Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός πράξη 3η (Ακτινογραφία του ντέρμπι)




Θέλουμε καλύτερη χημεία στις προτάσεις. Αυτό είναι ένα γεγονός. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πέρασαν αρκετά σημεία άλλα ελέω δύο κομβικών (Τρίκαλα- Σιένα) δεν πληρωθήκαμε. Πέρασαν ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, ο ΑΡΗΣ, η ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ! 

Πάμε να δούμε σήμερα το σούπερ ελληνικό ντέρμπι. Θυμίζω πως είναι το τρίτο στην σειρά (1-1 τα μεταξύ τους) και έπονται άμεσα άλλα δύο για την ευρωλίγκα πολύ πριν τους ελληνικούς τελικούς. Μέχρι στιγμής μίλησε η έδρα ενώ είχαμε και δύο πολύ άνετα under στο σύνολο πόντων.


Κάποια επιπλέον στατιστικά. Και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια είχαμε 1/1 σε ημίχρονο/ τελικό. Απλά επειδή το μομέντουμ στην αναμέτρηση του κυπέλλου έχριζε φαβορί τον Ολυμπιακό, το πρώτο στο ΣΕΦ πλήρωνε 2,00 και το δεύτερο στο ΟΑΚΑ 2,55. Το σημερινό 1,90!! Πολύ χαμηλά…


Αξίζουν βάσει στατιστικής οι ανατροπές ισόποσα με το σενάριο αν περάσει του Ολυμπιακού να έχουμε παραπάνω κέρδος. Εγώ θα τις βάλω από ένα εικοσάρικο να υπάρχουν. Πάντα παίζει και η παράταση σε τέτοια μας. Έστω 5 ευρώ είναι καλές οι πιθανότητες.


Από εκεί και πέρα. Το σετάκι Διαμαντίδης- Σπανούλης στον ΟΠΑΠ μετρά 2-0 υπέρ του Διαμαντίδη. Και με +2,5 υπέρ του και με +1,5 στο δεύτερο ματς. Τώρα πάλι +1,5 υπέρ Διαμαντίδη έχουμε. Απλά με τον Ούκιτς μέσα ο Διαμαντίδης δεν θα παίξει όσο έπαιξε στα δύο πρώτα παιχνίδια. Θα πάρει ανάσες. Επίσης έχει στρώσει η ομάδα και το σκορ μοιράζεται πλέον πολύ περισσότερο από ότι αρχικά. Στον αντίποδα εκτός ο Λο οπότε πάλι καυτή περιφέρεια με Λοτζέσκι- Περπέρογλου- Σπανούλη- Σλούκα άλλα και δύο νεοφερμένοι ο Μουν και ο Κόλινς που πρέπει να συνηθίζουν και παίζουν το πρώτο ελ κλάσικο. Ο Κόλινς που μας ενδιαφέρει περιφερειακά είναι κατώτερος του Λο οπότε το βάρος πέφτει σε Σπανούλη- Περπέρογλου κυρίως (όπως συμβαίνει και στην ευρωλίγκα). Για όλα αυτά, συν το στατιστικό κομμάτι πάω με Σπανούλη στον ΟΠΑΠ.


Στο άλλο παιχνίδι θυμίζω μόνο πως ο Πρίντεζης ΠΑΝΤΑ παίζει με οπαδικό πάθος σε αυτά τα παιχνίδια. Το πρώτο σετάκι ήταν Ντάνστον- Λάσμε. Στο δεύτερο είχαμε Φώτση- Πρίντεζη όπου πέρασε ο Πρίντεζης. Τώρα με Γκιστ σετάκι δεν βγαίνει άκρη καθώς και ο Γκίστ κάνει καλή χρονιά φέτος.


Σε υπόλοιπα ειδικά παιχτών με line δεν θέλω να μπλέξω. 


Σαν πρώτος σκόρερ πάλι ΟΠΑΠ θα πήγαινα προς παίχτη Ολυμπιακού αυτή την φορά. Έχει βγει μία ο Διαμαντίδης στο ΣΕΦ και μία ο ΑΛΛΟΣ στο κύπελλο όπου ο άλλος ήταν ο Σλούκας. Απλά και μοιραία λόγω απουσιών πάμε με την περιφέρεια του Ολυμπιακού. Αφήνω τον Σπανούλη λόγω απόδοσης και θα κυνηγήσω με ελάχιστα χρήματα Περπέρογλου στο 9,00 και Λοτζέσκι στο 10,00.


Τέλος δεν θα παίξω under 141,5. Θα περιμένω το live άλλα πρώτα θα βάλω λίγα για ξεκίνημα στο over 141,5 μιας και περιμένω καλές περιφέρειες σήμερα. Οι ομάδες έχουν δώσει αρκετά παχνίδια πλέον και οι παίχτες είναι ζεστοί. Συνεπώς over άλλα μαζεμένα καθώς πάμε κόντρα στον τυφλοσούρτη του under που σε τέτοια ματς όλοι το έχουν δεδομένο άλλα δεν θα βγαίνει και πάντα το δεδομένο..


Συνεπώς διαλέγετε και παίζετε


ΒΑΣΙΚΟ


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   2   ΜΕΧΡΙ +5,5 ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΟΣΦΠ ΥΠΑΡΧΕΙ



ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΔΙΚΑ


ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ ΤΕΛΙΚΟ  1/ 2 ΚΑΙ  2/1 


ΠΑΡΑΤΑΣΗ


HEAD TO HEAD

ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ (+1,5)- ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ --- ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ


ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ

ΛΟΤΖΕΣΚΙ  10,00

ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ   9,00



ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ

OVER  141,5 ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ 



Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου