Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Κατσικάρη πάτα γκάζι!!! (Αναλύσεις- Προτάσεις Σαββατοκύριακου)


Ένα μεγάλο πάρτυ ταμείων ήταν η ευρωλίγκα που μας πέρασε καθώς σε βασικά σημεία προτάσεων δεν χάθηκε ούτε ένα. Συγκεκριμένα. Πληρώθηκαν στον ΟΠΑΠ όσοι εμπιστεύθηκαν την πρόταση της Τρίτης με Ουλμ, Ζαλγκίρις και Μάλαγα. Πληρώθηκαν όσοι εμπιστεύθηκαν την πρόταση ΟΠΑΠ της Πέμπτης με Ζαλγίρις, Μάλαγα και under στο Κίμκι- Σιένα. Πληρώθηκαν την Πέμπτη όσοι ακολούθησαν την πρόταση διαδικτύου μας με Ζαλγκίρις και Μπαρτσελόνα. Πληρώθηκαν και την Παρασκευή όσοι τίμησαν την πρόταση διαδικτύου μας με Κίμκι και Μάλαγα. Όποιος διάβασε καλά την παράγραφο για τις παρατάσεις πληρώθηκε  και μία σούπερ  απόδοση στην παράταση του Ζαλγκίρις- Ρεάλ! Με γεμάτες τσέπες επομένως πάμε να δούμε τι «ψάρια» θα πιάσουμε σε ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο χωρίς Ελλάδα καθώς έχουμε την Κυριακή το all star game.

Πρώτη επιλογή είναι η Μπιλμπάο. Οι βάσκοι προέρχονται από 2 οριακές ήττες με Μάλαγα για το πρωτάθλημα και Ουλμ για το Eurocup. Σίγουρα θα θελήσουν να επιστρέψουν στις νίκες και μπορούν να το κάνουν με την ξέγνοιαστη  βαθμολογικά Βαγιαδολίδ. Οι φιλοξενούμενοι έναν στόχο είχαν. Να σωθούν σε μία χρονιά που ξεκίνησε δύσκολα για αυτούς και από ότι φαίνεται δύσκολα και θα τελειώσει καθώς υπάρχουν οικονομικά προβλήματα που δεν βρίσκουν λύση. Εν τούτοις με το «κουφό» διπλό στην Μαδρίτη με την Εστού έφτασαν τις 9 νίκες και πλέον είναι άνετοι. Η Μπιλμπάο λογικά θα ψάξει στην πανίσχυρη έδρα της και μία νίκη ψυχολογίας με καλή διαφορά εν όψει της ρεβάνς με την Ουλμ που την έχει πάλι εντός. Πιστεύω καλύπτεται το χάντικαπ και αν είναι σοβαρή η Μπιλμπάο σε όλο το παιχνίδι καλύπτεται και εύκολα.

Δεύτερη επιλογή είναι η Τρίερ. Οι γηπεδούχοι είναι ντεφορμέ βάσει αριθμών καθώς στα τελευταία 6 παιχνίδια έχουν κερδίσει μόνο την υποβιβασμένη Γκίσεν. Γενικά πάντως η Τρίερ είναι μία στρωμένη ομάδα και καλή έδρα φέτος και χρίζει προσοχής εντός έδρας. Η Βόννη είναι ομάδα ημέρας με τον τελευταίο καιρό να έχει αρκετές καλές ημέρες. Μεσοβδόμαδα έχει παιχνίδι στην Ρωσία με την Κρίλια για τα προημιτελικά του Eurochallenge και ίσως το μυαλό να είναι και λίγο προς τα εκεί. Οι δύο ομάδες έχουν κοινό στόχο απλά να είναι στην 8άδα των πλέι- οφ. Χωρίς πάντως να σημαίνει πως αν χαθεί αυτός ο στόχος θα μιλάμε και για κάτι τραγικό. Βάσει του προγράμματος που έρχεται για την Τρίερ η νίκη σήμερα είναι περισσότερο αναγκαία. Πιστεύω θα την πάρει.

Τρίτη επιλογή είναι η Σιένα. Οι πρωταθλητές έχουν γίνει τον τελευταίο μήνα σχεδόν αποκλειστικά ομάδα έδρας καθώς χάνουν εκτός σε Ιταλία και Ευρωλίγκα ενώ κερδίζουν συνήθως άνετα στην έδρα τους. Αυτό περιμένω να κάνουν και απέναντι στην Ρόμα ειδικά μετά τις ήττες από Κίμκι και Μιλάνο. Οι πρωτευουσιάνοι εντυπωσιάζουν φέτος καθώς ισοβαθμούν με την Σιένα χωρίς να έχουν σπουδαίο ρόστερ ονομάτων άλλα στο συγκεκριμένο παιχνίδι πιστεύω θα μιλήσει η ανάγκη της Σιένα για μία καλή νίκη με πειστική εμφάνιση μετά τις τελευταίες ήττες.

Για την Κυριακή πρώτη επιλογή είναι η Καντού, Δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι για το σύνολο του Τριντσιέρι και παραπάει να κάνει η ιστορική ομάδα δεύτερη κολλητή ήττα. Εντάξει, δεν έχει το περσινό ρόστερ η Καντού άλλα και η Βανόλι δεν είναι και κανένα μεγαθήριο. Μία ομάδα που παλεύει κάθε χρόνο να αποφύγει τον υποβιβασμό είναι και μάλιστα η Καντού την πετυχαίνει σε «φάση» να μην καίγεται καθώς απέχει 3 νίκες από την επικίνδυνη ζώνη. Νομίζω εύκολα η δύσκολα η Καντού κερδίζει την Βανόλι και παραμένει ζωντανή στην μάχη της τετράδας.

Δεύτερη επιλογή είναι η Μπάμπεργκ. Εδώ δεν έχω να πω πολλά. Περιμένω ξέσπασμα της Μπάμπεργκ ειδικά μετά την ήττα από την Μπάγερν στο σούπερ ντέρμπι. Ναι μεν έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά στην regular season οι πρωταθλητές Γερμανίας άλλα κάποιες φορές ειδικά μετά από κομβικές ήττες πρέπει να δίνουν και σχετικές απαντήσεις. Πιστεύω καλύπτεται το χάντικαπ της Χάγκεν.

Τρίτη επιλογή είναι η Κανάριας. Που εντός έδρας είναι αρκετά φιλότιμή και μαχητική ομάδα. Η Μπαρτσελόνα έρχεται από σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, λογικά ο Ναβάρο θα ξεκουραστεί καθώς τελευταία παίζει μόνο στα πολύ μεγάλα ματς και φυσιολογικά σαν γνήσια Μπαρτσελόνα που σέβεται τον εαυτό της όταν παίζει χωρίς τον Ναβάρο και προέρχεται από μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη πρέπει στο παιχνίδι με την Κανάριας να ζοριστεί. Ελπίζω να ζοριστεί!

Στο διαδίκτυο το Σάββατο πάμε με τα δύο καλύτερα σημεία της μέρας. Μπιλμπάο (-12,5) και Τρίερ (+2,5). Την Κυριακή πάμε με δύο καλές νίκες κατά την γνώμη μου. Σαραγόσα (1,40) και Καντού (1,60).

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


726. ΜΠΙΛΜΠΑΟ- ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ (+12,5)    1

736. (+0,5) ΤΡΙΕΡ- ΒΟΝΝΗ   1

800. ΣΙΕΝΑ- ΡΟΜΑ (+7,5)    1


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  ΣΑΒΒΑΤΟΥ


ΜΠΙΛΜΠΑΟ- ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ   1  ΜΕ 12,5π. ΥΠΕΡ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

ΤΡΙΕΡ- ΒΟΝΝΗ  1  ΜΕ 2,5π. ΥΠΕΡ ΤΡΙΕΡ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


776. (+9,5) ΚΑΝΑΡΙΑΣ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ   1

780. (+10,5) ΦΟΙΝΙΞ ΧΑΓΚΕΝ- ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ    2

789. (+1,5) ΒΑΝΟΛΙ- ΚΑΝΤΟΥ    2


ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ


ΣΑΡΑΓΟΣΑ- ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ  1   ΝΙΚΗ ΣΑΡΑΓΟΣΑ

ΒΑΝΟΛΙ- ΚΑΝΤΟΥ   2  ΝΙΚΗ ΚΑΝΤΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου