Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Είναι σε δύσκολη θέση.. (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακο)



Συνεχίσαμε τα ταμεία και στην Ευρωλίγκα. Η Πρόταση μας με Εφές και Ερ. Αστέρα πλήρωσε και σχετικά εύκολα ενώ πέρασαν και τα μονά αποδεκτά με Νίζνι και Ερ. Αστέρα στα χάντικαπ. Σήμερα πάμε παραδοσιακά στο κουπόνι του σαββατοκύριακου που έχει πάντως λίγες επιλογές με συνέπεια να κινηθούμε συντηρητικά.


Ξεκίνημα από Ελλάδα όπου έχουμε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Επιτέλους λειτούργησε η δικαιοσύνη μετά από πολλά χρόνια στο ελληνικό μπάσκετ και επαναλαμβάνεται  ένα παιχνίδι που αδίκως είναι διακοπεί. Παρά τις προσπάθειες της φιλοξενούμενης ομάδας να το πάρει στα «χαρτιά» επικράτησε το αυτονόητο. Δηλαδή να κριθεί στον αγωνιστικό χώρο εν τέλει. Ο Άρης με την έδρα σωστά είναι το φαβορί απλά το παιχνίδι είναι δύσκολο και στοιχηματικά θα απέχω. Στην ουσία μόνο για live είναι το παιχνίδι σε περίπτωση που κάποια ομάδα πάρει διαφορά να πάρουμε ένα καλό χάντικαπ καθώς περιμένω ένα θριλεράκι στο τέλος. Τίποτε άλλο.


Στην Γαλλία ελάχιστα πράγματα και στα περισσότερα ματς έχουμε φαβορί ξεκάθαρο. Πάμε με την νίκη της Λιμόζ στο χαμηλό 1,30, λίγο με το διπλό της Ρεμς στο +8,5 και τέλος. Η Ρεμς έχει έφεση στα διπλά ενώ και η Λε Μαν ναι μεν είναι ανεβασμένη πλέον άλλα όχι τόσο σταθερή όσο θα έπρεπε για να βγει εύκολα ο άσσος με -8,5.


Στην Γερμανία λογικά ξεσπά η Άλμπα και το -18,5 της Μπέιρουθ δεν είναι αποτρεπτικό. Μπορεί να το καλύψει η Άλμπα. Έχει αξία το +1,5 της Φρανκφούρτης καθώς διαδικτυακά είναι +1,5 για Γκέτινγκεν άλλα πάντα μιλάμε για ένα οριακό παιχνίδι με ιδιαιτερότητες. Η Γκέτινγκεν αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας ενώ η Φρανκφούρτη μοιάζει να κάνει μία μίνι «κοιλιά» Πάντως με +1,5 στον ΟΠΑΠ είναι αξιοπρόσεχτο το διπλό. Τέλος πάμε με τον άσσο στο +3,5 της Μπρεμερχάβεν που με ένα 0 στα 6 βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. Παλεύει τα παιχνίδια και ειδικά εντός ενώ η Άρτλαντ θεωρητικά έχει καλύτερο ρόστερ, ξεκίνησε καλά μετά την διακοπή των γιορτών άλλα συνεχίζει να μην πολυπείθει ειδικά εκτός έδρας. Σωστές οι αποδόσεις, εκτιμώ πως με +3,5 στον άσσο είμαστε καλά.


Στην Τουρκία λογικά κερδίζει, άλλα δύσκολα, η Γαλατά. Κρατάμε λίγο το 1,50 της νίκης της. Και πάμε και με Τραμπζοσπόρ στο +7,5 διαδικτυακά σε ένα μονό αποδεκτό καθώς η Εφές έχει το μυαλό στην Ευρωλίγκα, προέρχεται από μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού και παίζει με μία ομάδα που είναι σε καλή κατάσταση και ιδιαιτέρως μαχητική.


Στην Ιταλία αμφίρροπη αγωνιστική. Λογικά κερδίζει η Μιλάνο που διασύρθηκε και πάλι στην Ευρωλίγκα και θα την πληρώσει η Τρέντο. Μία Τρέντο που έχει καλή έδρα όμως και θα παλέψει. Οπότε οριακό το χάντικαπ και όχι ευκαιρία το -6,5. Πάντως νίκη Μιλάνο στο 1,36 το κρατάμε. Από εκεί και πέρα με την έδρα έστω και δύσκολα κερδίζει η Αβελίνο στο 1,55 και η Ρόμα μετά τις απανωτές «γκέλες» μπορεί την νίκη εντός με την Βενέτσια. Σε ένα δύσκολο παιχνίδι πάντως καθώς η Βενέτσια έχει καλό ρόστερ, καλό προπονητή (Ρεκαλκάτι) και είναι ξεκούραστη χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις φέτος. Προς άσσο απλά σε μονό αποδεκτό καλύτερα.


Στην Ισπανία τέλος αγωνιστική με ενδιαφέρον. Προσέχουμε πως ναι μεν η Μπιλμπάο είναι χοτ άλλα η Ανδόρρα είναι μαχητική, έχει ήδη 5 σερί ήττες σε ένα δύσκολο πρόγραμμα όμως και λογικά θα παλέψει και με την Μπιλμπάο και ότι βγει. Το μόνο αρνητικό είναι πως η Ανδόρρα είναι ομάδα έδρας άλλα και το +11,5 διαδικτυακά δεν είναι μικρό χάντικαπ. Διπλό επομένως. Κερδίζει και η Σαραγόσα στο 1,35 μιας και η Κανάριας τις νίκες που έπρεπε να κάνει εντός τις έκανε και είναι σχετικά άνετη τώρα. Πάμε με τον άσσο της Σεβίλλης στην οποία ντεμπουταρει ο Καζίμιρο (νέος προπονητής), ενσωματώθηκε και ο Πένι και περιμένουμε καλύτερες μέρες εκεί. Η Βαλένθια έχει φέτος πρόβλημα εκτός έδρας και πιστεύω πως δεν θα καλυφθεί το +8,5 της Σεβίλλης. Τέλος καλό ντέρμπι ανάμεσα σε Εστουντιάντες και Μπανταλόνα. Δηλαδή οι «μικροί» της Μαδρίτης και της Βαρκελώνης. Η Μπανταλόνα φέτος εντυπωσιάζει μιας και χωρίς μεγάλο μπατζετ βρήκε χημεία και είναι χοτ. Δεν ξεχνάμε πως οι ακαδημίες της «Πένια» είναι από τις καλύτερες στην χωρά και έχουν δώσει σπουδαίους παίχτες στο σύγχρονο μπάσκετ. Πάντως η Εστού με την έδρα και τον ενθουσιασμό μπορεί μέχρι και την νίκη. Άλλωστε εντός κέρδισε ήδη Ρεάλ και Μπαρτσελόνα και έχει δείξει πως με τις πρώτες ομάδες τις βαθμολογίας παίζει καλά.


Για την Μάλαγα τα έχουμε πει. Την ενδιαφέρει το πρωτάθλημα και εφ’ όσον έχασε και χθες από την Ουλκέρ εντός έδρας μάλλον κερδίζει την Λαμποράλ η οποία με την σειρά της φέτος είναι ομάδα έδρας σχεδόν αποκλειστικά. Νίκη Μάλαγα στο 1,40 το κρατάμε.


Επομένως πάμε με ΝΙΚΗ ΣΑΡΑΓΟΣΑ- ΝΙΚΗ ΜΙΛΑΝΟ- ΝΙΚΗ ΑΒΕΛΙΝΟ- ΝΙΚΗ ΜΑΛΑΓΑ- ΝΙΚΗ ΓΑΛΑΤΑ- ΝΙΚΗ ΛΙΜΟΖ. Και στα χάντικαπ πάμε με ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ (+3.5)- ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ (+1,5) ΟΠΑΠ-ΡΟΜΑ (+1,5)- ΤΡΑΜΠΖΟΣΠΟΡ (+7,5)- ΑΝΔΟΡΡΑ (+11,5)- ΣΕΒΙΛΛΗ (+8,5)- ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ (+3,5).


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ  1


794. (+3,5) ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ- ΑΡΤΛΑΝΤ    1
788. ΜΠΙΛΜΠΑΟ- ΑΝΔΟΡΡΑ (+10,5)    2
792. (+8,5) ΣΕΒΙΛΛΗ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ   1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ   2


807. (+2,5) ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ- ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ   1
797. (+1,5) ΡΟΜΑ- ΒΕΝΕΤΣΙΑ   1
798. ΓΚΕΤΙΝΓΚΕΝ- ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ (+1,5)   2


**ΓΙΑ ΤΗΝ 5ΑΔΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΛΛΙΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   1


ΤΡΕΝΤΟ- ΜΙΛΑΝΟ  2  ΝΙΚΗ ΜΙΛΑΝΟ   1,36
ΣΑΡΑΓΟΣΑ- ΚΑΝΑΡΙΑΣ   1  ΝΙΚΗ ΣΑΡΑΓΟΣΑ   1,35
ΜΑΛΑΓΑ- ΛΑΜΠΟΡΑΛ   1  ΝΙΚΗ ΜΑΛΑΓΑ   1,40


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   2


ΑΒΕΛΙΝΟ- ΚΑΝΤΟΥ     1   ΝΙΚΗ ΑΒΕΛΙΝΟ 1,55
ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ- ΑΡΤΛΑΝΤ   1  ΜΕ 3,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ



**ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΔΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ (+3,5). ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ Η ΕΞΑΔΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΕΡΙΠΟΥ  15 ΜΟΝΑΔΕΣ


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου