Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Θα το παλέψουν τα αουτσάϊντερ (Προτάσεις Σαββάτου)




Κακή η χθεσινή μέρα στην ευρωλίγκα στα σημεία με χάντικαπ. Καλή στα σύνολο πόντων καθώς τα άντερ σε Κάουνας, Κωνσταντινούπολη και Μαδρίτη πέρασαν με σχετική ευκολία. Σήμερα, έχοντας αφήσει τα ευρωπαϊκά σαλόνια, επιστρέφουμε στις εγχώριες λίγκες χωρίς πάντως να μας ξετρελαίνει το Σάββατο σε αντίθεση με την Κυριακή όπου υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Πρώτη επιλογή είναι ο Ηλυσιακός. Που άλλαξε προπονητή (από τον άπειρο Παπανικολάου, στον έμπειρο Ζευγώλη) και πάλεψε με τον Πανιώνιο σχεδόν μέχρι τέλους. Ο Απόλλωνας είναι δίκαια το φαβορί και λόγω έδρας άλλα αυτό το +8,5 του Ηλυσιακού εμένα μου αρέσει. Περιμένω να παλέψουν και σήμερα τα παλικάρια του Ζευγώλη.

Δεύτερη επιλογή είναι η Φουενλαμπράδα. Η ομάδα της Μαδρίτης ψάχνει μία νίκη ψυχολογίας καθώς με την αλλαγή προπονητή παίζει καλύτερα και χάνει στις λεπτομέρειες άσχετα αν ο αντίπαλος είναι ποιοτικά ανώτερος (Μπαρτσελόνα- Μπιλμπάο). Η Βαγιαδολίδ έκανε ένα μικρό σερί νικών, άνετη είναι, παραμονή μόνο θέλει και δίκαια έχασε στην Μούρθια. Πιστεύω πως αν δεν χάσει εκ νέου σήμερα, οριακά θα κερδίσει την Φουενλαμπράδα οπότε με το +6,5 που θπάρχει είμαστε μια χαρά.

Τρίτη επιλογή είναι η Μπάγερν από αύριο καθώς δεν βρήκα καλό σημείο από σήμερα άλλο. Με Πέσιτς πλέον οι βαυαροί, με καλό υλικό πάντα και με μία Άλμπα να έχει την κούραση από την ευρωλίγκα και την χαρά της πρόκρισης στο Τοπ 16 με την σημαντική  νίκη επί της Πρόκομ την Πέμπτη… Δεν χρειάζομαι περισσότερα. Είναι το σημείο του κουπονιού βάσει μομέντουμ και ας το χάσω. Το πιστεύω πολύ.

Στο διαδίκτυο μαζί με την Φουενλαμπράδα βάζω και την νίκη της Μοντεγκρανάρο (1,45-1,50) από αύριο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ

722. ΑΠΟΛΛΩΝ Π.- ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (+8,5)    2
728. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ- ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ (+6,5)    2
786. ΑΛΜΠΑ- ΜΠΑΓΕΡΝ (+7,5)     2

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ- ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ   2  ΜΕ 7,5π. ΥΠΕΡ ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ
ΜΟΝΤΕΓΚΡΑΝΑΡΟ- ΜΠΙΕΛΑ   1   ΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου