Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

"Γυρίζουν" οι όμιλοι και καραδοκούμε!! ( Αναλύσεις- Προτάσεις Eurocup)




Εξαιρετική η Δευτέρα όπου πέρασαν και τα 4 σημεία μας. Εν ολίγοις είχαμε ένα καθαρό 4 επί 4 με πλήρης δικαίωση στο γαλλικό κύπελλο με άνετη νίκη της Σολέ. Ήταν και το σημείο που με «έφτιαξε» περισσότερο. Πήραμε ακόμα Βαρέζε, Στρασβούργο και Εφές. Χθες ακόμα ένα απόλυτο με τρία σημεία που δόθηκαν από άλλο ιστότοπο. Γενικά  φαίνεται πως η «κοιλιά» μας ανήκει στο παρελθόν άλλα και πάλι πάμε με πολύ σεμνότητα γιατί οτιδήποτε άλλο κάνει κακό. Σήμερα θα ασχοληθούμε με το Eurocup. Θα αναλύσουμε όλα τα παιχνίδια όπως κάθε Τετάρτη.

Ξεκίνημα από το Καζάν όπου η Ούνιξ υποδέχεται την Οστάνδη. Να πούμε εδώ ότι οι όμιλοι «γυρίζουν» σήμερα. Θέλω να πω δηλαδή πως την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε τα ίδια παιχνίδια στην έδρα του σημερινού φιλοξενούμενου. Εκεί όπου η Ούνιξ έκανε την πρώτη της ήττα στον θεσμό για φέτος και γενικά μία ήττα μετά από πολύ καιρό. Λογικά θα θέλει να πάρει «το αίμα της» πίσω οπότε σωστό το χάντικαπ και ας δείχνει μεγάλο. Η σοβαρή Ούνιξ εντός έδρας το καλύπτει. Η Οστάνδη είναι καλή ομάδα, ομάδα έδρας και δεν έχει την ποιότητα των ρώσων. Μόνο αν κάνουν συντήρηση οι της Ούνιξ έχει τύχη η Οστάνδη. Σε έναν όμιλο όπου υπάρχει και η Βαλένθια να θυμίζω οπότε η Ούνιξ δεν είναι «χαλαρή» όπως στην ά φάση. Άσσος με -16,5.

Στα περίχωρα της Μόσχας η Κίμκι υποδέχεται την Νίμπουργκ. Νίκη στην παράταση για τους ρώσους στην Τσεχία. Είχαμε πει τότε για την εντός έδρας μαχητικότητα των τσέχων και μας πλήρωσε ο άσσος στα χάντικαπ που είχαμε επιλέξει. Σήμερα είναι άλλα τα δεδομένα. Η Κίμκι είναι χοτ και μάλιστα προέρχεται και από νίκη εντός επί της ΤΣΣΚΑ για την vtb με δραματικό φινάλε. Ανώτερη σε όλα τα επίπεδα και η λογική λέει προς άσσο με χάντικαπ άλλα δεν θα μπλέξω. Φοβάμαι το χάντικαπ γιατί μπορεί να δούμε εκ νέου μία μαχητική Νίμπουργκ και σήμερα.

Η Νίζνι μάλλον κερδίζει την Μπιλμπάο. Διασυρμός στο Μπιλμπάο για τους ρώσους. Οι ισπανοί πάντως θέλουν καλή πορεία στο πρωτάθλημα περισσότερο. Άλλα πάντα ως ισπανική ομάδα έχουν δυνατή έδρα και υψηλό επίπεδο. Τρεις ομάδες για δύο εισιτήρια με τον Πανιώνιο να μην προλαβαίνει λογικά. Δύσκολα κάνει το 2/2 η Μπιλμπάο σήμερα για μένα μιας και η Νίζνι είναι ομάδα συνόλου με καλή έδρα και θέλει την διάκριση στο Eurocup αν και πρωτάρα. Άσσος στο 1,45.

Περίεργο παιχνίδι το Χιμίκ- Άλμπα. Οι ουκρανοί είναι «νεοφώτιστοι» άλλα έχουν εξαιρετική πορεία και μάλλον θα περάσουν από τον όμιλο καθώς Στρασβούργο και Ραντνίσκι δεν πείθουν. Η Άλμπα είναι άλλο επίπεδο πάντως και στο Βερολίνο κέρδισε με +16. Δεν καταλαβαίνω τον φαβοριτισμό της Χιμίκ. Επειδή η Άλμπα είναι άνετη; Επειδή η Χιμίκ έχει παρουσιάσει καλό σύνολο και βαθμολογικά θέλει την νίκη πολύ; Δεν ξέρω. Προς διπλό και +2,5 για Άλμπα είμαι άλλα είναι «θολό» το παιχνίδι. Η σοβαρή Άλμπα κερδίζει πάλι αν θέλει.

Στην Τουρκία η Μπάνβιτ είναι ομάδα έδρας και θέλει νίκη τουλάχιστον με 5π. απέναντι στην Ολίμπια για να έχει την ισοβαθμία. Σε έναν όμιλο όπου προπορεύεται η Χάποελ και Μπουντιβέλνικ- Μπάνβιτ- Ολίμπια σε ένα καζάνι και με δύναμη την έδρα τους θα προσπαθήσουν για την πρόκριση. Η Ολίμπια έδειξε ψυχή στην Σλοβενία άλλα εδώ δεν νομίζω πως έχει τύχη. Γενικά πολλές αδυναμίες εκτός έδρας. Δύο κολλητές ήττες για τους τούρκους στο Eurocup. Ήρθε η ώρα για μία νίκη. Καλύπτεται και το -10,5 για μένα μίας και εντός η Μπάνβιτ είναι καταιγιστική.

Στο Κίεβο καλό ματς με την Μπουντιβέλνικ να έχει την καλή έδρα άλλα την Χάποελ να είναι αήττητη με καλή χημεία φέτος και χοτ. Έχει ξεχάσει να χάσει η Χάποελ άλλα ζορίστηκε στο Ισραήλ όπου κέρδισε μόλις με 4π. τους ουκρανούς. Μην ξεχνάμε πως η Μπουντιβέλνικ είναι ομάδα από την ευρωλίγκα επομένως έχει ποιότητα για το Eurocup. Σέβομαι την έδρα και πάω με απλή νίκη των ουκρανών στο 1,45-1,50 περίπου.

Στην Αθήνα ο Πανιώνιος παίζει για την φήμη του και λογικά τα εντός έδρας πρέπει να τα παίξει σοβαρά από δω και πέρα. 3 στις 3 εύκολες ήττες στο eurocup και το ενδιαφέρον στρέφεται μόνο στο πρωτάθλημα άλλα αυτό το ματς και το εντός με την Μπιλμπάο πιστεύω θα τα παίξουν με πάθος οι αθηναίοι. Καλή έδρα πάντα. Ο Αστέρας είναι επίσης ομάδα έδρας και θέλει την νίκη εδώ για να έχει πλεονέκτημα πρόκρισης. Περίπατος στο Βελιγράδι. Γενικά όμως μικρές ανακατατάξεις στο ρόστερ και το μυαλό πάντα και στην αδριατική λίγκα που δίνει απ’ ευθείας εισιτήριο για την ευρωλίγκα. Προς άσσο είμαι με +5,5 για Πανιώνιο. Πιστεύω το παλεύει μέχρι τέλους.

Στην Σερβία η Ραντνίσκι που είναι ομάδα έδρας υποδέχεται το ανώτερο Στρασβούργο που όμως όπως δείχνει δεν πολύ νοιάζεται για το Eurocup. Στην Γαλλία νίκη με +4 σε ένα ματς ροντέο όμως. Εξαιρετικός ο Άντερσεν στο ντεμπούτο του με την Λε Μαν. Είχαμε πει κάνει την διαφορά. Δεν θέλω να μπλέξω. Το Στρασβούργο δείχνει περίεργο πρόσωπο στο Eurocup.

Στην Πολωνία ακόμα ένα καλό ματς. Καταρχήν περίπατος στην Ισπανία για την Βαλένθια με +37. Μία Βαλένθια που μαζί με την Ούνιξ λογικά περνάνε χέρι χέρι έστω και στο νήμα! Οι πολωνοί αποδέσμευσαν τον Γουόκερ (όχι σημαντική απώλεια) άλλα πάντα εντός είναι μαχητικοί. Και η Ούνιξ ίδρωσε για το διπλό. Στα θετικά το βεβαρυμμένο πρόγραμμα της Βαλένθια με Μπαρτσελόνα εντός για την λίγκα και μετά κύπελλο στην Μάλαγα πρώτο ματς με Λαμποράλ και αν κερδίσει είναι 3 σερί ματς μέχρι τον τελικό γενικά οπότε χρειάζεται και φρέσκους παίχτες. Για όλα αυτά είμαι με τον άσσο και +8,5.

Πονηρό παιχνίδι στην Σμύρνη με την Καρσίγιακα να έχει την έδρα άλλα η Καντού έχει την εμπειρία και καλύτερη ομάδα. Περίπατος στην Ιταλία για την Καντού. Δεν θα ήθελα να μπλέξω. Πολύ πονηρό παιχνίδι και νίκη Καντού δεν παίζω ποτέ.

Επίσης πολύ πονηρό παιχνίδι το Μπεσίκτας- Τσεντεβίτα. Καταρχήν διπλό των τούρκων στο Ζάγκρεμπ με +2 και δραματικό φινάλε. Μία Τσεντεβίτα που δεν είναι καλά άλλα ακόμα με διπλό εδώ ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση ειδικά αν είναι και με +3. Βάσει φόρμας η Μπεσίκτας πρέπει να πάρει χαλαρά το ματς άλλα προσοχή. Η Μπεσίκτας δεν είναι σοβαρή ομάδα έδρας και περισσότερο θα έλεγα πως είναι ομάδα μέρας και ας έχει 3/3 στο Eurocup. Σημαντικό προσέξτε. Μετά σούπερ ντέρμπι με την Γαλατά εντός και μετά κύπελλο με την Εφές. Αν είσαι τούρκος που σέβεσαι τον εαυτό σου το μυαλό πρέπει να είναι και εκεί. Επομένως μάλλον τυράκι η δελεαστική νίκη της Μπεσίκτας. Δεν ακουμπάω φυσικά. Ρισκάρω (γιατί αγωνιστικά δεν έχω την φόρμα) με το +5,5 της Τσεντεβίτα στο διπλό.

Στην Γερμανία η Μπάμπεργκ εντός λογικά κερδίζει την Άνκαρα. Λογικά θα ψάξει και το +14 για παν ενδεχόμενο οπότε προς άσσο με -11,5.

Στην Ιταλία τέλος η Σιένα δεν είναι καθόλου καλά άλλα ακόμα υπολογίσιμη τουλάχιστον εντός έδρας και δεν είναι ευκαιρία το +4,5 της Χάϊφα. Διασυρμός στο Ισραήλ πάντως και συνεχόμενες ήττες εκτός έδρας. Ανάσα με νίκη εντός με την Ρέτζιο. Η Χάϊφα είναι επίσης ομάδα έδρας. Λίγο νίκη Σιένα επομένως 1,45 άλλα όχι φανατικά.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ


715. ΜΠΑΝΒΙΤ- ΟΛΙΜΠΙΑ Λ. (+10,5)   1

719. (+7,5) ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ    1

721. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ- ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ (+5,5)    2


**** ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΡΙΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΟΠΑΠ ΜΕ ΟΥΝΙΞ(-16,5), ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (+5,5), ΜΠΟΥΝΤΙΒΕΛΝΙΚ (-3,5)



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ    


ΜΠΟΥΝΤΙΒΕΛΝΙΚ- ΧΑΠΟΕΛ  1  ΝΙΚΗ ΜΠΟΥΝΤΙΒΕΛΝΙΚ  1,40

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  1   ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  1,70



**** ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΑΠ, ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΑ ΣΕ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΔΥΑΔΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ. 



Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου