Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Πρεμιέρα Τοπ 16 (Ευρωλίγκα)


Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία πάνω από όλα και μακάρι στοιχηματικά να βγαίνει πάντα ένα μεροκάματο γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. Πρεμιέρα με το Τοπ 16 στην Ευρωλίγκα με όλα τα παιχνίδια μονά αποδεκτά στον ΟΠΑΠ και σε όλα απλές νίκες άλλα με παράταση (λες και δυσκολεύεται να κάνει μία δουλειά ολόσωστη η ελληνική εταιρία, πάντα θα αφήνει ένα παράθυρο ατέλειας). Μία πρεμιέρα όπου έχει δύσκολα παιχνίδια και τα χάντικαπ είναι πολύ μελετημένα. Οπότε πάμε συγκρατημένα και έχουμε το νου μας και στο live.


Θα είμαι σύντομος λόγω έλλειψης χρόνου. Με το πέρας των γιορτών θα επιστρέψουμε πάντως στις κανονικές μας αναλύσεις.


Στο Μάλαγα- Λαμποράλ προσέχουμε πως για το πρωτάθλημα φέτος είχαμε Λαμποράλ- Μάλαγα 82-75 σε ένα παιχνίδι ροντέο. Γενικά περιμένω εκ νέου ένα παιχνιδι εναλλαγής σκορ και βολεύει το live. Ίσως προς over άλλα δεν ξέρω αν θα το βάλω κάπου. Δεν αξίζει νίκη Μάλαγα ακόμα και στο 1,45 του ΟΠΑΠ (διαδικτυακά 1,36) καθώς το παιχνίδι είναι ανοιχτό. Μάλλον κερδίζει η Μάλαγα άλλα όχι για 1,40 μ.ο. Το αφήνουμε.


Γαλατασαράϊ και Μακάμπι συνθέτουν ένα καλό ζευγάρι. Η Γαλατά έχει και την επιστροφή του Μενσά- Μπονσού. Φορμαρισμένες σχετικά αμφότερες πάμε λίγο με την έδρα που πέφτει η απόδοση της από 2,10 πλέον μέχρι 1,75 διαδικτυακά. Άλλα οι τούρκοι παίζουν με όρεξη στο Αμπντί Ιπεχτσί και έχουν μετά Ρεάλ εκτός! Λίγο άσσο μόνο.


Στο Βελιγράδι η Παρτίζαν φέτος δεν είναι τόσο ανταγωνιστική με τους «μεγάλους» όσο άλλες χρονιές. Ντεμπούτο Τέπιτς. Η Ρεάλ «καθάρισε» εύκολα και την Μπαρτσελόνα και αν θέλει περνά εύκολα και σήμερα. Δεν μπλέκουμε.


Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός δείχνει να στρώνει άλλα 1,20 και κάτω νίκη του εγώ δεν παίζω ποτέ για τοκογλυφία. Θολό παιχνίδι που γίνεται έτσι λόγω αστάθειας Παναθηναϊκού άλλα και ερωτηματικού της Μιλάνο που παρουσιάζει μία ομάδα προφανώς βελτιωμένη με Χάκετ σε σχέση με πριν άλλα εξακολουθεί εκτός έδρας να έχει νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι της που στοιχίζουν. Μέχρι +9,5 το χάντικαπ για Μιλάνο διαδικτυακά ίσως λίγα εδώ για περιέργεια και μόνο.


Η Μπαρτσελόνα μετά την «σφαλιάρα» από την Ρεάλ υποδέχεται την Εφές του Αγγέλου. Ο έλληνας κόουτς θα το πάει στην άμυνα άλλα το μομέντουμ δεν είναι καλό για διπλό με χάντικαπ και θα το αφήσω στην ησυχία του. Μπορεί η Μπαρτσελόνα το -10,5 εντός αν παίξει ως γνήσια Μπαρτσελόνα.


Ρώσικος εμφύλιος στο Κρασνονταρ με την Κούμπαν να μην έχει έδρα φόβητρο όπως έχουμε πει πολλάκις άλλα και την ΤΣΣΚΑ να συνεχίζει να μην πείθει και να είναι αισθητά κατώτερη βάσει του υλικού που διαθέτει. Νίκη ΤΣΣΚΑ δεν παίζω παρόλο που μπορεί να «ξυπνήσει» και να περάσει εύκολα. Και εδώ περιμένω εναλλαγές στο σκορ οπότε το live είναι μία λύση.


Καλό παιχνίδι στο Κάουνας με δύο ομάδες που στηρίζονται στην έδρα τους. Η Ζαλγκίρις ποντάρει στην εμπειρία και στο ταλέντο. Η Μπάγερν «χώνει» χρήμα άλλα ως πρωτάρα η συμμετοχή στο Τοπ 16 είναι μία επιτυχία από μόνη της. Ανοιχτό παιχνίδι. Πάω με το πιο γεμάτο  ρόστερ και το +2,5 της Μπάγερν. Θριλεράκι περιμένω.


Στο ΣΕΦ τέλος ο Ολυμπιακός έκανε δύο απανωτές ήττες και ενώ καλοέβλεπα και περίμενα το χάντικαπ της Ουλκέρ όταν βγήκε το πρόγραμμα του Τοπ 16 τώρα λέω να απέχω. Δεν παίζω πάντως και νίκη Ολυμπιακού 1,40-1,45 με την λογική ότι δεν ξανά χανεί. Είναι χαμηλή για ματς με την Ουλκέρ του Ομπράντοβιτς άσχετα αν περάσει ή όχι. Μάλλον περνά πάντως. Επιστέφουν Μπέγκιτς- Πρίντεζης.


Συνεπώς

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ  ΝΙΚΗ
ΜΙΛΑΝΟ (+9,5) ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ
ΜΠΑΓΕΡΝ (+2,5)


Στον ΟΠΑΠ θα κυνηγήσω δύο ανατροπές με λίγα χρήματα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΜΙΛΑΝΟ    2  ΗΜΙΧΡΟΝΟ /  1 ΤΕΛΙΚΟ       5,75
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΟΥΛΚΕΡ   2  ΗΜΙΧΡΟΝΟ /  1 ΤΕΛΙΚΟ              6,00


Διαδικτυακά η δυάδα που προκύπτει και παίζεται και στον ΟΠΑΠ

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ- ΜΑΚΑΜΠΙ  1   ΝΙΚΗ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ- ΜΠΑΓΕΡΝ  2  ΜΕ  2,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΑΓΕΡΝ


**Μαζεμένα


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου