οι γηπεδούχοι είναι επίσης ομάδα έδρας και παρόλο που δεν έχουν την ποιότητα της Μπιλμπάο εντός είναι ιδιαίτερα μαχητικοί και μόνο η Μπαρτσελόνα πέρασε με διπλό. Οι βάσκοι είναι σε καλή κατάσταση άλλα πιστεύω πως η έδρα θα μιλήσει σε αυτό το ζευγάρι.


Τελευταία επιλογή είναι η Μπαρτσελόνα. Που άρχισε να συνέρχεται με την κατοστάρα επί της Ουλκέρ και περιμένει την μισητή Ρεάλ για μία άτυπη ρεβάνς του χαμένου σούπερ καπ αρχή της σεζόν. Περιττό να μιλήσω για κίνητρο. Απλά και στατιστικά να το δούμε, αν σε κάποιο παιχνίδι έπρεπε να σπάσει το αήττητη της Ρεάλ (14-0 ρεκόρ) αυτό θα ήταν. Προς  under 152,5 σε σύνολο πόντων καθώς περιμένω δυνατές άμυνες.


Καλό σημείο και η νίκη της Σκαβολίνι από την  Ιταλία (1,57).



ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ ΣΑΒΒΑΤΟΥ  (ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ)


733. (+9,5) ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ- ΜΠΑΓΕΡΝ     1

766. (+12,5) ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ- ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ    1

767. ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ- ΒΟΝΝΗ (+1,5)    2


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  ΣΑΒΒΑΤΟΥ


ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ- ΜΠΑΓΕΡΝ   UNDER  153,5   ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΡΕΑΛ    UNDER   152,5 ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ ΚΥΡΙΑΚΗΣ  (ΙΣΠΑΝΙΚΗ)


759. ΜΟΥΡΘΙΑ- ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ (+2,5)    2

760. (+0.5) ΣΑΡΑΓΟΣΑ- ΜΠΙΛΜΠΑΟ    1

777. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΡΕΑΛ (+1,5)     1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΡΕΑΛ    1    ΝΙΚΗ

ΣΚΑΒΟΛΙΝΙ- ΜΟΝΤΕΓΚΡΑΝΑΡΟ   1   ΝΙΚΗ


ΕΙΔΙΚΟ ΟΠΑΠ ΓΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΡΕΑΛ

054- 112 ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΝΤΩΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 6-10    (7 πόντοι)

Καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου