Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Παίζουν σε 2 μέρες ξανά στο ίδιο γήπεδο (Μπάσκετ Δευτέρας)






Με ένα ταμείο μόνο τελειώσε το διήμερο. Περίμενα πολλά περισσότερα και η αλήθεια είναι πως θα τα είχαμε αν μας έκανε την χάρη και η Ουλμ όπου μας χάλασε και 2 ταμεία. Ένα ΟΠΑΠ και ένα ίντερνετ. Για την ιστορία πληρωθήκαμε με Εστού και Ρέθυμνο. Σήμερα η μέρα είναι «χαλαρή» άλλα υπάρχουν μερικά παιχνίδια οπότε ο καθένας μπορεί ανάλογα με την «όρεξη» του να παίξει κιόλας. Τονίζω. Δεν είναι αδιάφορη η μέρα. Σε τέτοια περίπτωση δεν θα έγραφα καν αυτές τις γραμμές. Είναι χαλαρή..

Με το ντέρμπι στην Τουρκία πάω λίγο με χάντικαπ Εφές που το βρίσκω ως και +6,5. Πιο «ομάδα» η Γαλατά. Κοινή έδρα. Απλά και λόγω ευρωλίγκα όπου η Γαλατά τουλάχιστον δείχνει πως θέλει να παλέψει ως το τέλος για την πρόκριση πάω με το χάντικαπ σε μία σκέψη γενικά να έχουμε νευρικό παιχνίδι χωρίς μεγάλο σκορ. Στον ά γύρο περίπατο και διπλό ολκής για Γαλατά. 

Στην Γαλλία πάω στον ΟΠΑΠ με Στρασβούργο και -3,5. Διαδικτυακά νίκη Στρασβούργο 1,55. Πολύ «στριμόκωλο» πρόγραμμα για τα παλικάρια του Κολέ που έχουν όμως και τον Άντερσεν πλέον που κάνει την διαφορά σε τέτοιο πρωτάθλημα καθώς είναι παίχτης πρωτοκλασάτος και μέχρι πέρσι τουλάχιστον για πολλά χρόνια σε ομάδες επιπέδου ευρωλίγκα. Καλή έδρα και χρειάζεται την νίκη το Στρασβούργο που θέλει τετράδα στην Γαλλία και μπορεί βάσει υλικού μιας και αποχαιρετά και το Eurocup όπως φαίνεται. Η Λε Μαν είναι έμπειρη και καλή ομάδα και χοτ τελευταία άλλα ασταθής συχνά και όχι εμπιστοσύνης για μένα. Στον πρώτο γύρο είχαμε νίκη Λε Μαν εύκολα στο Ανταρές.

Στο κύπελλο Γαλλίας καλό παιχνίδι. Ορτέζ- Σολέ για το πρωτάθλημα πριν δύο μέρες, το Σάββατο δηλαδή 75-58. Στο ίδιο γήπεδο πάλι για άλλο θεσμό που ευνοεί τα αουτσάϊντερ. Στην Σολέ μάλλον ντεμπουτάρει ο Γκουντς αντί του Στόγκλιν. Στοιχηματικά σωστά μόνο +4,5 για Σολέ που μπορεί να πέσει και λίγο ακόμα αργότερα. Δύσκολα και ειδικά σε Γαλλία τόσο κολλητό ίδιο παιχνίδι έρχεται όμοιο με το προηγούμενο. Η ιστορία σε Γαλλία τουλάχιστον έχει δείξει πως πρέπει να περιμένουμε καθαρό διπλό για Σολέ τώρα. Μία Σολέ που ψάχνεται πάντως αγωνιστικά και θέλει προσοχή. Γι αυτό και πάω με διπλό στα χάντικαπ και όχι φορτωμένο το σημείο.

Στην Ιταλία τέλος τοπικό ντέρμπι του Βορρά (60 χλμ χωρίζουν τις δύο πόλεις) με την Βαρέζε να έχει πάντα την αντιπαλότητα και το Μιλάνο να έχει ξεφύγει εδώ και χρονιά από τέτοιες «μικροπρέπειες». Ένα Μιλάνο που τα πάει καλά και στην Ευρωλίγκα όπου και εκεί ρίχνει το βάρος και πρέπει να ρεφάρει την απίστευτη ήττα από την Εφές καθώς χάθηκε η νίκη κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια. Στην Ιταλία το Μιλάνο βλέπει τα «χάλια» των υπολοίπων και ξέρει πως εύκολα ή δύσκολα, ακόμα και να μην είναι στην πρώτη τετράδα στην κανονική περίοδο, δύσκολα δεν θα είναι στον τελικό. Το Μιλάνο με τον Μπάνκι πάει να γίνει η νέα Σιένα μελλοντικά στην Ιταλία και ακόμα ευτυχώς για αυτούς λεφτά υπάρχουν. Συνεπώς άσσο εδώ με χάντικαπ (μέχρι +5,5 υπάρχει) μιας και το μυαλό για το Μιλάνο είναι σίγουρα στην Ευρωλίγκα και στο εντός κομβικό ματς με την Ουλκέρ. Συν ότι φέτος το Μιλάνο εκτός έδρας στην Ιταλία δεν είναι σοβαρό…




ΟΡΤΕΖ- ΣΟΛΕ    2   ΜΕ  4,5π. ΥΠΕΡ ΣΟΛΕ   8,5/10

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ- ΛΕ ΜΑΝ    1   ΝΙΚΗ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ   8/10

ΒΑΡΕΖΕ- ΜΙΛΑΝΟ   1  ΜΕ   5,5π. ΥΠΕΡ ΒΑΡΕΖΕ   7,5/10

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ- ΕΦΕΣ    2   ΜΕ  6,5π. ΥΠΕΡ ΕΦΕΣ   7/10




**ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ ΠΑΜΕ ΛΙΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΑΔΑ   773-1, 774-1



Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου