Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Eurochallenge τελευταία στροφή!





Φτάσαμε αισίως στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του eurochallenge. Αρκετές ομάδες έχουν προκριθεί, άλλες όμως όχι ακόμα και σήμερα κληρώνει! Πάμε εν τάχει να δούμε τι κρατάμε.

Στην πρώτη δυάδα που είναι και η «καλή» επιλέγουμε το +5,5 της Τόφας στον τελικό με την Κρκα στο Νόβο Μέστο. Ο νικητής παίρνει και την πρόκριση και τα φετινά ρόστερ των δύο ομάδων είναι σχεδόν ισοδύναμα. Δεύτερη επιλογή η απλή νίκη της Σζολνόκι. Συνηθίζω να αποφεύγω τόσο χαμηλές νίκες (1,25-1,30) στο eurochallnege άλλα εδώ που φτάσαμε οι ούγγροι νομίζω πως δεν θα χάσουν.

Στην δεύτερη δυάδα επιλέγω το +4,5 της Άαλσταρ στο παιχνίδι με την Παρί στην Γαλλία. Περασμένες είναι και οι δύο ομάδες. Η Άαλσταρ με νίκη 11π. παίρνει την πρωτιά. Φαινομενικά η Παρί μοιάζει «πιο γεμάτη ομάδα» άλλα το πονηρό αυτό χάντικαπ των βέλγων με σπρώχνει προς το διπλό. Το συνδυάζω με την χαμηλή επίσης νίκη της Χιμίκ (περίπου 1,25) απέναντι στην Γκας Μετάν. Στο παιχνίδι στο Ντιζόν διεξάγεται 3 ώρες μετά από αυτό της Χιμίκ. Οι ουκρανοί αν χάσουν και παράλληλα κερδίσει η Ταρτού στην Γαλλία μένουν εκτός καθώς υστερούν στην ισοβαθμία με τους εσθονούς. Επομένως πρέπει να κερδίσουν για να είναι εξασφαλισμένοι και να δώσουν αδιάφορο χαρακτήρα στο βραδινό παιχνίδι. Εφικτή η νίκη καθώς η Γκας Μετάν είναι κυρίως ομάδα έδρας.



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ    1



ΚΡΚΑ- ΤΟΦΑΣ (+5,5)     2   70-72

ΣΖΟΛΝΟΚΙ- ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ    1   ΝΙΚΗ   77-71



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ    2



ΠΑΡΙ- ΑΑΛΣΤΑΡ (+4,5)       81-90

ΧΙΜΙΚ- ΓΚΑΣ ΜΕΤΑΝ    1  ΝΙΚΗ   89-66


*Πάντα στο eurochallenge θα το λέω. Βάζουμε λίγα γιατί είναι αλλοπρόσαλλη διοργάνωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου