Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Τέννις Παρασκευής από τον Pique



Καλησπέρα σε όλους, 

Ο Παγδατής επιβεβαίωσε τα προγνωστικά μου καθώς παρουσιάστηκε φοβερά ανταγωνιστικός,όχι μόνο πήρε σετ αλλά παραλίγο θα κέρδιζε και το παιχνίδι καθώς βρέθηκε 2 φορές μπροστά στα σετ. Έτσι λοιπόν όπως έγραψα,ο Ντιμιτρόφ δεν ήταν για κανένα λόγο φαβορί του 1.18,η νίκη του ξεπέρασε και το δυαράκι στο λάιβ. Απ’την άλλη ο Τροίτσκι έχασε με κατεβασμένα τα χέρια,περίμενα ότι θα σκάσει απ’την κούραση κάποια στιγμή αλλά όχι τόσο έτσι ώστε να χάσει με 3-0. Ο Τόμιτς επιβεβαίωσε τον φαβοριτισμό του καθώς κέρδισε με 3-0,παιχνίδι στο οποίο επιβεβαιώθηκε εύκολα και το τάι μπρεικ που επίσης είχα αναφέρει, ο Γκασκέ έχασε με 3-0,επιβεβαιώνοντας το προαίσθημα που είχα να αποφύγω τη νίκη του,δυστυχώς μεν επειδή είναι απ’τους αγαπημένους μου παίχτες,ευτυχώς δε ,γιατι τον αποφύγαμε.Τέλος, Κύργιος κ αυτός εύκολα με 3-0 .Στα παιχνίδια που γίνονται το βράδυ της Παρασκευής θα γίνουν μεγάλες μάχες, πραγματικά δύσκολη μέρα για προβλέψεις. Παρ’όλα αυτά πάμε να τα δούμε:

Λόπεζ-Γιάνοβιτς: Ο Λόπεζ αν και γλίτωσε κυριολεκτικά απ’του χάρου τα δόντια,δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή απέναντι στον Μαναρινό ο οποίος παραιτήθηκε όταν είδε ότι χάνει και το 4ο σετ. Απ’την άλλη ο Γιάνοβιτς είναι σε τρελή φόρμα φέτος,νίκησε και τον Γάλλο σόουμαν Μονφίλς στο προηγούμενο παιχνίδι στα 5 σετ. Η νίκη του Γιάνοβιτς,άνοιξε στο 1.80,πραγματικά τότε ήταν τρελό value αλλά τώρα στο 1.50 φοβάμαι να το παίξω,κυρίως γιατί είναι public bet στους φαν του τέννις αλλά και επειδή δεν αντικατοπτρίζει τη δυσκολία του αγώνα,ο Λόπεζ είναι παίχτης επικίνδυνος που αν κ δεν τον εκτιμώ αγωνιστικά,τον παραδέχομαι για το ότι βρίσκεται πολλές θέσεις πάνω απ’το πραγματικό τέννις που μπορεί να παίξει. Πάνω από 3.5 σετ όμως μπορούν να παιχθούν και το 1.50 είναι ικανοποιητική απόδοση για παρολί. Από κοντά και το τάι μπρεικ στο παιχνίδι.


Στα υπόλοιπα,θα πήγαινα με νίκη Πόσπισιλ αλλά άνοιξα να δω αποδόσεις και είδα ότι δίνεται αουτσάιντερ ενώ ήταν φαβορί,πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει,ίσως κ εδώ πάω με όβερ 3.5 σετ,θα αποφασίσω τελευταία στιγμή. Μιούλερ με Ίσνερ μπορούν να πληρώσουν εύκολα το τάι μπρεικ ενώ στο Φερέρ-Σιμόν έχουμε περίεργο παιχνίδι. Ναι μεν ο Φερέρ είναι το γνωστό σκυλί που δεν παρατάει το παιχνίδι με τίποτα κ πάντοτε σταθερός, απ’την άλλη όμως ο Σιμόν είναι ύπουλος και ύποπτος παίχτης. Μπορεί σε παιχνίδι του 1.10 να χάσει από ανύπαρκτο παίχτη αλλά σε παιχνίδι με τοπ παίκτες να κάνει «κηδείες». Συνεπώς,όβερ 3.5 σετ στο 1.62,κ αν υπάρχει κάπου +2.5 σετ χάντικαπ υπέρ του,θα χωθώ δυνατά.



Φεύγουμε από τα γήπεδα του Αυστραλιανού Όπεν,και θα σταθώ σε ένα τουρνουά όπου κατά τη μελέτη των αγώνων τέννις αλίευσε το μάτι μου ένα λαυράκι. Συγκεκριμένα, στις 7 το απόγευμα στο Itf του Κάαρστ αναμετρώνται ο Ιγκνατίκ με τον Ντάνιελ Μπράντς. Ο Ιγκνατίκ είναι πουλέν και στο σύντομο παρελθόν με πλήρωσε άπειρες φορές κυρίως με ανατροπές σε τέτοια τουρνουά και πιστεύω πως μετά από 2 εβδομάδες συνεχόμενων παιχνιδιών(11 σε 16 μέρες) ήρθε η ώρα να βγει η κούραση και να χάσει. Χθες ήταν κακός μάλιστα με έναν τοπικό παίχτη χαμηλής δυναμικότητας. Πέρα όμως απ’τον παράγοντα κούραση και καθαρά αγωνιστικά ο Μπραντς μπορεί να πάρει το παιχνίδι,πρόκειται για έναν παίχτη που πριν 1,5 χρόνο βρισκόταν στην 51η θέση στον κόσμο κ αν τότε κάποιος έλεγε ότι θα καταλήξει σε τουρνουά itf θα λέγαμε ότι ήταν έτοιμος για ψυχιατρείο. Θα πόνταρα δυνατά στο διπλό αλλά τέτοια τουρνουά δεν είναι για μεγάλα ρίσκα,κίνητρο έχει ο Μπραντς για να επανέλθει αλλά πάντα οι «μαγείες» παραμονεύουν.

 Καλή μας επιτυχία!


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου