Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Τρίτη και φαρμακερή; (3ος τελικός Αναλύσεις- Προτάσεις)





Η Νανσί χθες μας χάλασε ακόμα ένα πάρτι. Ένα ακόμα «απόλυτο» στις προτάσεις μας μετά από αυτό του τριημέρου που μας πέρασε. Κακό τρίτο δεκάλεπτο και χάθηκαν όλα μέσα σε 4-5 λεπτά. Έτσι είναι το στοίχημα όμως. Πήραμε την Όλντενμπουργκ, την Ρέτζιο Εμίλια και την Ιντιάνα. Όποιος τα παίζει και μονά αποδεκτά είναι κερδισμένος με ένα 3 στα 4!!!

 
Πάμε στα σημερινά όπου δεσπόζει το ελληνικό ντέρμπι. Σας είπα κάποια πράγματα χθες. Δεν έχω να προσθέσω πολλά. Δεν μπλέκω εκ νέου με το χαμηλό όριο στα under/ over άλλα ούτε και με πρώτο σκόρερ. Περίμενα τον Σπανούλη στο ΣΕΦ να κάνει κάτι καλύτερο. Εκεί βγήκε ο Πρίντεζης. Γενικά έτσι όπως πάει η σειρά ο καθένας στην μέρα του μπορεί να βγει πρώτος σκόρερ. Από τους ηγέτες (Διαμαντίδη- Σπανούλη) μέχρι τον Περπέρογλου, τον Γκιστ, τον Μασιούλης και τον Ντάνστον. Συνεπώς δεν ακουμπάω μιας και δεν έχω κάποια ιδιαίτερη έμπνευση σήμερα. Εσείς φυσικά αν πιστεύετε κάτι μπορούμε να το συζητήσουμε και να το βάλετε. Κρατάω μόνο νίκη Παναθηναϊκού. Εξήγησα και χθες τον λόγο. Εν ολίγοις περιμένω την δυάδα μου με Παναθηναϊκο- Μάλαγα και φυσικά θα κινηθώ live στο ντέρμπι.


Στα υπόλοιπα. 1,55 νίκη Πανιώνιος για να μην «σκουπιστεί». Άλλα δεν ρωτήσαμε τον Πανιώνιο. Έχει όρεξη να ξαναπάει Θεσσαλονίκη για έναν αγώνα κατάταξης που στην ουσία δεν χρησιμεύει πουθενά; Ευρωλίγκα δεν θα μπει ο τρίτος οπότε άποψη μου μην παίζεται 1,55 νίκη Πανιώνιου και ας βγει. Πολύ πιθανόν πάντως να θέλουν αμφότερες οι ομάδες να τελειώσει η χρονιά σήμερα. Που θέλω να καταλήξω. Αν στο πρώτο ματς κέρδιζε ο Πανιώνιος πολύ πιθανό και στην Πυλαία να είχαμε διπλό. Συνεπώς εγώ δεν ακουμπάω.


Πρεμιέρα στην Ισπανία. Έχω κρατήσει μόνο Μάλαγα σε νίκη μιας και προτελευταία αγωνιστική στα Κανάρια νησιά η Γκραν είχε κερδίσει την Μάλαγα (όντας αδιάφορη) ενώ παράλληλα η Γκραν τότε με την νίκη εκείνη κλείδωνε την πέμπτη θέση. Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να χάσει εκ νέου η Μάλαγα και μάλιστα εντός έδρας σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Προς άσσο με -6,5 και στον ΟΠΑΠ. Best of 5 (1-1-1-1-1) η σειρά. Τίποτε άλλο από Ισπανία τώρα στην αρχή.


Αφήνουμε το ΝΒΑ σήμερα.


Εκτός κουπονιού δύο σημεία μόνο.


Ακαντέμικ με +2,5 μιας και μετά το διπλό της Λέφσκι και την ισοφάριση σε 1-1 πρέπει να πέσει πολύ «βρωμιά» για να χάσει δεύτερο κολλητό η Ακαντέμικ σε τελικούς Βουλγαρίας. Δεν είμαι μέσα στα αποδυτήρια άλλα η περιέργεια μου δείχνει διπλό και θα το βάλω.


Διπλό με +4,5 και για Λιέτουβος που έχασε χθες από την Νίζνι για τα ημιτελικά της vtb. Στο ίδιο γήπεδο πάλι απλά η Λιέτουβος εφ όσον αποκλείστηκε πρόωρα από τους τελικούς της Λιθουανίας βλέπει εδώ χρυσή ευκαιρία να μπει στα τελικά της vtb «σφήνα» στους ρώσους. Η Νίζνι είναι καλή ομάδα προφανώς καθώς απόκλεισε την Κίμκι στα προημιτελικά με 3-0 μάλιστα άλλα εφ όσον στον άλλο ημιτελικό έχουμε επίσης τα 2 θηρία Ούνιξ και ΤΣΣΚΑ, αυτός ο ημιτελικός είναι για την πιο έμπειρη Λιέτουβος η ευκαιρία της ζωής της στην vtb. Πότε ξανά με τόσες καλές ρώσικες ομάδες (Κίμκι- ΤΣΣΚΑ- Ούνιξ- Κούμπαν κτλ) θα βρεθεί τόσο κοντά; Δεδομένου και της ήττας χθες με 87-81 στο ίδιο γήπεδο είμαι με το διπλό όπως προείπα.


Πολωνία, Ισραήλ αφήστε. Σλοβενία λογικά η Ολίμπια κάνει το 2-2 άλλα δίνεται πονηρά σήμερα (στα ίσια!!!) και δεν έχω καλό προαίσθημα οπότε το αφήνω..



ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΔΥΑΔΑ ΝΙΚΩΝ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΜΑΛΑΓΑ



ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ (συγκρατημένα)


054-311 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ   1,70

766. ΜΑΛΑΓΑ- ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ (+6,5)   1

768. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ- ΜΠΑΝΒΙΤ (+5,5)   2



ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   (επίσης συγκρατημένα)


ΛΕΦΣΚΙ- ΑΚΑΝΤΕΜΙΚ   2  ΜΕ 2,5π. ΥΠΕΡ ΑΚΑΝΤΕΜΙΚ

ΝΙΖΝΙ- ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ   2  ΜΕ  4.5π. ΥΠΕΡ ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ

Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου