Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Η Ευρώπη παίζει Μπάσκετ (προτάσεις Σαββατοκύριακου)





Επιστροφή μετά την ευρωπαϊκή μας περιπλάνηση μεσοβδόμαδα στα κλασικά κουπόνια σαββατοκύριακου με όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα να  είναι σε πλήρη εξέλιξη. Στην ευρωλίγκα, που είναι η εμπορικότερη διοργάνωση, για ακόμα μία αγωνιστική δεν τα πήγαμε άσχημα. Πέρασαν η ΚΑΝΤΟΥ, η ΟΛΙΜΠΙΑ, η ΚΑΧΑ, η ΠΑΡΤΙΖΑΝ και η ΜΑΛΑΓΑ. Χάθηκαν η ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ και η ΟΥΛΚΕΡ. Δυστυχώς η Ουλκέρ ήταν κομβικό σημείο στην χημεία μας και μας κατέστρεψε την πρόταση ίντερνετ της Τετάρτης που περιμέναμε να κλείσουμε με Πανιώνιο άλλα και μία τριάδα ΟΠΑΠ χθεσινή με επιβεβαιωμένα το under στο Λιέτουβος- Μπάμπεργκ και τον άσσο της Ολίμπια.


Σήμερα η μέρα δεν είναι για πολλά. Η Κυριακή μοιάζει καλύτερη. Θα σας τα δώσω όλα σήμερα καθώς αύριο λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων δεν ξέρω κατά πόσο θα καταφέρω να είμαι online την ώρα που πρέπει.


Πρώτη επιλογή για σήμερα η Λούντβι. Που κάποτε πρέπει να κερδίσει μετά από 5 σερί ήττες και πάντα στην έδρα της είναι  περισσότερο αξιόμαχη παρά μακριά από αυτήν. Η Τρίερ αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη μέχρι τώρα άλλα σαν ρόστερ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Ήθελα το χάντικαπ 1-2 πόντους παραπάνω είναι η αλήθεια. Άλλα ακόμα και έτσι προτιμώ τον άσσο.


Δεύτερη επιλογή είναι ο Πανελευσινιακός. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν την νίκη. Η Ελευσίνα πεισμωμένη από το διαιτιτικό «χειρουργείο» με τον Πανιώνιο έχει συσπειρωθεί. Ο Απόλλωνας είναι ανεβασμένος άλλα παίζει καλύτερα στην Πάτρα. Άσσος στον ΟΠΑΠ και under  154,5 στο διαδίκτυο οι επιλογές μου. Περιμένω «σφιχτό» παιχνίδι με νικητή τα παλικάρια του Γιώργου του Σκαραφίγκα.


Τρίτη επιλογή είναι η Μπουλαζάκ. Εδώ κυνηγάμε την έκπληξη (σύνηθες φαινόμενο στην Γαλλία) καθώς η Λε Μαν που είναι το φαβορί έχει την κούραση από το eurocup πλέον και στα περισσότερα της παιχνίδια στην Γαλλία δεν είχαμε μεγάλες διαφορές υπέρ της. Η Μπουλαζάκ θα το παλέψει πιστεύω. Έχασε εύκολα εντός από την Ορλεάν την προηγούμενη αγωνιστική, ένα παιχνίδι που ήθελε να πάρει, συνεπώς δεν πιστεύω πως θα παραδοθεί αμαχητί σήμερα και ας είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία.


Στον διαδίκτυο πάμε με το under 154,5 στο Πανελευσινιακός- Απόλλωνας και συμπληρώνουμε διπλασιασμό με την χαμηλή νίκη της Βιλερμπάν (1,20) που όπως έχω ξαναγράψει δεν είστε υποχρεωμένοι να την βάλετε αν δεν παίζεται πολλά λεφτά.


Την Κυριακή πολλές οι επιλογές. Στην  πρόταση ΟΠΑΠ ξεχώρισα την Βαγιαδολίδ καθώς δεν βλέπω να περνά περίπατο η Βαλένθια από αυτή την έδρα. Επίσης καλά σημεία είναι ο άσσος της Αβελίνο και το χάντικαπ της Εστουντιάντες στο τοπικό ντέρμπυ της Μαδρίτης. Η Εστού σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται το συγκεκριμένο παιχνίδι με την Ρεάλ στην έδρα της το έχει πάντα Νο1 που πρέπει να κερδίζει. Άσχετα αν τα καταφέρνει ή όχι. 

Διαδικτυακά την Κυριακή πάμε με 2 νίκες που πρέπει να γίνουν από τους γηπεδούχους.Της Χιπούσκοα (1,70) και της Μπάγερν (1,40).


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


722. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ (+1,5)    68-69

724. (+2,5) ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ- ΤΡΙΕΡ    1   71-60

730. ΛΕ ΜΑΝ- ΜΠΟΥΛΑΖΑΚ (+11,5)    2   61-67

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ   UNDER   154,5 ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ  68-69

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ- ΝΤΙΖΟΝ  1   ΝΙΚΗ   78-65


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ  ΚΥΡΙΑΚΗΣ


779. (+5,5) ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ    1   74-66

788. (+0,5)  ΑΒΕΛΙΝΟ- ΡΟΜΑ    1   79-94

793. (+5,5) ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ- ΡΕΑΛ    1    74-87


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ



ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ- ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ  1    ΝΙΚΗ    72-94

ΜΠΑΓΕΡΝ- ΒΟΝΝΗ   1   ΝΙΚΗ     104-91


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου