Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Κυριακής το ανάγνωσμα (Αναλύσεις- Προτάσεις)



Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία πάνω από όλα. Και να τελειώνουν οι γιορτές, να μπαίνουμε σε κανονικούς στοιχηματικούς ρυθμούς γιατί αυτά τα αλλοπρόσαλλα προγράμματα με τις εμβόλιμες και συνεχόμενες αγωνιστικές μας έχουν απορυθμίσει. Χθες είχαμε και το γαλλικό all star game που θύμισε μικρό nba και κρίθηκε στην παράταση με νίκη των γάλλων απέναντι στους ξένους. Θα επακολουθήσουν και τα υπόλοιπα all star game όπως και τα κύπελλα εκεί κοντά στον Φεβρουάριο. Σήμερα έχουμε πλήρη δράση σε Ιταλία και Ισπανία. Ολοκληρώνεται η Γερμανία που τρέχει από την Παρασκευή ενώ έχουμε και ένα ελληνικό παιχνίδι εξ αναβολής.


Αφήνουμε το ελληνικό παιχνίδι καθώς ο Παναθηναϊκός έχει το μυαλό και στην Ευρωλίγκα και μπορεί να μην φορτσάρει όπως θα περιμέναμε αν δεν είχε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Καλή έδρα ο γηπεδούχος πάντως για να τα λέμε όλα.


Στην Γερμανία προσέχουμε πως η Άλμπα μετά τον θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα ίσως πάρει μερικές ανάσες. Και στο πρωτάθλημα είναι πολύ άνετη  βαθμολογικά και έχει αυτή την δυνατότητα της χαλάρωσης. Σωστό το +8,5 του άσσου που αν δεν είχαμε Ευρωλίγκα με τον τρόπο που παίζει η Άλμπα θα έπρεπε να είναι +15,5. Πάμε προς άσσο άλλα όχι φανατικά. Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα σε Μπάμπεργκ και Μπάγερν. Φορμαρισμένη και με δυνατή έδρα η ομάδα του Τρινκιέρι. Συνέρχεται σιγά σιγά η Μπάγερν άλλα και πάλι δεν έχει σταθερότητα με πολλά νεκρά διαστήματα και εξάρσεις. Σήμερα πάντως την περιμένω καλή σε ένα δυνατό crush test. Η Μπάμπεργκ προ ημερών είχε κερδίσει την Άλμπα εντός. Νομίζω δεν θα επαναλάβει το ίδιο και σήμερα. Η τάση πάντως είναι προς τον άσσο με συνέπεια να βρίσκουμε μέχρι +2,5 την Μπάγερν διαδικτυακά. Πάμε με το +2,5 επομένως και περιμένουμε.


Στην Ισπανία οι «μεγάλοι» έχουν να καλύψουν οριακά χάντικαπ και είναι γρίφος η διάθεση τους καθώς θα επιδιώξουν νίκη ψυχολογίας ή θα κάνουν συντήρηση εν όψει Ευρωλίγκας που έρχεται; Συνεπώς Λαμποράλ, Μάλαγα, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα θέλουν προσοχή και προσωπικά δεν θα ακουμπήσω. Ειδικά η Μπαρτσελόνα δεν είναι καλά και παίζει στην δύσκολη έδρα της Μπιλμπάο. Πολλοί δεν περιμένουν νέα ήττα (και έχει μια λογική αυτό) άλλα όχι και 1,25-1,30. Έλεος. Από τα υπόλοιπα πάμε λίγο με το +3,5 της Μούρθια κυρίως βάσει μομέντουμ. Δεν έχει κάτι καλό η Ισπανία δυστυχώς.


Στην Ιταλία που γίνεται της «τρελής» σε κάθε αγωνιστική προσέχουμε πως στην Καζέρτα έφυγε και ο σκόρερ Γιανγκ και τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο. Στα υπόλοιπα η έδρα έχει ένα μικρό προβάδισμα άλλα μιλάμε για δύσκολα παιχνίδια σε ένα πρωτάθλημα που όλοι παίζουν χωρίς άγχος μιας και πλην 2-3 ομάδων οι υπόλοιπες δεν επενδύουν σοβαρά. Μεγάλο ντέρμπι στην Βενέτσια με την τοπική ομάδα να υποδέχεται την Σάσσαρι. Προσοχή, η Σάσσαρι συνέρχεται πλέον και μπορεί μέχρι και καθαρό διπλό. Ίσως ξεσπάσει το Μιλάνο οπότε προς άσσο είμαστε αν πρέπει να παίξουμε κάτι εδώ. Τέλος κρατάω μόνο την νίκη της Ρόμα στο 1,50 περίπου. Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας, με ομάδα στα μέτρα της, αν χάσει εκ νέου τι να πω. Τα λόγια θα περιττεύουν.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ για λίγα


774. ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ- ΜΟΥΡΘΙΑ (+3,5)   2
782. ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ- ΜΠΑΓΕΡΝ (+1,5)   2
778. (+8,5) ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ- ΑΛΜΠΑ    1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ- ΜΠΑΓΕΡΝ   2   ΜΕ  2,5π. ΥΠΕΡ ΜΠΑΓΕΡΝ

ΡΟΜΑ- ΜΠΟΛΟΝΙΑ    1   ΝΙΚΗ   ΡΟΜΑ   1,50


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου