Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Και οι "ουραγοί" έχουν ψυχή! (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακο)



Μετά το Eurocup, είχαμε το απόλυτο στις προτάσεις και στην Ευρωλίγκα (με ΤΣΣΚΑ- ΟΥΛΚΕΡ- ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ) . Αρχίζει να αλλάζει η ψυχολογία και να γεμίζει η τσέπη. Το διήμερο που έχουμε μπροστά μας είναι καθοριστικό για το μικρό μας σερί που πάει να γίνει. Θα είμαι σύντομος σήμερα. 

Γενικά το πρόγραμμα δεν έχει την σούπερ ευκαιρία όπως υπάρχει κατά καιρούς σε κουπόνια και το λέμε. Έχει παιχνίδια με ενδιαφέρον πάντως και σήμερα θα στηρίξουμε όχι την φόρμα άλλα ομάδες που έχουν πονηρά χάντικαπ και σίγουρα θέλουν την νίκη πολύ. Μένει να δούμε αν θα μπορέσουν να την πάρουν κιόλας.

Στην Ελλάδα πολλά φαβορί και όλα λογικά. Δεν βρήκα κάποιο που λόγω μομέντουμ μπορεί να σπάσει άλλα δεν έχουμε σύμμαχο την στατιστική. 5 στα 5 μικρά αν περάσουν (μακάρι) θα στηθεί ένα μικρό πάρτυ. Στην Δράμα ο ΚΑΟ με την έδρα μπορεί την νίκη και ας είναι φορμαρισμένη η Κηφισιά. Στο 1,40 εδώ. Βολεύει για τον άσσο και το πρόγραμμα που έχει ο ΚΑΟΔ μετά άλλα με -5,5 δεν θα ήθελα να μπλέξω. Στα Τρίκαλα η ομώνυμη ομάδα είναι χοτ εντός και ο Πανιώνιος έχει κούραση από το διπλό ταμπλό. Άλλα είναι σαν ομάδα ένα επίπεδο πάνω. Επίσης πιθανό το διπλό άλλα δεν ακουμπάω την αναμέτρηση καθώς ο Πανιώνιος ρεαλιστική την 3η θέση δεν την χάνει και θεωρώ απίθανο να «κλέψει» την 2η από τον Ολυμπιακό. 

Στο Ρέθυμνο τελικός για τους κρητικούς. Σωστό το 1,45 που είναι public άλλα το βάζουμε στα δελτία μας μιας και έχουμε φτάσει στο μη περαιτέρω για τον ΑΓΟΡ που άλλαξε και προπονητή (με Καλαφατάκη πλέον) και βάσει προγράμματος δεν τον παίρνει να χάσει. Η φόρμα πάντως δείχνει Κολοσσό οπότε βάζουμε μεν νίκη Ρέθυμνου άλλα δεν το ξεφτιλίζουμε κιόλας. Άχαστα δεν υπάρχουν.

Λογικά προς διπλό με -28,5 για Παναθηναϊκό μιας και η Ελευσίνα πάει για προπόνηση και ετοιμάζεται για τα τρία επόμενα σημαντικά παιχνίδια που έρχονται. Τέλος στο τοπικό ντέρμπυ της Θεσσαλονίκης δεν ακουμπάω τίποτα. Είναι αστείο το 1,25 νίκης του γηπεδούχου και ας περάσει (αν περάσει). Δίνεται τόσο χαμηλά επειδή προφανώς και όλοι πιστεύουν πως  δεύτερο διπλό δεν κάνει ο Άρης στην Πυλαία άλλα πόσο διαφορά ποιότητας υπάρχει αλήθεια στις δύο ομάδες; Πλην Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού και Πανιώνιου όλοι οι άλλοι σε ένα καζάνι βράζουνε με μικρές διαφορές είτε το θέλουμε είτε όχι. Συνεπώς απέχουμε στοιχηματικά από το ντέρμπυ.

Στην Ισπανία πάμε με λίγο Μούρθια (+10,5) όπου ανεβάζει στροφές ο Μάικλ και έχουμε αλλαγή προπονητή στην ομάδα μετά τον διασυρμό εντός από την Ομπραντόϊρο. Λέω για λίγα γιατί δυστυχώς η Μούρθια είναι ομάδα έδρας και τώρα παίζει εκτός και μάλιστα σε καλή σχετικά έδρα, αυτή της Σαραγόσα. Στα υπόλοιπα προσέχουμε ίσως κάνει συντήρηση η Μπαρτσελόνα με την Σεβίλλη και ίσως ξεσπάσει η Ρεάλ εντός με την Μάλαγα. Μάλλον κερδίζει και η Λαμποράλ άλλα πολύ χαμηλό αυτό το 1,30. Ότι σας κάνει κέφι το βάζεται κάπου.

Κομβικό παιχνίδι για την Εστού που παίζει εντός με την καλύτερη μεν Χιπούσκοα η οποία πάντως βγάζει μία μικρή κούραση καθώς είχε δύσκολο πρόγραμμα. Οι «φοιτητές» δεν ξέρω αν θα σώσουν την χρονιά. Δεν παίζουν καλό μπάσκετ είναι η αλήθεια άλλα εντός έδρας που είναι και η δύναμη τους θεωρητικά δεν ξέρω πόσα match ball παραμονής θα έχουν ακόμα. Λογικά όχι πολλά. Άσσος.

Στην Ιταλία λογικά η Αβελίνο κερδίζει και περνά αυτό το 1,30. Άλλες τρεις μικρές νίκες πιθανές είναι της Μπολόνια, της Σιένα και της Καντού. Δεν ξέρω αν θα σπάσει κάποια. Μπολόνια και Σιένα είναι ντεφορμέ πάντως για να τα λέμε όλα. Κρατάω μόνο την Μοντεγκρανάρο. Πάλι κόντρα στην φόρμα της Βενέτσια (που είναι πάντως ομάδα έδρας) ο έμπειρος Ρεκαλκάτι βλέποντας την Σκαβολίνι να ενισχύεται στην μάχη της παραμονής ξέρει πως με την Ρέτζιο εκτός μετά δεν έχει τύχη και θα προσπαθήσει στην έδρα του (που ποντάρει) να κάνει την νίκη με την Βενέτσια. Δεν αναπληρώθηκε ο Κόλινς πάντως άλλα έτσι όπως δίνεται από τις εταιρίες το παιχνίδι εγώ διπλό δεν παίζω ποτέ. Άσσος επομένως.

Στην Γαλλία χαμός καθώς οι γάλλοι έχουν μπερδέψει πρωτάθλημα με κύπελλο και στα μεσοβδόμαδα υπάρχει και η Ευρώπη και μερικές ομάδες θα σκάσουν. Χθες είχαμε κύπελλο Νανσί- Στρασβούργο. Δευτέρα και Τρίτη πάλι κύπελλο. Το Στρασβούργο για παράδειγμα σε 6 μέρες δίνει 3 ματς!! Στοιχηματικά μόνο Χάβρη (μέχρι +4,5 υπάρχει). Περίπτωση Μοντεγκρανάρο που ανέλυσα παραπάνω. Απλά ακόμα πιο ομάδα έδρας η Χάβρη και επίσης πονηρό χάντικαπ ή καλύτερα πιθανό τυράκι η νίκη της Βιλερμπαν.

Στην Γερμανία τέλος προσοχή καθώς είχαμε διακοπή λόγω all star και μόνο όσες ομάδες είχαν Ευρώπη έχουν μπει σε πρόγραμμα. Έτσι πάμε με το διπλό της Μπάγερν (-12,5) με την μαχητική πάντως (πριν την διακοπή) Μιτελντόϊτσερ. Περιμένω μετά την ήττα από την Γαλατά ξέσπασμα πάντως των βαυαρών  και μου άρεσε το διπλό βάσει μομέντουμ. Δεύτερο σημείο το διπλό της Ούλμ με χάντικαπ (+7,5). Πριν την διακοπή είχαμε Ουλμ- Ολντενμπουργκ 77-88. Τώρα το παιχνίδι είναι για τον β’ γύρο άλλα το γερμανικό καλεντάρι είναι ότι να ναι οπότε παίζουν πάλι οι ίδιες ομάδες. Ρεβάνς θέλει οι Ουλμ που έχει και 5 διπλά. Ομάδα εκτός έδρας η Ολντενμπουργκ που μετρά 8-2 όταν εντός μόλις 4-3. Δεν θέλω κάτι άλλο για να παίξω διπλό με  χάντικαπ. Ακόμα και αν χάσει η Ουλμ πιστεύω θα είναι στο καλάθι. Καλό το 3,10 ξερή νίκη Ουλμ.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ ΒΑΣΙΚΗ

750. ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ- ΟΥΛΜ (+7,5)   2
757. (+1,5) ΜΟΝΤΕΓΚΡΑΝΑΡΟ- ΒΕΝΕΤΣΙΑ   1
760. ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ- ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ (+0,5)   1

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ  2

728. (+3,5) ΧΑΒΡΗ- ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ   1
723, (+12,5) ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ- ΜΠΑΓΕΡΝ   2
718. ΣΑΡΑΓΟΣΑ- ΜΟΥΡΘΙΑ (+10,5)   2

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   1

ΡΕΘΥΜΝΟ- ΚΟΛΟΣΣΟΣ   1   ΝΙΚΗ ΡΕΘΥΜΝΟ
ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ- ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ  1  ΝΙΚΗ ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  2

ΜΟΝΤΕΓΚΡΑΝΑΡΟ- ΒΕΝΕΤΣΙΑ   1 ΜΕ 1,5π. ΥΠΕΡ ΜΟΝΤΕΓΚΡΑΝΑΡΟ
ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ- ΟΥΛΜ    2   ΜΕ 7,5π. ΥΠΕΡ ΟΥΛΜ



Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου