Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Το ενδιαφέρον στην Ελλάδα (Αναλύσεις- Σύνοψη- Προτάσεις Σαββατοκύριακο)




Μετά από την απόλυτη επιτυχία στο Eurocup ήρθε η απόλυτη καταστροφή στην Ευρωλίγκα με ένα χορταστικό 0 στα 4. Σας είχα πει πως κάποιες νίκες θα σπάσουν δεν θα περάσουν και οι 7  μικρές. Είχα πιθανολογήσει σε 1-2 νίκες μιας και το μομέντουμ ευνοούσε τα φαβορί. Έγινε «γενοκτονία». Πλην Μιλάνο και Μακάμπι (του Παναθηναϊκού σε 1,15 ήταν εκτός συναγωνισμού κατά μία έννοια) έσπασαν Ολυμπιακός- Ουλκέρ (τα δύο σημεία που πήραν παιχνίδι άλλα και πώς να μην τα βάλεις) ενώ συμπλήρωσε το καρέ η ΤΣΣΚΑ και η Γαλατασαράϊ. Προσωπικά πίστεψα πως θα περνούσαν Ολυμπιακός και Ουλκέρ και θα είχαμε σπάσιμο σε Μιλάνο και Μακάμπι. Αυτό δείχνουν και οι προτάσεις μου άλλωστε. Δεν βγήκε αυτή η σκέψη. Μοιραία φυσιολογικά και δίκαια ήρθε το απόλυτο μηδέν. Επιβεβαιώθηκε ο φόβος μου για τα public bet άλλα ήταν τέτοια η συγκυρία που δύσκολα κάποιος δεν θα έβαζε κάπου ή νίκη Ολυμπιακού πόσο μάλλον νίκη Ουλκέρ. Αυτά με την Ευρωλίγκα. Πάμε στα φρέσκα τώρα με την ελληνική Α1 να έχει αυτό το τριήμερο την τιμητική της με τα καλύτερα στοιχηματικά παιχνίδια.


Ξεκίνημα λοιπόν με το Κηφισιά- Τρίκαλα. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχαμε διπλό της Κηφισιάς στα Τρίκαλα. Έκτοτε και οι δύο ομάδες κάνουν καλή πορεία και δείχνουν πως μπορούν να σωθούν νωρίς. Ομάδες έδρας, ιδιαίτερα τα Τρίκαλα που ψάχνουν όμως και το πρώτο τους διπλό. Η Κηφισιά με έμπειρους παίχτες αν και νεοφώτιστη προέρχεται από νίκη πάλι εντός με την Ελευσίνα. Τα Τρίκαλα πάλεψαν στην Δράμα άλλα έχασαν δίκαια. Δεύτερο σερί εντός για Κηφισιά, δεύτερο σερί εκτός για Τρίκαλα, με διπλό Κηφισιάς στα Τρίκαλα, χωρίς διπλό ακόμα τα Τρίκαλα και με επόμενα δύο για Τρίκαλα με Πανιώνιο και Παναθηναϊκό, δεν θέλω κάτι άλλο για να παίξω χάντικαπ για Τρίκαλα. Δείχνει καλό σημείο.


Στα Ηλύσια επίσης σπουδαίο παιχνίδι. Οι αθηναίοι με κόσμο τώρα. Χωρίς κόσμο είχαν νικήσει την προηγούμενη αγωνιστική το Ρέθυμνο εύκολα. Πάντα μαχητικοί εντός. Ο Απόλλων στα σχοινιά. Ενισχύθηκε όμως  και πάλεψε στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Μας «κουβάδιασε» πάντως στα παιχνίδια με Κηφισία και Πανιώνιο και είμαι επιφυλακτικός. Με τρώει πάντως να παίξω διπλό με χάντικαπ γιατί έκανε καλές προσθήκες. Το παιχνίδι το θέλουν και οι δύο. Στοιχηματικά είμαι προς το διπλό άλλα θα το βάλω στην δεύτερη πρόταση και όχι στην πρώτη.


Ο Άρης με Μίνιτς πλέον και με κόσμο. Επίσης χωρίς κόσμο έχασε από τον Κολοσσό πάλι εντός. Too much δεύτερη σερί ήττα στο Αλεξάνδρειο. Ο ΚΑΟΔ είναι πονηρή ομάδα και επικίνδυνη άλλα πάντα μία ομάδα έδρας και όχι εκτός έδρας. Κρατάω έστω και δύσκολα νίκη για τον Άρη στο 1,55 περίπου καθώς έρχεται και το τοπικό ντέρμπι στην Πυλαία και η νίκη σήμερα χρειάζεται και για ψυχολογικούς λόγους. Ο ΚΑΟΔ είναι άνετος άλλωστε. Κέρδισε τα Τρίκαλα και μετά υποδέχεται στην καλή του έδρα την Κηφισιά. Οριακό το χάντικαπ πάντως -3,5 για ΟΠΑΠ. Δεν θα εκπλαγώ αν έχουμε θρίλερ ολκής οπότε και αποφεύγω το σημείο στην ελληνική εταιρία.


Ικάρος και Ρέθυμνο είναι παιχνίδι προς αποφυγή. Απλά προσοχή. Και οι δύο θέλουν την νίκη. Ο Ίκαρος «καίγεται» περισσότερο, έχει και την έδρα. Απλά ο Καλαφατάκης που πήρε την θέση του Γιαπλέ στο Ρέθυμνο ήταν μέχρι πρότινος κόουτς στον Ίκαρο.

Στην Ρόδο ανοιχτό παιχνίδι με τον Κολοσσό να είναι ανεβασμένος πλέον. Σωστά δοσμένο το παιχνίδι και δεν παίζω διπλό ΠΑΟΚ 1,50 σε καμία περίπτωση. Λίγο +4,5 για Κολοσσό εδώ σε μονό αποδεκτό ιντερνετικά.


Ο Πανιώνιος διασύρθηκε από Νίζνι και Μπιλμπάο και βγάζει κούραση. Άλλα στο εντός με την Ελευσίνα μπορεί να σταματήσει το αρνητικό σερί (έχασε και από Ολυμπιακό) και ίσως να ξεσπάσει κιόλας για λόγους και ψυχολογίας εν’ όψει συνέχειας. Σας είχα γράψει σε παλαιότερο άρθρο τις δηλώσεις του προπονητή της Ελευσίνας που είχε πει πως προετοιμάζεται η ομάδα για την τριάδα αγώνων Ηλυσιακός- Ίκαρος- Κολοσσός. Επομένως πολύ πιθανό εδώ να παρατήσει και το παιχνίδι αν δει ότι φεύγει από νωρίς η διαφορά. Άσσος συνεπώς και μάλλον καλός άσσος.


Στο μεγάλο ντέρμπι τέλος πάω με χάντικαπ Ολυμπιακού. Μέχρι +4,5 το βρίσκουμε. Μετά και τα τελευταία αποτελέσματα περιμένω όλα να κριθούν στο καλάθι. Έχουμε και το τρίποντο με +3,5 οπότε διπλό.


Στην Ισπανία πάμε με χάντικαπ για Γκραν και χάντικαπ για Χιπούσκοα. Η Γκραν είναι επικίνδυνη εκτός έδρας, προέρχεται από ήττα σοκ με Μανρέσα εντός και η Μάλαγα έχει το μυαλό και στην ευρωλίγκα όπου έρχεται ισπανικός εμφύλιος με την Μπαρτσελόνα. Η Χιπούσκοα τα πάει καλά. Παλέυει εντός ενώ η Ρεάλ δείχνει να μην ανοίγει μεγάλες διαφορές εκτός (ειδικά στην Ισπανία αν δείτε πλην του ματς με Σεβίλλη όλα τα άλλα εκτός έδρας το πολύ μέχρι 11π.). Στα θετικά ότι έρχεται το ΤΣΣΚΑ- Ρεάλ που είναι μεγάλο ματς και ας έχασε η ΤΣΣΚΑ χθες. Το παιχνίδι αυτό είναι ήδη στο μυαλό των μαδριλένων.


Στην Ιταλία μόνο νίκη Σιένα. Τίποτε άλλο. Στο 1,55 άλλα μάλλον δεν χάνει πάλι ή να το θέσω και αλλιώς πάει πολύ η Βανόλι να κάνει 3 στα 3. 


Στην Γαλλία τέλος δύο ματς και αυτά με σύνεση. Πρώτα Ναντέρ με +3,5 καθώς μιλάμε για καλό ντέρμπι άλλα το μομέντουμ είναι με την Ναντέρ που έχει μείνει πίσω στην Γαλλία, έρχεται από ήττα σοκ εντός με Γκραβελίν και με το διπλό στην Σμύρνη με την Καρσίγιακα έδειξε καλά στοιχεία. Συν του ότι είναι κομπλέ πλέον, πολύ σημαντικό. Συν του ότι η Λε Μαν ναι μεν έχει ένα 2 στα 2 άλλα είναι ασταθέστατη. Δεύτερο σημείο η Ροάν. Μόνο και μόνο γιατι είναι το πιο πονηρά δοσμένο σημείο του τριημέρου. Αν δείτε όλους τους αριθμούς σε ένα site στατιστικών θα καταλάβετε τι εννοώ.


ΣΥΝΟΨΗ


ΕΛΛΑΔΑ: ΤΡΙΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ (+7,5), ΑΠΟΛΛΩΝ (+2,5), ΑΡΗΣ ΝΙΚΗ  1,55, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (-11,5), ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ (+4,5), ΚΟΛΟΣΣΟΣ (+4,5) ΜΟΝΟ ΤΟΥ.

ΙΣΠΑΝΙΑ: ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ (+13,5), ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ (+7,5).

ΙΤΑΛΙΑ: ΣΙΕΝΑ ΝΙΚΗ  1,50-1,55

ΓΑΛΛΙΑ: ΝΑΝΤΕΡ (+3,5), ΡΟΑΝ (+5,5)



ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   1


713. ΚΗΦΙΣΙΑ- ΤΡΙΚΑΛΑ (+6,5)   2

746. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΕΛΕΥΣΙΝΑ (+11,5)   1

760. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (+3,5)   2



ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   2


717. ΛΕ ΜΑΝ – ΝΑΝΤΕΡ (+3,5)   2

714. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ (+2,5)   2

747. (+12,5) ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ- ΡΕΑΛ    1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   1


ΑΡΗΣ- ΚΑΟΔ   1  ΝΙΚΗ ΑΡΗΣ

ΒΑΝΟΛΙ- ΣΙΕΝΑ   2   ΝΙΚΗ ΣΙΕΝΑ



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2


ΚΗΦΙΣΙΑ- ΤΡΙΚΑΛΑ   2  ΜΕ 7,5π. ΥΠΕΡ ΤΡΙΚΑΛΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   2  ΜΕ   4,5π. ΥΠΕΡ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ   




Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου