Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Με την δύναμη της έδρας (Αναλύσεις- Προτάσεις Eurocup)




Πλήρωσε χθες το εξτραδάκι μας καθώς έστω και δύσκολα κέρδισαν η Σαλόν και η Πιένο (δεν περίμενα και περίπατο για να είμαι ειλικρινής). Στις βασικές προτάσεις πήραμε την Άλμπα που ξύπνησε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Πήραμε και την Μπάγερν που ήταν στα υπογραμμισμένα. Γενικά δεν χάθηκε κάποιο σημείο από την χθεσινή μέρα. Περιμένουμε επομένως σήμερα τον Απόλλωνα να κερδίσει στην πρόταση διαδικτύου μας ενώ η πρόταση ΟΠΑΠ συνεχίζει με Απόλλωνα και Μακάμπι. Θα δώσω σήμερα και μία πρόταση από Eurocup. Διαδικτύου μόνο. Όποιος δεν έχει χρησιμοποιήσει τον Απόλλωνα μπορεί να το κάνει. Πάμε να δούμε το Eurocup.

Στο Καζάν η Ούνιξ καλείται να κερδίσει με 11π. αν θέλει να προκριθεί αυτή σε βάρος της Βαλένθια. Διαφορετικά απόχαιρετά πρόωρα μία διοργάνωση που την θέλει πολύ. Καλή έδρα και καλό υλικό πάντα οι ρώσοι δείχνουν να έχουν ξεπεράσει την «κοιλιά» που είχαν επί Πέτροβιτς. Ο Ερέμιν είναι δικό τους παιδί άλλωστε και υπάρχει γενικά καλή ψυχολογία στην ομάδα. Για την vtb λίγκα το Σάββατο κέρδισε εύκολα στο Καζακστάν την Αστάνα. Η Βαλένθια ανανέωσε με τον Περάσοβιτς και πήρε σημαντική νίκη (κυρίως ψυχολογίας) με την Εστουντιάντες στην Ισπανία (εντός έδρας). Γενικά οι «νυχτερίδες» εντός φέτος είναι πολύ ισχυρή ομάδα. Εκτός έχουν τις αδυναμίες τους και ορθά το χάντικαπ είναι στο +6,5. Με την Ούνιξ να θέλει να καλύψει τους 10π του πρώτου παιχνιδιού εκτιμώ πως δύσκολα θα αποφύγει την ήττα η Βαλένθια. Συνεπώς αυτό το χαμηλό 1,35 λογικά περνά και το κρατάω για να κλείσω την δυάδα μου. Με 6,5 χάντικαπ τώρα οριακά προς άσσο είμαι μιας και περιμένω στις λεπτομέρειες να κρίνεται η πρόκριση.

Η Λοκομοτίβ Κούμπαν «καθάρισε» την πρόκριση από το πρώτο ματς στην Ποντγκόριτσα. Από την άλλη η Μπουντούσνοστ μάλλον θα έχει το μυαλό στο σούπερ ντέρμπυ με τον Ερυθρό Αστέρα για την Αδριατική Λίγκα επομένως άγνωστό πως θα εξελιχθεί το σημερινό παιχνίδι. Καλό είναι να απέχουμε.

Τέλος στην Ουκρανία η Μπουντιβέλνικ με την καλή της έδρα θα πάει για το θαύμα. Να κερδίσει δηλαδή την ανώτερη Σπαρτάκ με 12π. Τρομερά δύσκολο ως αποστολή και στόχο άλλα η φετινή Μπουντιβέλνικ εντός πείθει αρκετά με την απόδοση της. Υπάρχει και εδώ διαφορά ποιότητας στα ρόστερ άλλα πιστεύω έστω και δύσκολα οι ουκρανοί κερδίζουν τους ρώσους σήμερα. Στο 1,75 η νίκη τους.

***Περιμένουμε στον ΟΠΑΠ ΑΠΟΛΛΩΝ- ΜΑΚΑΜΠΙ.


***Περιμένουμε στο διαδίκτυου απλή νίκη ΑΠΟΛΛΩΝ.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ


ΟΥΝΙΚ ΚΑΖΑΝ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1    ΝΙΚΗ ΟΥΝΙΞ

ΜΠΟΥΝΤΙΒΕΛΝΙΚ- ΣΠΑΡΤΑΚ 1   ΝΙΚΗ ΜΠΟΥΝΤΙΒΕΛΝΙΚ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου