Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Μπάσκετ Τρίτης με ενδιαφέρον



Δεν καταφέραμε να πληρωθούμε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε και αυτό γιατί όπως έγραφα και στο άρθρο ήταν ένα δύσκολο κουπόνι με επανεκκίνηση σε Γερμανία και Γαλλία όπου και μας κουβάδιασαν. Στην Ισπανία και στην Ελλάδα τα πήγαμε περίφημα ενώ Τουρκία και Ιταλία είχαν διακοπή λόγω all star game. Για την ιστορία να πούμε πως χάθηκαν οι προτάσεις φυσικά απλά ως σημεία χάσαμε Μπουργκ και Μιτελντοϊτσερ, πήραμε ‘Αρτλαντ, Μάλαγα και Κανάριας και από Ελλάδα που κακώς δεν τα έβαλα στις προτάσεις πέρασαν ο Πανιώνιος και τα Τρίκαλα. Με πείραξε Κυριακή βράδυ κάνοντας  την καθιερωμένη αυτοκριτική μου που εμπιστεύθηκα σε προτάσεις σημεία από πρωταθλήματα που επανεκκινούσαν και όχι πρωταθλήματα σταθερού ρυθμού (Ισπανία- Ελλάδα) άλλα και πάλι έχουμε δει τόσα και τόσα στην Ελλάδα που δεν το θεωρώ αξιόπιστο πρωτάθλημα πλέον στοιχηματικά. Και η Ισπανία είχε ελάχιστες σοβαρές επιλογές. Γι αυτό άλλωστε και το ανέφερα μέσα στο άρθρο πως μιλάμε για ένα δύσκολο κουπόνι.   Και δεν είχα σκοπό να κάνω τόσο μακρόσυρτο πρόλογο άλλα με ποσοστό 5 τα 7 έπρεπε να πάμε ταμείο.


Πάμε να δούμε σήμερα Τρίτη τι κρατάμε.


Από το Eurocup αφήνουμε την Λιμόζ που εντός έδρας είναι πολύ δυνατή σε σχέση με την Καντού άλλα έχει το μυαλό περισσότερο στο πρωτάθλημα εφ’ όσον δεν «γκελάρει» το Στρασβούργο καθώς μιλάμε για συναρπαστικό ράλι των τριών εκεί (Λιμόζ- Στρασβούργο- Ναντέρ).


Αφήνουμε και το Ολίμπια- Μπάγερν. Οι γερμανοί δείχνουν να στρώνουν και αν όντως συμβαίνει αυτό τότε περνάνε από την Στόζιτσε Αρένα και με -5,5. Καλύτερα να μην μπλέξουμε πάντως ούτε με χάντικαπ, ούτε με απλή νίκη της Μπάγερν.


Κρατάω τον άσσο με +1,5 ΟΠΑΠ και απλή νίκη για την Παρί. Προ ημερών στο ίδιο γήπεδο οι πρωτευουσιάνοι είχαν κερδίσει στην πρεμιέρα του Eurocup την άλλα τουρκική ομάδα του ομίλου, την Μπεσίκτας, σχετικά εύκολα.  Και η Παρί παίζει καλύτερα  εντός ενώ μετά την διακοπή επέστρεψε και με καλό διπλό στην έδρα της Σολέ. Η Καρσίγιακα είναι χοτ με 4 νίκες σερί και 2 στα 2 στο Eurocup άλλα πάντα καλύτερη εντός έδρας και δεν ξεχνάμε πως βγήκε λίγο από τον ρυθμό της λόγω all star game. Την επόμενη αγωνιστική γυρίζει ο όμιλος και έχουμε το Καρσίγιακα-Παρί όπου στην Σμύρνη δίκαια οι τούρκοι θα είναι ξεκάθαρο φαβορί. Άσσος.


Πάμε και στο Eurochallenge όπου αφήνουμε τα μεγάλα χάντικαπ για Άβτοντορ και Αστάνα. Αφήνουμε και τους τούρκους της Τραμπζοσπόρ και της Ουσάκ. Αν και ένα θα πάει προς το διπλό εδώ στα χάντικαπ και μάλλον η Ενισέι θα είναι στο +6,5 στο Τραμπζοσπόρ- Ενισέι. Αφήνουμε την Άαλσταρ (Οκάπι) καθώς το παιχνίδι είναι θολό, όπως και το αυριανό της Φρανκφούρτης που είναι σε πολύ καλή κατάσταση και κάνει περίπατο αν θέλει με την Ντεν Μπος.


Κρατάω το διπλό της Μονς στο +5,5. Για το πρωτάθλημα φέτος είχαμε 2 στα 2 για την Αντβερπ και σχετικά άνετα. Μάλιστα προ ημερών στο ίδιο γήπεδο είχαμε νίκη της Αντβερπ με +21. Και τώρα χάντικαπ να καλύψει -5,5!!!! Τέτοια σημεία εγώ τα παίζω κόντρα. Και ας χάσω. Στατιστικά πάντως επειδή τα καταγράφω όλα χαμένος δεν είμαι σε τέτοιες περιπτώσεις επί συνόλου.


Το άλλο σημείο που κρατάω είναι η Λε Μαν από αύριο. Γαλλικός εμφύλιος εδώ με την Λε Μαν να παίζει δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας μετά την συντριβή από την Λιμόζ και κακή ομάδα δεν είναι. Τουλάχιστον στο Ανταρές. Η Ναντέρ είπαμε και παραπάνω είναι στην τριάδα που κυνηγούν πρωτιά στο πρωτάθλημα, είναι σε καλή κατάσταση άλλα πάντα καταιγιστική πολύ περισσότερο εντός έδρας. Πιστεύω εδώ χάνει η Ναντέρ αν υπολογίσουμε πως έρχεται στο σαμπιονά και το Λιμόζ- Ναντέρ που είναι πιο σημαντικό για την Ναντέρ.


Συνεπώς τρία σημεία με ΠΑΡΙ (+1,5) ΟΠΑΠ και ΝΙΚΗ  διαδικτυακα  1,75-180. ΜΟΝΣ (+5,5) ΚΑΙ ΛΕ ΜΑΝ (+2,5)


ΠΡΟΤΑΣΗ


ΠΑΡΙ- ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ   1  ΝΙΚΗ ΠΑΡΙ
ΛΕ ΜΑΝ – ΝΑΝΤΕΡ  1   ΜΕ 2,5π. ΥΠΕΡ ΛΕ ΜΑΝ



**ΚΑΙ ΕΞΤΡΑΔΑΚΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΟΝΣ (+5,5). 

Προσωπικά όμως θα βάλω την δυάδα και την Μόνς μονό αποδεκτό μέτριο ποντάρισμα γιατί είναι εμφύλιος Βελγίου και δεν έχει καλή συνοχή.


Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου