Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Λιμόζ και Σκαβολίνι πληρώνουν; (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακού)



Πληρώθηκαν χθες όσοι εμπιστεύθηκαν την μία και μοναδική πρόταση διαδικτύου μας και πενταπλασίασαν το ποντάρισμα τους. Συγκεκριμένα η Σαλόν δύσκολα κέρδισε στην παράταση την Γκραβελίν, η Ορλεάν πέρασε «αέρας» από το Ντιζόν χωρίς να χρειαστεί καν το χάντικαπ ενώ εύκολα πήραμε και την νίκη του Παναθηναϊκού. Πλέον όμως έχουμε ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο από αγώνες στα εγχώρια πρωταθλήματα και θα προσπαθήσουμε να πληρωθούμε εκ νέου. Στον ΟΠΑΠ τα πράγματα είναι δύσκολα πάντως καθώς δεν έχουμε απλές νίκες που είναι αρκετά χρήσιμες αυτή την φορά. Καθώς έχει καλά σημεία άλλα με τα χάντικαπ έστω 2,5 ή 3,5 γίνονται οριακά μιας και οριακά είναι έτσι κι αλλιώς τα παιχνίδια. Συνεπώς πάμε λίγο μαζεμένα στον ΟΠΑΠ και παίζουμε λίγο πιο δυνατά στην δυάδα διαδικτύου.

Πρώτη επιλογή είναι η Νανσί. Η οποία ξεκίνησε για τετράδα και βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού. Δεν παίζει το μπάσκετ που μπορεί και δείχνει να μην βρίσκει χημεία. Πήρε τον αμερικανό Μπράουν μπας και έχει λίγο παραπάνω σκορ που της λείπει. Η Ναντέρ μετρά 3 σερί νίκες, είναι άνετη και με ήττα σήμερα καθώς απλά θέλει πλέι οφ άλλα αν τα χάσει δεν θα «κλάψει» κιόλας. Είναι πάντως ομάδα έδρας κυρίως όπως ομάδα έδρας είναι και η Νανσί. Γενικά η Νανσί (που είναι καλό όνομα) δεν έχει και πολλά περιθώρια για νέες γκέλες. Αν υπολογίσουμε και το γεγονός ότι στα εκτός έδρας είναι ανύπαρκτη ως τώρα εντός έδρας μαζί με το σημερινό 5 παιχνίδια της έχουν μείνει και όχι όλα με εύκολους αντιπάλους. Μοιάζει να έχει δρόμο το πρωτάθλημα ακόμα άλλα το παιχνίδι είναι κομβικό για την πρώην πρωταθλήτρια και πιστεύω πως θα το πάρει. Άσσο και στον ΟΠΑΠ (οριακό όπως είπα και στον πρόλογο).

Δεύτερη επιλογή είναι η Λιμόζ. Για μένα το καλύτερη σημείο ΟΠΑΠ από το Σάββατο. Η Χάβρη που είναι μία μικρομεσαία ομάδα έδρας προέρχεται από νίκη εντός με την Νανσί. Στόχος μόνο η παραμονή. Απλά όταν η Χάβρη έχει δεύτερο κολλητό εντός με σχετικά καλό γαλλικό όνομα σε μεγάλο ποσοστό χάνει! Εδώ επειδή η Λιμόζ προέρχεται από ήττες έχουμε και +4,5 χάντικαπ (+5,5 διαδικτυακά) για τους φιλοξενούμενους. Εγώ βλέπω να βγάζει καθαρό διπλό η Λιμόζ. Άλλωστε φέτος έχει ήδη 4 διπλά στα 9 ματς που έχει δώσει. 2,90 είναι καλή απόδοση. Με το χάντικαπ είμαστε καλά πιστεύω.

Τρίτη επιλογή είναι το Ρέθυμνο. Που έδιωξε τον Κουφό μετά το «κάζο» στην Ελευσίνα και θα είναι με τον Γιαπλέ στον πάγκο. Μονό αποδεκτό στον ΟΠΑΠ πράγμα που σημαίνει ότι το παιχνίδι πάει παντού. Ο Πανιώνιος θεωρητικά έχει καλύτερο ρόστερ άλλα δεν παίζει όσο καλά θα μπορούσε. Και στην Ρόδο με πάρα πολύ κόπο πήρε το διπλό. Το Ρέθυμνο είναι ομάδα έδρας και μάλιστα έχει από τις καλύτερες έδρες. Λογικά μετά τα «γκάζια» για την ήττα από την Ελευσίνα θα είναι σοβαρό. Πιστεύω κερδίζει το Ρέθυμνο εύκολα ή δύσκολα.

Πάμε και στην Κυριακή. Μία Κυριακή που έχει μεγάλα ντέρμπυ σε Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία άλλα αμφίρροπα στοιχηματικά.

Πρώτη επιλογή είναι η Ομπραντόϊρο. Που κάνει καλή χρονιά φέτος και έχει σωθεί από νωρίς. Καλή έδρα. Παίζει πάντως καλύτερα με τους «μεγάλους» παρά με τους μικρομεσαίους. Θέλει την νίκη καθώς έρχεται δύσκολο πρόγραμμα στην συνέχεια. Η Σαραγόσα είναι εγγύηση εντός έδρας και μας έχει πληρώσει αρκετές φορές άλλα εκτός έδρας χάνει μέρος της δυναμικότητας της αρκετό. Έβγαλε διπλό με την Σεβίλλη πάντως και μετά εντός διέλυσε και την Βαλένθια. Κρατάω τον άσσο γιατί η Ομπραντόϊρο θέλει την νίκη βάσει προγράμματος και επειδή η Σαραγόσα εκτός δεν με έχει πείσει ακόμα πως είναι εμπιστοσύνης.

Δεύτερη επιλογή είναι η Αβελίνο.Η οποία είναι ξεκούραστη καθώς το παιχνίδι με την Μπολόνια την προηγούμενη αγωνιστική είχε αναβληθεί λόγω καιρού και είναι μία ομάδα που με την έδρα κυρίως θα προσπαθήσει να σώσει μία χαμένη χρονιά όπως αποδείχτηκε στα μέσα του πρωταθλήματος. Η Καντού φέτος έχει εκτός έδρας αδυναμίες και είναι λογικό καθώς έχει μειώσει το μπάτζετ της οπότε και το ρόστερ δεν είναι το ποιοτικό περσινό. Ορθά έχουμε χάντικαπ οριακό για Αβελίνο. Πιστεύω αν δεν κερδίζουν οι γηπεδούχοι εκεί θα κριθεί. Στο καλάθι ή στην παράταση.

Τρίτη επιλογή είναι η Σκαβολίνι. Που με τις αλλαγές που έχει κάνει στο έμψυχο δυναμικό άλλα και την καλή της έδρα (κέρδισε και την Σιένα πριν λίγο καιρό) θέλει να σωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα καθώς είναι ιστορική ομάδα και μεγάλο όνομα για να πέσει αμαχητί στην legadue. Σφιχτό πρόγραμμα καθώς δεν έχει παίξει ακόμα στις έδρες των Μιλάνο, Καντού και Βαρέζε.  Η Ρέτζιο είναι νεοφώτιστη άλλα εντυπωσιάζει και φιγουράρει στην 8άδα. Προέρχεται από 3 σερί νίκες η τελευταία μάλιστα επιβλητική και ηχηρή με το Μιλάνο. Είναι δεμένη ομάδα άλλα δεν έχει εμπειρία που χρειάζεται σε κομβικά παιχνίδια. Πιστεύω η Σκαβολίνι και με την έδρα άλλα και με την φανέλα παίρνει αυτό το κρίσιμο για αυτήν παιχνίδι. Άσσος στον ΟΠΑΠ.

Στο διαδίκτυο το Σάββατο πάμε με το χάντικαπ της Λιμόζ (+5,5) και την νίκη της Νανσί (1,55). Την Κυριακή πάμε με την νίκη της Σκαβολίνι(1,50) και την νίκη της Μιλάνο (1,80) που πάντα τα παιχνίδια με την Σιένα τα βλέπει ότι πιο σημαντικό στην ζωή της.
Εναλλακτική ελληνική πρόταση διαδικτύου για όποιον δεν θέλει την γαλλική. Νίκη Άρης με 1,45 και Κολοσσός με +2,5 χάντικαπ υπέρ του.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


727. ΡΕΘΥΜΝΟ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (+0,5)   1

737. ΝΑΝΣΙ- ΝΑΝΤΕΡ (+3,5)    1

740. ΧΑΒΡΗ- ΛΙΜΟΖ (+4,5)    2


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


ΝΑΝΣΙ- ΝΑΝΤΕΡ  1   ΝΙΚΗ ΝΑΝΣΙ

ΧΑΒΡΗ- ΛΙΜΟΖ  2   ΜΕ 5,5π. ΥΠΕΡ ΛΙΜΟΖ


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΒΒΑΤΟ


ΑΡΗΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ  1   ΝΙΚΗ ΑΡΗΣ

ΚΟΛΟΣΣΟΣ- ΠΑΟΚ   1  ΜΕ 2,5π. ΥΠΕΡ ΚΟΛΟΣΣΟΥ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


790. (+2,5) ΑΒΕΛΙΝΟ- ΚΑΝΤΟΥ   1

792. ΣΚΑΒΟΛΙΝΙ- ΡΕΤΖΙΟ ΕΜΙΛΙΑ (+2.5)   1

780. ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ- ΣΑΡΑΓΟΣΑ (+0,5)    1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΣΚΑΒΟΛΙΝΙ- ΡΕΤΖΙΟ ΕΜΙΛΙΑ  1   ΝΙΚΗ ΣΚΑΒΟΛΙΝΙ

ΜΙΛΑΝΟ- ΣΙΕΝΑ  1   ΝΙΚΗ ΜΙΛΑΝΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου