Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Στόχος το break! (Ανάλυσης όλων των αγώνων- Πρόταση)





Ακόμα ένα ταμείο ήρθε να προστεθεί στα ήδη πληρωμένα μας. Έκλεισε η πρόταση ΟΠΑΠ Σαββάτου με Άλμπα- Μπανταλόνα- Μπρίντεζι. Όσοι διαβάσατε χθες το άρθρο και παίξατε την Μπρίντιζι μονό αποδεκτό επίσης είστε μια χαρά. Μία Μπρίντιζι που στο τέλος έχασε το ματς άλλα με το +8,5 εμείς δεν αγχωθήκαμε σχεδόν ποτέ και ήταν ένα ευχάριστο παιχνίδι. Χθες μπορεί να μην είχα πολλά σημεία και προτάσεις άλλα σας «προστάτευσα» από δύο μεγάλες παγίδες. Της Εφές και την Λιμόζ  οι οποίες έχασαν τελικά και όχι το χάντικαπ άλλα ούτε η απλές τους νίκες πέρασαν. 

Σημεία που ίσως άλλοι να τα έδιναν πιθανόν και ως «άχαστα». Τέλος πάντων. Άλλο οι άλλοι και άλλο εμείς. Απλά που και που βλέπω τι υπάρχει διαδικτυακά και με πιάνει μελαγχολία. Όχι από το τιπ. Το τιπ μπορεί να βγει και από τύχη. 50% έχεις αν είσαι παντελώς άσχετος. Με πιάνει μελαγχολία από την προχειροδουλειά που κάνουν κάποιοι και από τον «μπακάλικο» τρόπο που καταλήγουν σε ένα σημείο. Π.χ. Η Εφές αν χάσει θα αποκλειστεί. Η Εφές θα κερδίσει. Καλό το 1,40. Δεν πάει έτσι ρε παλικάρια. Και αν βγουν και 1-2 ματς έτσι, μακροχρόνια θα υπάρχει χάσιμο.


Τι με έπιασε τώρα και μένα… Ενήλικοι είμαστε όλοι. Ας πράξει ο καθένας με ώριμη σκέψη για το καλό της τσέπης του. Το καλοκαίρι πάντως όταν θα κλείσει η μπασκετική χρονιά και στην αναμονή για το Μουντομπάσκετ θα γράψω 1-2 άρθρα περί στοιχήματος. Την άποψη μου. Χωρίς να μασήσω λόγια. Ποτέ δεν το έκανα άλλωστε.


Πάμε στα στοιχηματικά μας όπου στην  Ελλάδα φτάσαμε αισίως στους τελικούς. Την Πέμπτη πρεμιέρα και έχουμε μεγάλο ενδιαφέρον πλέον και στην Ελλάδα.


Στα σημερινά τώρα.


Αφήνουμε την Τουρκία καθώς δίνεται πονηρά το παιχνίδι της Γαλατά με την Μπεσίκτας. Τα δύο προηγούμενα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και λογικά κάποιος θα περίμενε τώρα ένα χάντικαπ +4,5 για παράδειγμα. Αν’ αυτού έχουμε +6,5, δηλαδή χαμηλωμένη η απλή νίκη της Γαλατά, μάλλον δίκαια. Έσπασε χθες η Εφές. Και στατιστικά μάλλον περνά η Γαλατά άλλα 1,28 Γαλατά δεν έχει αξία. Οριακά προς άσσο με -6,5 απλά μια μικρή γνώμη  χωρίς να σημαίνει πως θα το παίξω κιόλας.

Αφήνουμε ήσυχη την Ρεάλ που μπορεί και να ξεσπάσει μπορεί όμως να κάνει και συντήρηση δεδομένου της απογοήτευσης κιόλας.


Αφήνουμε ήσυχο και το Στρασβούργο. Στατιστικά προς άσσο- νίκη δείχνει και με την έδρα σύμμαχο τα παλικάρια του Κολέ μπορούν να ξεκινήσουν με το δεξί τα ημιτελικά. Δεν ξέρω. Έχω πάρει με φόβο την Γαλλία, είδαμε και χθες τι έγινε, οπότε αν αποφασίσετε για απλή νίκη Στρασβούργο την βάζετε σε όχι καλό παρολί. Διαφορετικά αφήστε το ήσυχο το παιχνίδι.


Στην Ιταλία Σιένα- Ρέτζιο είναι δύο ομάδες έδρας φέτος και λογικά η Σιένα (άσχετα με το μέλλον της και τα προβλήματα του Μινούτσι) κερδίζει. Χαμηλό πάντως το 1,35. Προσωπικά δεν με καλύπτει. Στο άλλο παιχνίδι πάω με το χάντικαπ της Ρόμα. Που είναι απρόβλεπτη και επικίνδυνη εκτός έδρας και ας πάει να παίξει σε μία πολύ δυνατή έδρα όπως είναι αυτή της Καντού. Διπλό και +6,5 επομένως μιας και δεν έχουμε και πολλές άλλες επιλογές.


Στο ΝΒΑ πάμε με την νίκη του Μαϊάμι. Μία ήττα στα πρώτα δύο εντός κάνει η Ιντιάνα. Έκανε και με την Ουάσινγκτον και με την Ατλάντα. Στο πρώτο παιχνίδι επικράτησε εμφατικά του Μαϊάμι. Νομίζω ήρθε η ώρα για το 1-1. Σωστές οι αποδόσεις. Νίκη Μαίάμι στο 1,72.


Εκτός κουπονιού.


Πρεμιέρα στους τελικούς της Γεωργίας όπου η Διναμό Τυφλίδας επιστρέφει δυναμικά άλλα το ίδιο και η Κουτάϊσι. Η πολλά υποσχόμενη Άρμια έμεινε εκτός ενώ το περσινό ζευγάρι των τελικών ανάμεσα σε ΜΙΑ και Ολίμπι έπεσε σε ρηχά νερά. Αναμένουμε το πρώτο ματς. Στο 1,50 η νίκη της Ντιναμό έχει μία λογική. Περιμένουμε πάντως.


Ημιτελικά και στην Ουγγαρία όπου η Σζολνόκι με -16,5 κάνει ότι θέλει με την Καποσβάρι.

Αφήνουμε την Βοσνία όπου η Ιγκόκεα έκανε το 2-1 και σήμερα αν θέλει «καθαρίζει».

Αφήνουμε και στην Τσεχία την μάχη της τρίτης θέσης.


Προσέχουμε στην Πολωνία πως η Τρεφλ είναι πολύ καλή εντός και το 1,70 του διπλού της Ζιελόνα δεν είναι δώρο.


Μεγάλη μάχη στην Ελβετία σε ένα best of 7 με την σειρά να είναι 3-2 υπέρ της Λουγκάνο. Πέρσι το πήρε η Γενεύη με αντίπαλο την Λουγκάνο. Λίγο δύσκολα να το χάσει εκ νέου η Λουγκάνο επομένως αν χάσει σήμερα την προτιμούμε στο τελευταίο ματς εντός που θα έχουμε. Προς το παρόν απέχουμε με +2,5 στο διπλό καθώς η Φρίμπουργκ είναι εξόχως μαχητική.


Κρατάω τέλος την νίκη της Μούρες από την Ρουμανία.  2-0 υπέρ της Οραντέα η σειρά σε ένα best of 5 (2-2-1). Μιλάμε για ισάξιες ομάδες και φυσικά ομάδες έδρας. Ο βαθμός της δυσκολίας είναι στην χώρα. Βοσνία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σκόπια, γενικά οι βαλκανικές χώρες έχουν μία τάση προς της «βρωμιά». Κατά τα άλλα είναι καλός άσσος και σε καλή τιμή.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ/ ΙΝΤΕΡΝΕΤ   ΚΟΙΝΗ



701. ΚΑΝΤΟΥ- ΡΟΜΑ (+6,5)    2

705. (+0,5) ΙΝΤΙΑΝΑ- ΜΑΊΑΜΙ   2 (ΑΠΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ)



**ΕΞΤΡΑΔΑΚΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Η ΜΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑ




Τώρα το blog και σε Περιοδικό. Για iphone, ipad, android κτλ μέσω της εφαρμογής flipboard μας διαβάζετε καθημερινά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου